vasim Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, w95chris said: Γιατί νομίζεις ότι οι εταιρίες αυτές απευθύνονται κατά 90% σε αρχάριους; Επειδή σαν αρχάριος βλέπεις το όνομα, σου πετάνε και ένα "Έχουν πιστοποίηση εμάς τα υγρά" και σε τσίμπησαν. Όλα τα υγρά περνάνε από ελέγχους. Δε γίνεται εγώ αύριο να φτιάξω ένα υγρό και να το κυκλοφορήσω στην αγορά έτσι χύμα. Και μιλάμε για τα υγρά. Τα εργαστήρια τους αν έχουν πιστοποίηση τότε μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Εκεί έχω βασιστεί και εγώ και τουλάχιστον πάω σε μάρκες που έχουν ένα όνομα. Υπάρχει πολύ υγρό που έρχεται από περίεργες χώρες και είναι φυσικά πιο φτηνό αλλά δεν παίρνεις ρίσκο. Τώρα τι τα θέλεις όλα είναι επικίνδυνα.. Μακάρι να μην κάναμε τίποτα από όλα αυτά.. Ο φαρσαλινός λέει ότι είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσίγάρο αλλά δεν ξέρω , δεν τον πολυεμπιστεύομαι να σου πω.. Πάω να τραβήκω καμία 10αρία τζούρες από το La famiglia the Boss.😂 Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:45 μμ από vasim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ 16 minutes ago, vasim said: Εκεί έχω βασιστεί και εγώ και τουλάχιστον πάω σε μάρκες που έχουν ένα όνομα. Υπάρχει πολύ υγρό που έρχεται από περίεργες χώρες και είναι φυσικά πιο φτηνό αλλά δεν παίρνεις ρίσκο. Τώρα τι τα θέλεις όλα είναι επικίνδυνα.. Μακάρι να μην κάναμε τίποτα από όλα αυτά.. Ο φαρσαλινός λέει ότι είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσίγάρο αλλά δεν ξέρω , δεν τον πολυεμπιστεύομαι να σου πω.. Πάω να τραβήκω καμία 10αρία τζούρες από το La famiglia the Boss.😂 Όπως είπα και πριν, όλα περνάνε από το χημείο του κράτους. Δεν έχει να κάνει με χώρα. Γενικά είναι αλήθεια ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο καλό για την υγεία σε σχέση με το συμβατικό. Όχι όμως πως είναι και αυτό 100% ασφαλές, μη λέμε ανοησίες. Αν είναι να καπνίζεις, καλύτερα να το γυρίσεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν μπορείς να μη κάνεις τίποτα, τότε είναι το ιδανικότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ 10 minutes ago, w95chris said: Όπως είπα και πριν, όλα περνάνε από το χημείο του κράτους. Δεν έχει να κάνει με χώρα. Γενικά είναι αλήθεια ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο καλό για την υγεία σε σχέση με το συμβατικό. Όχι όμως πως είναι και αυτό 100% ασφαλές, μη λέμε ανοησίες. Αν είναι να καπνίζεις, καλύτερα να το γυρίσεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν μπορείς να μη κάνεις τίποτα, τότε είναι το ιδανικότερο. Σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα