panossar95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 8 hours ago, AntiCambeR said: Καλημέρα. Eliquid France είναι η μάρκα; Δεν τις έχω δοκιμάσει, πωλούνται και εδώ στην Ελλάδα 3.5-4€. Πάντως δεν τις έχει διαθέσιμες τώρα που κοίταξα. Ναι της E liquid είναι. 4€ τις εχει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παίδες δεν ξέρω εάν έχει γράφει ξανά, παίζουν κάτι νέα υγρά τύπου NET (natural extracted Tobacco) που είναι απόσταγμα φύλλων καπνού, καμιά άλλη γεύση, σκέτος καπνός. Έχω βρει την υγειά μου με αυτά ! Βάζω και ένα Link να υπάρχει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 52 minutes ago, Vasilisxd said: Παίδες δεν ξέρω εάν έχει γράφει ξανά, παίζουν κάτι νέα υγρά τύπου NET (natural extracted Tobacco) που είναι απόσταγμα φύλλων καπνού, καμιά άλλη γεύση, σκέτος καπνός. Έχω βρει την υγειά μου με αυτά ! Βάζω και ένα Link να υπάρχει. Eιναι πολυ παλια τα ΝΕΤ σαν ''φιλοσοφια''. Υπαρχουν τουλαχιστον 4-5 χρονια, και οντως ειναι αρκετα καλα καποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 14 hours ago, AntiCambeR said: Καλημέρα. Eliquid France είναι η μάρκα; Δεν τις έχω δοκιμάσει, πωλούνται και εδώ στην Ελλάδα 3.5-4€. Πάντως δεν τις έχει διαθέσιμες τώρα που κοίταξα. https://www.liqua.fr/en/booster/eliquid-france-20-mg-pack-of-25.html Διαθέσιμες κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Καλησπέρα στην ομάδα είμαι κάποιοα χρόνια ατμιστής αλλά χωρίς πολλές γνώσεις. Απλά πράγμα , έτοιμα υγρά, αντιστάσεις, 12watt istick κλπ. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω ένα δυνατό ατμοποιητή για την δημιουργία καπνού και μόνο (fog), για λόγους φωτογράφησης. Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο και όχι ένα κανονικό smoke/fog machine είναι η φορητότητα και η χρήση μπαταρίας αποκλειστικά. Εχω δει ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που δημιουργούν τρομερά μεγάλη ποσότητα καπνού. Για να γίνω πιο σαφής θέλω μια συσκευή που να μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο (1 λεπτό πχ) να γεμίσει ένα δωμάτιο με καπνό, δεν θα χρησιμοποιώ το στόμα μου αλλά μια μηχανική αντλία αέρα ή ανεμιστηράκι. Ξέρω ότι πάω για ιδιοκατασκευή (DIY), και υπάρχουν και οι γνώσεις ηλεκτρονικής και 3d printer για κατασκευές. Με την ορολογία του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν τα παω καλά , μαθαίνω, οπότε όποιος μπει στον κόπο και μου απαντήσει ας είναι λίγο πιο επεξηγηματικός. Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι θέλω ένα ατμοποιητή με μία (ή παραπάνω από μία) χαμηλή αντίσταση δύο μπαταρίες 18650 π.χ., ένα κουτί mod, (?) μηχανικό (?) με mosfet (?). Δεν ψάχνω για κάτι όπως δώσε €150 και πάρε αυτό κι αυτό. το budget θα κρατηθεί όσο το δυνατό πιο χαμηλά μια και όπως είπα υπάρχει η δυνατότητα ιδιοκατασκευής όπου είναι δυνατό. Για παράδειγμα δεν ξέρω αν όλοι οι ατμοποιητές χρησιμοποιούν το ίδιο socket, 510 νομίζω διάβασα κάπου, και αν χρειαστεί πρέπει να βρω τέτοιο socket Ρίξτε καμμιά ιδέα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Πολλά βίντεο βλέπεις. Ειδικά άμα πιάσεις να κάνεις ένα δικό σου από την αρχή, θα έρθεις εδώ μετά και θα φωνάζεις ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επικίνδυνο και να καταργηθεί. Για να διανοηθείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο αρχικά θες ένα mod με υπερβολική δύναμη να το πω έτσι. Μετά να πιάσεις να πάρεις εσύ έναν ατμοποιητή και να βάλεις σύρματα που θα είναι σαν συρματόπλεγμα. Όλα αυτά για έναν εντελώς άσχετο που δεν έχει καν την ιδέα να διαχωρίζει τον ατμό με τον καπνό, είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις κβαντική φυσική. Με την μόνη ιδέα από φυσική είναι μια αμυδρή ανάμνυση στο δημοτικό που είχατε αυτό το μάθημα. Θα πιάσεις λοιπόν να διαγράψεις αυτήν την ιδέα από το μυαλό σου. Και θα ψάξεις κάτι άλλο. Ειδικά με το που είπες " το budget θα κρατηθεί όσο το δυνατό πιο χαμηλά μια και όπως είπα υπάρχει η δυνατότητα ιδιοκατασκευής όπου είναι δυνατό" είναι εκεί που κατχυρώθηκε το άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clampro Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Το πρόβλημά σου είναι η υπερθέρμανση. Αν (με οποιοδήποτε τρόπο) το δουλεύεις τόσο ώστε να γεμίσει ατμό ένα δωμάτιο, ό,τι μοντάκι και να πάρεις είτε θα κλείσει από μόνο του αν έχει προστασία είτε θα λιώσει. Με ελάχιστα δευτερόλεπτα google search βρήκα fog machines με μπαταρία. Ίιιιισως να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, clampro said: Το πρόβλημά σου είναι η υπερθέρμανση. Αν (με οποιοδήποτε τρόπο) το δουλεύεις τόσο ώστε να γεμίσει ατμό ένα δωμάτιο, ό,τι μοντάκι και να πάρεις είτε θα κλείσει από μόνο του αν έχει προστασία είτε θα λιώσει. Με ελάχιστα δευτερόλεπτα google search βρήκα fog machines με μπαταρία. Ίιιιισως να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Ευχαριστώ για το reply, αυτά που υπάρχουν ή είναι ακριβά, ή είναι πολύ "αδύνατα" στην παραγωγή ατμού/κανπνού γιαυτό που θέλω. 11 hours ago, w95chris said: Πολλά βίντεο βλέπεις. Ειδικά άμα πιάσεις να κάνεις ένα δικό σου από την αρχή, θα έρθεις εδώ μετά και θα φωνάζεις ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επικίνδυνο και να καταργηθεί. Για να διανοηθείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο αρχικά θες ένα mod με υπερβολική δύναμη να το πω έτσι. Μετά να πιάσεις να πάρεις εσύ έναν ατμοποιητή και να βάλεις σύρματα που θα είναι σαν συρματόπλεγμα. Όλα αυτά για έναν εντελώς άσχετο που δεν έχει καν την ιδέα να διαχωρίζει τον ατμό με τον καπνό, είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις κβαντική φυσική. Με την μόνη ιδέα από φυσική είναι μια αμυδρή ανάμνυση στο δημοτικό που είχατε αυτό το μάθημα. Θα πιάσεις λοιπόν να διαγράψεις αυτήν την ιδέα από το μυαλό σου. Και θα ψάξεις κάτι άλλο. Ειδικά με το που είπες " το budget θα κρατηθεί όσο το δυνατό πιο χαμηλά μια και όπως είπα υπάρχει η δυνατότητα ιδιοκατασκευής όπου είναι δυνατό" είναι εκεί που κατχυρώθηκε το άκυρο. Ευχαριστώ για την γνώμη σου, είπα ότι είμαι άσχετος με την ορολογία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όχι άσχετος με την ηλεκτρονική και τους νόμους της. Κράτα λοιπόν την γνώμη σου και το "άκυρο" για τον εαυτό σου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από