Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, kjtzemis said:

Ωραια λογικα θα καταληξω σε mod+ναυτιλο.mod θα δω πιο θα μου γεμισει το ματι, οι μπαταριες τους πωλουνται χωριστα?Επισης ο ναυτιλος κουμπωνει σε ολα τα μοντακια ή πρεπει να προσεξω κατι σε διαμετρο κλπ?

Φανταζομαι αν αγορασω το υγρο που βρηκα απτο ιντερνετ και παω σε καταστημα στην πολη μου θα μου το φτιαξουν?

Αν παίρνει αποσπώμενη φυσικά και αγοράζεις ξεχωριστά. Προσοχή γιατί κυκλοφορούν αρκετές μαϊμού μπαταρίες που η απόδοσή τους πέφτει κατακόρυφα!

Ο Ναυτίλος μπαίνει σε όλα τα mod με πόλο 510 (εκτός τύπου Drag, Veynom, E100 κλπ). Απλά σε συγκεκριμένα mod (όπως πχ τα Pico) που ο σχεδιασμός τους είναι έτσι, χρειάζεται συγκεκριμένης διάμετρος ατμοποιητής. Αν και ο Ναυτίλος θα χωρέσει αν δε κάνω λάθος στα καινούργια μοντέλα.

Τώρα για το υγρό, ναι υποθέτω. Αλλά καλύτερα να πας να βρεις από εκεί ένα. Γιατί εκτός αν μένεις σε καμιά πολύ μικρή πόλη που υπάρχει μονοπώλιο, τα υγρά έχουν σταθερή τιμή. Ακόμα και από το ίντερνετ να βρεις, εκτός από τυχόν προσφορές, τα υγρά παραμένουν σε ίδιες τιμές (άντε 0.10 -0.20€ κάτω πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).

Τέλος απέφυγε το Altersmoke. Η διαθεσιμότητα του δεν ισχύει σχεδόν ποτέ. Από ότι ξέρω τα παραγγέλνουν πρώτα αυτοί από τον προμηθευτή τους και μετά στα στέλνουν.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, w95chris είπε

Αν παίρνει αποσπώμενη φυσικά και αγοράζεις ξεχωριστά. Προσοχή γιατί κυκλοφορούν αρκετές μαϊμού μπαταρίες που η απόδοσή τους πέφτει κατακόρυφα!

Ο Ναυτίλος μπαίνει σε όλα τα mod με πόλο 510 (εκτός τύπου Drag, Veynom, E100 κλπ). Απλά σε συγκεκριμένα mod (όπως πχ τα Pico) που ο σχεδιασμός τους είναι έτσι, χρειάζεται συγκεκριμένης διάμετρος ατμοποιητής. Αν και ο Ναυτίλος θα χωρέσει αν δε κάνω λάθος στα καινούργια μοντέλα.

Τώρα για το υγρό, ναι υποθέτω. Αλλά καλύτερα να πας να βρεις από εκεί ένα. Γιατί εκτός αν μένεις σε καμιά πολύ μικρή πόλη που υπάρχει μονοπώλιο, τα υγρά έχουν σταθερή τιμή. Ακόμα και από το ίντερνετ να βρεις, εκτός από τυχόν προσφορές, τα υγρά παραμένουν σε ίδιες τιμές (άντε 0.10 -0.20€ κάτω πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).

Τέλος απέφυγε το Altersmoke. Η διαθεσιμότητα του δεν ισχύει σχεδόν ποτέ. Από ότι ξέρω τα παραγγέλνουν πρώτα αυτοί από τον προμηθευτή τους και μετά στα στέλνουν.

Α παλι καλα που μου το ειπες γτ ειχα βαλει τα πραγματα στο καλαθι, οποτε ακυρο.ξερουμε καποιο έμπιστο καταστημα απο ιντερνετ?

Θα παω αν ειναι σε κανα μαγαζι εδω Γιαννενα που ειμαι, φανταζομαι τον ναυτιλο θα τον εχει (θελω να πιστευω τουλαχιστον μιας και ειναι αρκετα γνωστος)...Αυτο που δεν θα εχει σιγουρα ειναι το συγκεκριμενο υγρο αλλα λογικα ολο και καποιο αλλο παρομοιο θα εχει να μου προτεινει.

Σευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες.

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.
9 hours ago, kjtzemis said:

Ωραια λογικα θα καταληξω σε mod+ναυτιλο.mod θα δω πιο θα μου γεμισει το ματι, οι μπαταριες τους πωλουνται χωριστα?Επισης ο ναυτιλος κουμπωνει σε ολα τα μοντακια ή πρεπει να προσεξω κατι σε διαμετρο κλπ?

Φανταζομαι αν αγορασω το υγρο που βρηκα απτο ιντερνετ και παω σε καταστημα στην πολη μου θα μου το φτιαξουν?

και εγώ στην ίδια φάση ακριβώς, ήθελα να φύγω από το iqos για οικονομία. Πείρα αυτό στην αρχή (έρχεται με πνευμονικό ατμοποιητή και χωρίς μπαταρίες). Το έχω περίπου 2 χρόνια, έχει πέσει αμέτρητες φορές, χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα (ακόμα και το κλείδωμα του που είναι μηχανικό δουλεύει ακόμα). 
*Στο μαύρο που έχω εγώ κυρίως από τα πεσίματα έχει φύγει το χρώμα σε κάποια σημεία.

Σαν ατμοποιητή έχω καταλήξει και εγώ Nautilus 3. Θέλει λίγο ψάξιμο με τις αντιστάσεις γιατί πάει και με τα γούστα σου. Εγώ κάνω τις 0.7 BVC (έχει βγάλει και μία καινούρια 0.7 2s που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει). Το μόνο αρνητικό του μέχρι στιγμής είναι ότι το κάτω μέρος του ατμοποιητή (εκεί που είναι και η εισαγωγή του αέρα) δεν ξεβιδώνει τελείως για να το καθαρίσεις (αν ξέρει κάποιος για το αν ανοίγει ας μας πει). Στα πολύ θετικά του επίσης, ότι αλλάζεις αντίσταση και ας είναι γεμάτο το δοχείο με υγρό.

Τέλος βρες και 1-2 καλές μπαταρίες και θα ξεχνάς να φορτίζεις για μέρες, κάτι που με το iqos ήθελες 2η συσκευή. Θα πρότεινα ένα mod με 2 μπαταρίες εάν δεν έχεις πρόβλημα με το βάρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...