vasim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, Petros Electron said: Μια χαρα ειναι να στηνεις αντιστάσεις και να φτιάχνεις μονος σου τα υγρά σου, βγαίνει πολυ οικονομικά .☺️ Αυτο κανω και εγω τα τελευταία 7 χρονιά που ατμιζω. Επισης παίρνω τα σύρματα απο το εξωτερικό, βγαίνει ποιο φθηνα, βάσεις απο το φαρμακείο και για τις νικοτίνες επίσης αν το ψάξεις βρίσκεις οικονομικές. Αν θελεις "ανέσεις" τοτε φιλε μου θα τις πληρώσεις. Ετσι πάει. 🤷♂️ Καλά ανέσεις, να δειςτα veev (ένα από αυτά ως παράδειγμα) να ρουφάς το υγρό όλο στο στόμα και να νιώθεις καμμένο και να πετάς τα 3 - 3.5 ευρώ στο καλάθι που μόλις λίγο πριν τα έδωσες για να πάρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Petros Electron είπε Μια χαρα ειναι να στηνεις αντιστάσεις και να φτιάχνεις μονος σου τα υγρά σου, βγαίνει πολυ οικονομικά .☺️ Αυτο κανω και εγω τα τελευταία 7 χρονιά που ατμιζω. Επισης παίρνω τα σύρματα απο το εξωτερικό, βγαίνει ποιο φθηνα, βάσεις απο το φαρμακείο και για τις νικοτίνες επίσης αν το ψάξεις βρίσκεις οικονομικές. Αν θελεις "ανέσεις" τοτε φιλε μου θα τις πληρώσεις. Ετσι πάει. 🤷♂️ για δωσε καμια πληροφορια απο που αγοραζεις απο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, michalis412 είπε για δωσε καμια πληροφορια απο που αγοραζεις απο εξωτερικο. Aliexpress για σύρματα, μπαμπάκια κλπ. Για boosters απο Γαλλία καθότι πάω συχνά στην χωρά αυτη (για δουλείες). Πχ τα 10 booster 20mg 50/50 έχουν 7,5 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Να ρωτήσω. Για τα υγρά της e-cig τι γνώμη έχετε; Τα δικά της όχι αυτά που είναι άλλων εταιρειών. Είναι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, έχω τον nautilus 3 της aspire εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήθελα τις προάλλες να δοκιμάσω την 1ohm που βγάζει, οπότε τσίμπησα μία. Με τον που την έβαλα, αφού είχα στάξει πάνω της υγρό και είχε κάτσει για περίπου 6-7 λεπτά, τράβηξα τζούρα και το μόνο που πείρα ήταν γεύση καμένου. Αλλάζω αντίσταση, η οποία δεν φαινόταν καμένη, με μία 0.7 με την ίδια ακριβώς διαδικασία. Πένα, λέω κάποια βλακεία έκανα και παίρνω άλλες 2 από το ίδιο μαγαζί. Τα αποτελέσματα σχεδόν τα ίδια. Στην πρώτη τζούρα φουλ καμένο, στα καπάκια η δεύτερη φαινόταν νορμάλ. Όταν λέω πρώτη τζούρα εννοώ ανά 5-10 λεπτά. Ελαττωματικές αντιστάσεις ή κάτι κάνω πολύ λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the marauder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Stratosnis είπε Καλημέρα, έχω τον nautilus 3 της aspire εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήθελα τις προάλλες να δοκιμάσω την 1ohm που βγάζει, οπότε τσίμπησα μία. Με τον που την έβαλα, αφού είχα στάξει πάνω της υγρό και είχε κάτσει για περίπου 6-7 λεπτά, τράβηξα τζούρα και το μόνο που πείρα ήταν γεύση καμένου. Αλλάζω αντίσταση, η οποία δεν φαινόταν καμένη, με μία 0.7 με την ίδια ακριβώς διαδικασία. Πένα, λέω κάποια βλακεία έκανα και παίρνω άλλες 2 από το ίδιο μαγαζί. Τα αποτελέσματα σχεδόν τα ίδια. Στην πρώτη τζούρα φουλ καμένο, στα καπάκια η δεύτερη φαινόταν νορμάλ. Όταν λέω πρώτη τζούρα εννοώ ανά 5-10 λεπτά. Ελαττωματικές αντιστάσεις ή κάτι κάνω πολύ λάθος; Ίσως πολλά watt.Ο Νομος του ohm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, the marauder said: Ίσως πολλά watt.Ο Νομος του ohm. όχι δεν παίζει. Στις 2 πρώτες πήγα με το ελάχιστο αναγραφόμενο, στην τελευταία ξεκίνησα κάπου στα 6watt που για το θεό αν κάηκε στα 6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Stratosnis said: όχι δεν παίζει. Στις 2 πρώτες πήγα με το ελάχιστο αναγραφόμενο, στην τελευταία ξεκίνησα κάπου στα 6watt που για το θεό αν κάηκε στα 6... Εγώ τις αφήνω μισάωρο πάντως.. και ποτέ δεν έχει καεί ούτε μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 55 minutes ago, vasim said: Εγώ τις αφήνω μισάωρο πάντως.. και ποτέ δεν έχει καεί ούτε μία. μισάωρο μέσα στο tank με υγρό εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Stratosnis said: μισάωρο μέσα στο tank με υγρό εννοείς; ναι βάζω την αντίσταση, γεμίζω με υγρό και περιμένω minimum μισάωρο. Ποτέ δεν μου έχει καεί καμία. (Drag X2 και άλλα pods ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, Stratosnis said: Καλημέρα, έχω τον nautilus 3 της aspire εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήθελα τις προάλλες να δοκιμάσω την 1ohm που βγάζει, οπότε τσίμπησα μία. Με τον που την έβαλα, αφού είχα στάξει πάνω της υγρό και είχε κάτσει για περίπου 6-7 λεπτά, τράβηξα τζούρα και το μόνο που πείρα ήταν γεύση καμένου. Αλλάζω αντίσταση, η οποία δεν φαινόταν καμένη, με μία 0.7 με την ίδια ακριβώς διαδικασία. Πένα, λέω κάποια βλακεία έκανα και παίρνω άλλες 2 από το ίδιο μαγαζί. Τα αποτελέσματα σχεδόν τα ίδια. Στην πρώτη τζούρα φουλ καμένο, στα καπάκια η δεύτερη φαινόταν νορμάλ. Όταν λέω πρώτη τζούρα εννοώ ανά 5-10 λεπτά. Ελαττωματικές αντιστάσεις ή κάτι κάνω πολύ λάθος; Εφόσον παίζεις στα αναγραφόμενα watt και με χρόνο "ποτίσματος" της αντίστασης τουλάχιστον ένα 10λεπτό, τότε φταίει η αντίσταση. Μπορεί ελαττωματική μπορεί και μαϊμού (υπάρχουν και τέτοιες). Μου έχει τύχει ολόκληρο πακέτο (5άδα 0,7) που δεν έβγαζαν ημέρα προτού μυρίσουν καμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Neo4 said: Εφόσον παίζεις στα αναγραφόμενα watt και με χρόνο "ποτίσματος" της αντίστασης τουλάχιστον ένα 10λεπτό, τότε φταίει η αντίσταση. Μπορεί ελαττωματική μπορεί και μαϊμού (υπάρχουν και τέτοιες). Μου έχει τύχει ολόκληρο πακέτο (5άδα 0,7) που δεν έβγαζαν ημέρα προτού μυρίσουν καμένο. μου φάνηκε είτε δικό μου λάθος που δεν μπορώ να το εντοπίσω, είτε ελαττωματική/μαϊμού αντίσταση. Το αξιόλογο είναι ότι το βαμβάκι δεν φαίνεται να είναι καμένο. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, Stratosnis said: μου φάνηκε είτε δικό μου λάθος που δεν μπορώ να το εντοπίσω, είτε ελαττωματική/μαϊμού αντίσταση. Το αξιόλογο είναι ότι το βαμβάκι δεν φαίνεται να είναι καμένο. 😏 Για να βεβαιωθείς, τσέκαρε άλλη μια φορά΄το mod για να δεις ότι δεν έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση. Ένα άλλο που επηρεάζει καμιά φορά την αντίσταση, είναι υγρό με μεγάλη αναλογία σε vg που δεν προσφέρεται για συνεχόμενο άτμισμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Stratosnis είπε μου φάνηκε είτε δικό μου λάθος που δεν μπορώ να το εντοπίσω, είτε ελαττωματική/μαϊμού αντίσταση. Το αξιόλογο είναι ότι το βαμβάκι δεν φαίνεται να είναι καμένο. 😏 πριν βαλεις την αντισταση στον ατμο, να την ποτίζεις με το υγρο απο τις τρυπουλες της και μετα να την βαζεις. Έπειτα να περιμένεις κανα 5-10 λεπτα να βγάλει μπουρμπουληθες και μετα να ατμιζεις απο λιγα watt μεχρι σταδιακά εκει που σου αρεσει. Αν δεν πετύχει και αυτο εχεις πεσει σε ελαττωματικες η μαιμου αντιστάσεις, οπως σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Petros Electron said: πριν βαλεις την αντισταση στον ατμο, να την ποτίζεις με το υγρο απο τις τρυπουλες της και μετα να την βαζεις. Έπειτα να περιμένεις κανα 5-10 λεπτα να βγάλει μπουρμπουληθες και μετα να ατμιζεις απο λιγα watt μεχρι σταδιακά εκει που σου αρεσει. Αν δεν πετύχει και αυτο εχεις πεσει σε ελαττωματικες η μαιμου αντιστάσεις, οπως σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω.. Ακριβώς αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθώ. Καταλήγω στο ότι ήταν ελαττωματικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα