Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα αν έχετε να πρωτείνεται συσκευή box mod kit και μια συσκευή pod kit που θέλω να την κάνω δώρο.

Το box mod kit θα είναι για εμένα. και οι 2 συσκευες θα είναι με πνευμονικό τρόπο ατμίσματος γιατί θα το κάνω με σκετη γεύση και χωρίς προσθήκη νικοτίνης. Γενικά είμαι αρκετά αρχάριος είχα πολύ παλία για κάποιους μήνες ενα box mod kit.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες μια πολυ γενικη απορια

υπαρχουν καποιες μαρκες υγρων για ατμιστες που πως να το πω θεωρουνται κατα κοινη ομολογια πιο ποιοτικες??αναφερομαι ανεξαρτητα απο γευση

δηλ πιο πριμιουμ ισως να ελαχιστοποιουν το καψιμο και τη φθορα των κεφαλων ατμοποιητη η να φιλτραρονται περισσοτερο στην παρασκευη τους η οτιδηποτε αλλο που να τα θεωρουν καλυτερα κτλ

Δημοσ.
On 31/12/2024 at 11:42, rudigarcia222 said:

υπαρχουν καποιες μαρκες υγρων για ατμιστες που πως να το πω θεωρουνται κατα κοινη ομολογια πιο ποιοτικες??αναφερομαι ανεξαρτητα απο γευση

δηλ πιο πριμιουμ ισως να ελαχιστοποιουν το καψιμο και τη φθορα των κεφαλων ατμοποιητη η να φιλτραρονται περισσοτερο στην παρασκευη τους η οτιδηποτε αλλο που να τα θεωρουν καλυτερα κτλ

Καλή χρόνια. Θεωρητικά (πάντα) η καλύτερη εταιρεία από όσο διαβάζω χωρίς να έχω δοκιμάσει είναι η Five Pawns. Τα υγρά της είναι πανακριβα αλλά θεωρείται κορυφή, Μετά από αυτές για μένα τα καλύτερα υγρά είναι τα Ομερτα και τα Steam Train μαζί με ορισμένα Bombo (όχι όλα) 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 11:42 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά εγώ πάλι τα τελευταία χρόνια ατμιζω γεύσεις φρούτων και γεύση cola ,και έχω πάθει πλάκα με τις γεύσεις που βγάζει η scandal και όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω και τα υγρά από steam train είναι κορυφή . Βέβαια μπορεί οι γεύσεις πού αρέσουν σε μένα σε σένα μπορεί να μην σου αρέσουν θέλει λίγο ψάξιμο.Και το τελευταίο αυτό πού βλέπω και από την εμπειρία μου οι γλυκές γεύσεις χαλάνε πιο γρήγορα τις αντιστάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 31/12/2024 at 11:42, rudigarcia222 said:

Ποιοτικά υποτίθεται είναι Five Pawns και τα Legacy. Ripe Vapes έχω ακούσει επίσης καθώς και (ίσως) K flavors.

Από εκεί και πέρα το να μη σου καίνε τις αντιστάσεις κλπ έχει να κάνει με τα συστατικά. Και αυτές οι γεύσεις συνήθως είναι οι καπνικές/φρουτώδες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

ειστε αψογοι θα τις ελεγξω ολες

ο λογος που ρωτησα ειναι διοτι μου εχει κανει κλικ μονον το ενερτζι ντρικ σαν γευση αλλα απο οσα δοκιμασα κατεληξα σε μια εταιρεια την οποια και γκουγκλαρα και περαν οτι δεν εχει πολλα οφισιαλ ινφο,εχει σελιδα στο ινστα με λιγους φολοερς και προελευση καπου στην ταιλανδη...

Δημοσ.
10 hours ago, rudigarcia222 said:

ειστε αψογοι θα τις ελεγξω ολες

ο λογος που ρωτησα ειναι διοτι μου εχει κανει κλικ μονον το ενερτζι ντρικ σαν γευση αλλα απο οσα δοκιμασα κατεληξα σε μια εταιρεια την οποια και γκουγκλαρα και περαν οτι δεν εχει πολλα οφισιαλ ινφο,εχει σελιδα στο ινστα με λιγους φολοερς και προελευση καπου στην ταιλανδη...