thanospl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 44 minutes ago, thanospl said: Ευχαριστώ για το reply, αυτά που υπάρχουν ή είναι ακριβά, ή είναι πολύ "αδύνατα" στην παραγωγή ατμού/κανπνού γιαυτό που θέλω. Ευχαριστώ για την γνώμη σου, είπα ότι είμαι άσχετος με την ορολογία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όχι άσχετος με την ηλεκτρονική και τους νόμους της. Κράτα λοιπόν την γνώμη σου και το "άκυρο" για τον εαυτό σου. Σχολιάζεις σε δημόσιο forum και ζητάς απάντηση. Δεν γίνεται οι απαντήσεις να είναι μόνο τις αρέσκειας μας. Ωστόσο το κατάλαβα ότι ξέρεις. Εις το επανιδείν λοιπόν και καλή τύχη. Θα τη χρειαστείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 12 hours ago, thanospl said: Καλησπέρα στην ομάδα είμαι κάποιοα χρόνια ατμιστής αλλά χωρίς πολλές γνώσεις. Απλά πράγμα , έτοιμα υγρά, αντιστάσεις, 12watt istick κλπ. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω ένα δυνατό ατμοποιητή για την δημιουργία καπνού και μόνο (fog), για λόγους φωτογράφησης. Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο και όχι ένα κανονικό smoke/fog machine είναι η φορητότητα και η χρήση μπαταρίας αποκλειστικά. Εχω δει ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που δημιουργούν τρομερά μεγάλη ποσότητα καπνού. Για να γίνω πιο σαφής θέλω μια συσκευή που να μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο (1 λεπτό πχ) να γεμίσει ένα δωμάτιο με καπνό, δεν θα χρησιμοποιώ το στόμα μου αλλά μια μηχανική αντλία αέρα ή ανεμιστηράκι. Ξέρω ότι πάω για ιδιοκατασκευή (DIY), και υπάρχουν και οι γνώσεις ηλεκτρονικής και 3d printer για κατασκευές. Με την ορολογία του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν τα παω καλά , μαθαίνω, οπότε όποιος μπει στον κόπο και μου απαντήσει ας είναι λίγο πιο επεξηγηματικός. Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι θέλω ένα ατμοποιητή με μία (ή παραπάνω από μία) χαμηλή αντίσταση δύο μπαταρίες 18650 π.χ., ένα κουτί mod, (?) μηχανικό (?) με mosfet (?). Δεν ψάχνω για κάτι όπως δώσε €150 και πάρε αυτό κι αυτό. το budget θα κρατηθεί όσο το δυνατό πιο χαμηλά μια και όπως είπα υπάρχει η δυνατότητα ιδιοκατασκευής όπου είναι δυνατό. Για παράδειγμα δεν ξέρω αν όλοι οι ατμοποιητές χρησιμοποιούν το ίδιο socket, 510 νομίζω διάβασα κάπου, και αν χρειαστεί πρέπει να βρω τέτοιο socket Ρίξτε καμμιά ιδέα. Ευχαριστώ όταν εννοείς να γεμίσεις ένα δωμάτιο, τι εννοείς;;; Τις περισσότερες φορές οι πατέντες καταλήγουν να είναι πιο ακριβές από κάτι ¨έτοιμο¨. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή τώρα για να καταλάβω αυτά που διαβάζω θέλει κάποιος να πάρει ένα μέσο ατμίσματος για να ντουμανιάσει μια αίθουσα με ατμό; Αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δε βάζεις 10 άτομα να ρουφάνε ατελειώτα και να γεμίσεις στο μπαμ; Αν θέλεις κάτι με ιδιοκατασκευή https://www.ieramoni.gr/product-category/εκκλησιαστικά-αναλώσιμα/καρβουνάκια-για-λιβάνι/ εγγύηση. με 3-4 τέτοια θα είναι μέσα λες και είσαι σε ομίχλη. Και πάμφθηνο. Χωρίς πλάκα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από vasim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 hour ago, Stratosnis said: όταν εννοείς να γεμίσεις ένα δωμάτιο, τι εννοείς;;; Τις περισσότερες φορές οι πατέντες καταλήγουν να είναι πιο ακριβές από κάτι ¨έτοιμο¨. Εννοώ να γεμίζει ένα δωμάτιο 20τμ με καπνό, στυλ ομίχλης, για 1-2 λεπτά για να γίνει μια φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση. Νομίζω ότι είναι απόλυτα εφικτό, εχω δει τεράστιες ποσότητες καπνού από e-cig συσκευές, μονταρισμένες προφανώς, χωρίς το μεγεθός τους να είναι σαν μπαούλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 minute ago, thanospl said: Εννοώ να γεμίζει ένα δωμάτιο 20τμ με καπνό, στυλ ομίχλης, για 1-2 λεπτά για να γίνει μια φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση. Νομίζω ότι είναι απόλυτα εφικτό, εχω δει τεράστιες ποσότητες καπνού από e-cig συσκευές, μονταρισμένες προφανώς, χωρίς το μεγεθός τους να είναι σαν μπαούλο. Πιο πάνω Αν θέλεις κάτι με ιδιοκατασκευή https://www.ieramoni.gr/product-category/εκκλησιαστικά-αναλώσιμα/καρβουνάκια-για-λιβάνι/ εγγύηση. με 3-4 τέτοια θα είναι μέσα λες και είσαι σε ομίχλη. Και πάμφθηνο. Χωρίς πλάκα. Το ξέρω από τις θείες που έχω γύρω γύρω. Δεν βλέπεις από το ντουμάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου για παράδειγμα https://www.akalavrentzos.gr/εξοπλισμοσ-studio/SMOKE-MACHINES/lensgo-smokes-fog-machine.html είναι μια συσκευή που προφανώς είναι βασισμένη σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν έχει display, αλλά κάποιες (ίσως) δικλείδες ασφαλείας για να μην καεί (δεν είναι σίγουρο) και είναι μόνο 30W, στα €139. Νομίζω ότι με ένα mod και το κατάλληλο ατμοποιητή μπορώ να βγάλω καλύτερο αποτέλσμα σε πιο μεγάλη ισχύ. 5 minutes ago, vasim said: Πιο πάνω Αν θέλεις κάτι με ιδιοκατασκευή https://www.ieramoni.gr/product-category/εκκλησιαστικά-αναλώσιμα/καρβουνάκια-για-λιβάνι/ εγγύηση. με 3-4 τέτοια θα είναι μέσα λες και είσαι σε ομίχλη. Και πάμφθηνο. Χωρίς πλάκα. Το ξέρω από τις θείες που έχω γύρω γύρω. Δεν βλέπεις από το ντουμάνι. Για φωτογράφηση πάω ρε συ, όχι για ευχέλαιο. Πλάκα πλάκα αν δεν βρώμαγε μπορεί και να το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 37 minutes ago, thanospl said: για παράδειγμα https://www.akalavrentzos.gr/εξοπλισμοσ-studio/SMOKE-MACHINES/lensgo-smokes-fog-machine.html είναι μια συσκευή που προφανώς είναι βασισμένη σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν έχει display, αλλά κάποιες (ίσως) δικλείδες ασφαλείας για να μην καεί (δεν είναι σίγουρο) και είναι μόνο 30W, στα €139. Νομίζω ότι με ένα mod και το κατάλληλο ατμοποιητή μπορώ να βγάλω καλύτερο αποτέλσμα σε πιο μεγάλη ισχύ. Για φωτογράφηση πάω ρε συ, όχι για ευχέλαιο. Πλάκα πλάκα αν δεν βρώμαγε μπορεί και να το έκανα. είσαι σε εντελώς λάθος thread, υπάρχουν άπειρα threads που αφορούν την φωτογραφία, εκεί θα σε κατευθύνουν καλύτερα. Αυτό που στέλνεις δεν έχει να κάνει με ηλεκτρονικό τσιγάρο... επίσης το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν παίζει να σου γεμίσει 20τμ για 1-2 λεπτά με ομίχλη, δες καλύτερα το βίντεο που έστειλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα