Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, w95chris said:

Γιατί νομίζεις ότι οι εταιρίες αυτές απευθύνονται κατά 90% σε αρχάριους; Επειδή σαν αρχάριος βλέπεις το όνομα, σου πετάνε και ένα "Έχουν πιστοποίηση εμάς τα υγρά" και σε τσίμπησαν.

Όλα τα υγρά περνάνε από ελέγχους. Δε γίνεται εγώ αύριο να φτιάξω ένα υγρό και να το κυκλοφορήσω στην αγορά έτσι χύμα.

Και μιλάμε για τα υγρά. Τα εργαστήρια τους αν έχουν πιστοποίηση τότε μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Εκεί έχω βασιστεί και εγώ και τουλάχιστον πάω σε μάρκες που έχουν ένα όνομα. Υπάρχει πολύ υγρό που έρχεται από περίεργες χώρες και είναι φυσικά πιο φτηνό αλλά δεν παίρνεις ρίσκο. Τώρα τι τα θέλεις όλα είναι επικίνδυνα.. Μακάρι να μην κάναμε τίποτα από όλα αυτά.. Ο φαρσαλινός λέει ότι είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσίγάρο αλλά δεν ξέρω , δεν τον πολυεμπιστεύομαι να σου πω.. Πάω να τραβήκω καμία 10αρία τζούρες από το La famiglia the Boss.😂

Επεξ/σία από vasim
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 minutes ago, vasim said:

Εκεί έχω βασιστεί και εγώ και τουλάχιστον πάω σε μάρκες που έχουν ένα όνομα. Υπάρχει πολύ υγρό που έρχεται από περίεργες χώρες και είναι φυσικά πιο φτηνό αλλά δεν παίρνεις ρίσκο. Τώρα τι τα θέλεις όλα είναι επικίνδυνα.. Μακάρι να μην κάναμε τίποτα από όλα αυτά.. Ο φαρσαλινός λέει ότι είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσίγάρο αλλά δεν ξέρω , δεν τον πολυεμπιστεύομαι να σου πω.. Πάω να τραβήκω καμία 10αρία τζούρες από το La famiglia the Boss.😂

Όπως είπα και πριν, όλα περνάνε από το χημείο του κράτους. Δεν έχει να κάνει με χώρα. 

Γενικά είναι αλήθεια ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο καλό για την υγεία σε σχέση με το συμβατικό. Όχι όμως πως είναι και αυτό 100% ασφαλές, μη λέμε ανοησίες.

Αν είναι να καπνίζεις, καλύτερα να το γυρίσεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. 

Αν μπορείς να μη κάνεις τίποτα, τότε είναι το ιδανικότερο.

Δημοσ.
10 minutes ago, w95chris said:

Όπως είπα και πριν, όλα περνάνε από το χημείο του κράτους. Δεν έχει να κάνει με χώρα. 

Γενικά είναι αλήθεια ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο καλό για την υγεία σε σχέση με το συμβατικό. Όχι όμως πως είναι και αυτό 100% ασφαλές, μη λέμε ανοησίες.

Αν είναι να καπνίζεις, καλύτερα να το γυρίσεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. 

Αν μπορείς να μη κάνεις τίποτα, τότε είναι το ιδανικότερο.

Σωστά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανένας αν επιτρέπεται να μεταφέρω στην τσέπη μου το drag x2 σε αεροπλάνο πτήση εξωτερικού; Ή θα το κατασχέσουν στον έλεγχο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vasim είπε

Ξέρει κανένας αν επιτρέπεται να μεταφέρω στην τσέπη μου το drag x2 σε αεροπλάνο πτήση εξωτερικού; Ή θα το κατασχέσουν στον έλεγχο ;

Καλημέρα, επιτρέπεται εχω κανει εκατοντάδες πτήσεις και εχω το ΗΤ πάντα επανω μου. Το υγρο αναπλήρωσης που θα εχεις να ειναι κατω των 100μλ γιατι αλλιως μπορει να στο κατασχέσουν. 

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
4 hours ago, Petros Electron said:

Καλημέρα, επιτρέπεται εχω κανει εκατοντάδες πτήσεις και εχω το ΗΤ πάντα επανω μου. Το υγρο αναπλήρωσης που θα εχεις να ειναι κατω των 100μλ γιατι αλλιως μπορει να στο κατασχέσουν. 

Μπορώ το 120αρι να το βάλω στη βαλίτσα;

Δημοσ.
15 minutes ago, vasim said:

μπορείς να το χωρίσεις σε δύο μπουκαλάκια των 60ml για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vasim είπε

Αν ενοεις την βαλιτσα που δινεις στο check-in και οχι αυτη που εχεις μαζι σου στο αεροπλανο, ναι εκει βαζεις οσο θελεις. Εγω βαζω 2 λίτρα υγρο (και παραπάνω) την φορά οταν ταξιδεύω και θα μεινω για κάποιους μηνες στο εξωτερικό.
Επίσης οι μπαταρίες να ειναι επανω σου, δηλαδή στην τσαντα που θα παρεις μεσα στο αεροπλάνο και οχι στην βαλιτσα (λογω κανονισμών) ωστε αν πιάσει φωτια στην καμπίνα ειναι ποιο ελεγχόμενη απο οτι θα ειναι αν πιασει στον χωρο των αποσκευών.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι που είχα διαβάσει, είναι ότι:

Πρέπει το κάθε μπουκάλι, να αναγράφει στο κάτω μέρος τα ml η να έχει δοσομετρητή.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Κάτι που είχα διαβάσει, είναι ότι:

Πρέπει το κάθε μπουκάλι, να αναγράφει στο κάτω μέρος τα ml η να έχει δοσομετρητή.

Εννοείται, πρέπει να έχει ένδειξη για την χωρητικότητα του το κάθε δοχείο 

Δημοσ.

Απίστευτο, μου κόπηκε από την καμπάνα ο sure mtl rta , αν πουλάει κάποιος τον ατμοποιητη + το long tank ή ξέρει πού μπορώ να βρω ας το αναφέρει 

IMG_20241217_103637.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά να πω πως είμαι άσχετος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο εντελώς! Ψάχνω να πάρω για δώρο μία συσκευή η οποία να μην έχει καθόλου διαρροές υγρού! Είναι για μία φίλη η οποία έχει ξεκινήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το καλοκαίρι και μέχρι τώρα έχει αλλάξει 3 συσκευές για τον ίδιο λόγο, όλες βγάζουν υγρό. 

Έχετε να προτείνετε κάποια που να την έχετε δοκιμάσει και να μην έχει αυτό το θέμα; 

Μπάτζεντ ελέυθερο, ιδανικά να μην ειναι γκουμουτσα, κάτι στο στυλ της παρακάτω σε σχήμα:

https://www.skroutz.gr/s/52195971/Voopoo-Argus-G2-Spray-Black-Pod-Kit-3ml-me-Ensomatomeni-Mpataria.html

Επίσης πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανταλλακτικά ποντς σχετικά εύκολα, πχ για τη 2η που είχε πάρει (Talons λεγόταν νομίζω η μάρκα) έβρισκε μόνο σε ένα κατάστημα της επαρχίας και αυτό μόνο όταν είχε στοκ...

Ξέρω πως βάζει υγρό με γεύση καπνου και 0,3 νικοτίνη αν παίζει κάποιο ρόλο, επίσης το μπουκαλάκι τη βγάζει ένα μήνα περίπου, νομίζω 60μλ, δεν ατμίζει πολύ.

θενξ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, elgrec0 said:

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά να πω πως είμαι άσχετος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο εντελώς! Ψάχνω να πάρω για δώρο μία συσκευή η οποία να μην έχει καθόλου διαρροές υγρού! Είναι για μία φίλη η οποία έχει ξεκινήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το καλοκαίρι και μέχρι τώρα έχει αλλάξει 3 συσκευές για τον ίδιο λόγο, όλες βγάζουν υγρό. 

Έχετε να προτείνετε κάποια που να την έχετε δοκιμάσει και να μην έχει αυτό το θέμα; 

Μπάτζεντ ελέυθερο, ιδανικά να μην ειναι γκουμουτσα, κάτι στο στυλ της παρακάτω σε σχήμα:

https://www.skroutz.gr/s/52195971/Voopoo-Argus-G2-Spray-Black-Pod-Kit-3ml-me-Ensomatomeni-Mpataria.html

Επίσης πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανταλλακτικά ποντς σχετικά εύκολα, πχ για τη 2η που είχε πάρει (Talons λεγόταν νομίζω η μάρκα) έβρισκε μόνο σε ένα κατάστημα της επαρχίας και αυτό μόνο όταν είχε στοκ...

Ξέρω πως βάζει υγρό με γεύση καπνου και 0,3 νικοτίνη αν παίζει κάποιο ρόλο, επίσης το μπουκαλάκι τη βγάζει ένα μήνα περίπου, νομίζω 60μλ, δεν ατμίζει πολύ.

θενξ!

https://www.skroutz.gr/s/54172081/Geek-Vape-Soul-Black-Pod-Kit-4ml-me-Ensomatomeni-Mpataria.html

Δεν χάνει σταγόνα. Το πετάω ανάποδα, πλάγια όπως νάναι και δεν κάνει κίχ.

Επίσης να ξέρεις ότι θεωρείται από τα κορυφαία pods.

Επίσης καλό αρκετά είναι το Aspire Fluffy. Και αυτό δεν χάνει εύκολα υγρά

Επεξ/σία από vasim
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elgrec0 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

θενξ!

Καλησπέρα.

https://atmology.gr/product/klypse-pro-pod-kit-1000mah-2ml-innokin/

To πήρα για την παραλία και μόνο.

Σκυλί,καλή μπαταρία & δεν χύθηκε ούτε ml απο υγρό.

Εταιρεία με βαρύ όνομα & βρίσκεις και παντού αντιστάσεις!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...