Εννοείς η εταιρία έχει έδρα στην Ταϊλάνδη και απλά τα κυκλοφορεί Ελλάδα (ή έστω Ε.Ε.) ή τα παίρνεις από άλλη πηγή εσύ;
(Απλά περιέργεια).

Τώρα σε ενεργειακό ποτό υπάρχουν αρκετά στην αγορά. (Νομίζω) καμία από αυτές που ανάφερα δεν βγάζει. Από εκεί και πέρα εγώ σιχαίνομαι την γεύση αυτή άρα ότι έχω δοκιμάσει μου φαίνεται χάλια εμένα χαχαχαχαχ. Οπότε δε μπορώ να βοηθήσω πολύ.

Έχω ακούσει ότι η Steam Train με τα Terror Train που βγάζει ενεργειακό ποτό είναι καλό. Ίσως βοηθάει;

7 hours ago, panakos_thess said:

ρε παιδια η αδερφη μου κανει ενα iqos και βρωμαει ολο το σπιτι κλ@νιλα και μου ερχετε αναγουλα!!πως γινεται να αλλαξει το αρωμα?

Νομίζω ότι γενικά μυρίζει αυτό ό,τι και να του βάλεις. Όλα αυτά που θερμαίνουν καπνό μυρίζουν περίεργα. Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο.

Δημοσ.
On 03/01/2025 at 14:55, panakos_thess said:

ρε παιδια η αδερφη μου κανει ενα iqos και βρωμαει ολο το σπιτι κλ@νιλα και μου ερχετε αναγουλα!!πως γινεται να αλλαξει το αρωμα?

Να το αλλάξει σε ατμισμα. Ειναι άλλη φιλοσοφία εντελώς αλλά με τον καιρό θα το συνηθίσει 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, θα χρειαστω τα φωτα σας.Θελω ενα καινουριο set modακι+ατμοποιητης μπας και κοψω το iqos και ξεκινησω το ατμισμα (να γλυτωσω και κανα φραγκο γτ δεν συμφερει με τπτ 2 πακετα την μερα).

Εχω ενα drag x (το 1ο που ειχε βγει) που για τα γουστα μου ειναι πανεμορφο αλλα εκτος οτι εχει παραδωσει πνευμα υστερα απο τοσα χρονια (κλεινει μονο του στο ακυρο, δεν πιανει παντα το φορτισμα) εχει και αρκετη διαροη (αποτι εχω διαβασει ειναι συχνο φαινομενο).

Τωρα δεν ξερω προτεινετε μου οτι πιστευεται, δεν θελω πνευμονικες τζουρες αλλα τσιγαρισιες...και επισης αν και κουλο θα το πω 😆😆 μαρεσει πολυ σαν αισθηση την ωρα που κανω τζουρα να ακουγεται η αντισταση, αυτα τα σκασιματα,αυτο το φρρ που κανει 😁...δεν ξερω αν τον βγαζουν ολες αυτο τον ηχο αλλα οσα τσιγαρα εχω δοκιμασει δεν τον εβγαζε καμια αντισταση.

Δημοσ.
1 hour ago, kjtzemis said:

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, θα χρειαστω τα φωτα σας.Θελω ενα καινουριο set modακι+ατμοποιητης μπας και κοψω το iqos και ξεκινησω το ατμισμα (να γλυτωσω και κανα φραγκο γτ δεν συμφερει με τπτ 2 πακετα την μερα).

Εχω ενα drag x (το 1ο που ειχε βγει) που για τα γουστα μου ειναι πανεμορφο αλλα εκτος οτι εχει παραδωσει πνευμα υστερα απο τοσα χρονια (κλεινει μονο του στο ακυρο, δεν πιανει παντα το φορτισμα) εχει και αρκετη διαροη (αποτι εχω διαβασει ειναι συχνο φαινομενο).

Τωρα δεν ξερω προτεινετε μου οτι πιστευεται, δεν θελω πνευμονικες τζουρες αλλα τσιγαρισιες...και επισης αν και κουλο θα το πω 😆😆 μαρεσει πολυ σαν αισθηση την ωρα που κανω τζουρα να ακουγεται η αντισταση, αυτα τα σκασιματα,αυτο το φρρ που κανει 😁...δεν ξερω αν τον βγαζουν ολες αυτο τον ηχο αλλα οσα τσιγαρα εχω δοκιμασει δεν τον εβγαζε καμια αντισταση.

Δοκίμασε το Drag X2 με την αποσπώμενη μπαταρία και βάλε του την τσιγαρίσια δεξαμενή. Τουλάχιστον δεν χάνει υγρά τόσο αυτό μιας και άλλαξαν και τις αντιστάσεις. Εγώ δε συμπάθησα ποτέ τις PnP τις παλιές αλλά οι PnP-X (που παίρνει το Drag X2) μου άρεσαν αρκετά σαν γεύση.

Από εκεί και πέρα σαν κιτ μπορείς να δεις σαν mod το Boxxer της Aspire αμα θες κάτι απλά καλό ή αν δε σε νοιάζει τόσο το κόστος μπορείς να πας στο Aegis Solo III που είναι και όμορφο σχεδιαστικά (συν αδιάβροχο και ανθεκτικό -έτσι διαφημίζει- στις πτώσεις).

Από ατμοποιητή μια λύση είναι ο γνωστός σε όλους (πιστεύω), ο Ναυτίλος. Θεωρείται ακόμα ένας από τους καλύτερους MTL. Αλλιώς πας σε κάποιον Zenith/Zlide (πχ τον Zlide Top που έχει και αέρα από πάνω)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, kjtzemis said:

Drag X2. Με ατμοποιητή MTL (πρόσεξε γιατί το δίνουν με τον RTL. Ελάχιστες έως καθόλου διαρροές. Το Χ2 έχει αποσπόμενη μπαταρία. Α, κάνει και θόρυβο

Επεξ/σία από vasim
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@w95chris @vasim

Τον Ναυτιλο τον εχω ακουστα ναι, απλα ειναι αρκετα "μοντελα" 1,2,3,mini αποτι βλεπω ολοι το ιδιο καλοι ή κοιταζω σε καποιον συγκεκριμενο?

Καλυτερα πιστευεται να παω σε mod + Ναυτιλο (και λεω αυτον γτ σαυτον θα καταληξω απο τα οσα σχολια εχω διαβασει)  ή σε ενα ετοιμο mod οπως το drag x2 που μου προτεινετε που δεν παιρνει αλλον ατμο εκτος τον δικο του?Σε καθε περιπτωση η μπαταρια τους πωλειται χωριστα?

Επισης επειδη σκοπευω οτι κανω να το κανω μεσω internet  και οχι σε καποιο καταστημα στην περιοχη μου, τι αντιστασεις προτεινετε για τους δυο χωριστα? (δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα ohm και ποιες ειναι πιο τσιγαρισιες κλπ).

Και κατι τελευταιο που ειδα σε προηγουμενο post εδω, σταμπαρα το παρακατω υγρο και επειδη ψαχνω οντως κατι σε γευση οπως το τσιγαρο και μου κινησε το ενδιαφερον, πως φτιαχνεται το υγρο?ρωταω γτ λεει δεν ειναι ετοιμο για ατμισα...απλα παιρνω 10ml νικοτινη και το αναμειγνυω? 

https://altersmoke.gr/product/flavour-shots/blendfeel/blendfeel-zio-sam-20ml-60ml-kapnos-virtzinia-kapnos-berlei-kapnos-kaventis-flavour-shots/

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, kjtzemis said:

@w95chris @vasim

Τον Ναυτιλο τον εχω ακουστα ναι, απλα ειναι αρκετα "μοντελα" 1,2,3,mini αποτι βλεπω ολοι το ιδιο καλοι ή κοιταζω σε καποιον συγκεκριμενο?

Καλυτερα πιστευεται να παω σε mod + Ναυτιλο (και λεω αυτον γτ σαυτον θα καταληξω απο τα οσα σχολια εχω διαβασει)  ή σε ενα ετοιμο mod οπως το drag x2 που μου προτεινετε που δεν παιρνει αλλον ατμο εκτος τον δικο του?

Επισης επειδη σκοπευω οτι κανω να το κανω μεσω internet  και οχι σε καποιο καταστημα στην περιοχη μου, τι αντιστασεις προτεινετε για τους δυο χωριστα? (δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα ohm και ποιες ειναι πιο τσιγαρισιες κλπ).

Και κατι τελευταιο που ειδα σε προηγουμενο post εδω, σταμπαρα το παρακατω υγρο και επειδη ψαχνω οντως κατι σε γευση οπως το τσιγαρο και μου κινησε το ενδιαφερον, πως φτιαχνεται το υγρο?ρωταω γτ λεει δεν ειναι ετοιμο για ατμισα...απλα παιρνω 10ml νικοτινη και το αναμειγνυω? 

https://altersmoke.gr/product/flavour-shots/blendfeel/blendfeel-zio-sam-20ml-60ml-kapnos-virtzinia-kapnos-berlei-kapnos-kaventis-flavour-shots/

Τον 1 & 2 άμα τους βρεις πάρε τους και κράτα τους γιατί είναι μουσειακά κομμάτια! Ειδικά τον 1! Ο 3 κυκλοφορεί και ο 3s που σχεδιαστικά απλά αλλάζουν. Τώρα ο μινι είναι απλά μια μικρή εκδοχή των άλλων. Είναι 22 χιλιοστά αντί (νομίζω) 24 που είναι οι άλλοι.

Γενικά καλύτερα σε mod γιατί άμα θες απλά αλλάζεις ατμοποιητή αν θες κάτι διαφορετικό. Με το Drag X2 μόνο τον δικό του. Θες δε θες. 

Αν πας στον Ναυτίλο να δοκιμάσεις τις mesh αντιστάσεις. Δοκίμασε την 0.7 και την 1.0 Ohm. Αν θες ακόμα πιο σφιχτή τζούρα πας στην 1.6 & 1.8.

Το υγρό εκτός από νικοτίνη θέλει βάση PG/VG. Και μετά είναι έτοιμο. Απλά πρέπει να ξέρεις τι νικοτίνη θες και πόσο θα βάλεις.

Στα υγρά που αγοράζεις έρχονται μόνο με το άρωμα μέσα. Εσύ βάζεις την νικοτίνη (ανάλογα το πόσο θες, βάζεις και την αναλογη ποσότητα σε μπουκαλάκια).

Επεξ/σία από w95chris
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, w95chris είπε

Τον 1 & 2 άμα τους βρεις πάρε τους και κράτα τους γιατί είναι μουσειακά κομμάτια! Ειδικά τον 1! Ο 3 κυκλοφορεί και ο 3s που σχεδιαστικά απλά αλλάζουν. Τώρα ο μινι είναι απλά μια μικρή εκδοχή των άλλων. Είναι 22 χιλιοστά αντί (νομίζω) 24 που είναι οι άλλοι.

Γενικά καλύτερα σε mod γιατί άμα θες απλά αλλάζεις ατμοποιητή αν θες κάτι διαφορετικό. Με το Drag X2 μόνο τον δικό του. Θες δε θες. 

Αν πας στον Ναυτίλο να δοκιμάσεις τις mesh αντιστάσεις. Δοκίμασε την 0.7 και την 1.0 Ohm. Αν θες ακόμα πιο σφιχτή τζούρα πας στην 1.6 & 1.8.

Το υγρό εκτός από νικοτίνη θέλει βάση PG/VG. Και μετά είναι έτοιμο. Απλά πρέπει να ξέρεις τι νικοτίνη θες και πόσο θα βάλεις.

Στα υγρά που αγοράζεις έρχονται μόνο με το άρωμα μέσα. Εσύ βάζεις την νικοτίνη (ανάλογα το πόσο θες, βάζεις και την αναλογη ποσότητα σε μπουκαλάκια).

Ωραια λογικα θα καταληξω σε mod+ναυτιλο.mod θα δω πιο θα μου γεμισει το ματι, οι μπαταριες τους πωλουνται χωριστα?Επισης ο ναυτιλος κουμπωνει σε ολα τα μοντακια ή πρεπει να προσεξω κατι σε διαμετρο κλπ?

Φανταζομαι αν αγορασω το υγρο που βρηκα απτο ιντερνετ και παω σε καταστημα στην πολη μου θα μου το φτιαξουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...