Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, punkioraki είπε

Εγκύκλιος της εγκυκλίου του νόμου, ας κάνουμε υπομονή και ψυχραιμία μερικές μέρες... Εβλεπα ενα ατμιστικο καναλι και ηταν ολοι σε πανικο πριν μερικες ωρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατί πανικό;;;

Δεν νομίζω ότι μπορεί να απαγορευτεί η πώληση των δύο φαρμακευτικών ουσιών με τις οποίες μπορεί να φτιάξει ο καθένας όσο υγρό χωρίς νικοτίνη γουστάρει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Εχω τον aspire cleito κ πηρα δυο απο τις καινουργιες αντιστασεις τις pro να τις δοκιμασω.Γενικα δουλευουν μια χαρα απλα οταν ρουφαω τον ατμο ειναι σαν να υγροποιειται λιγο στο στομα μου κ ετσι μετα απο καθε τζουρα πρεπει να φτυνω 😛. Τι μπορει να φταιει για αυτο? Το δοκιμασα σε ολα τα watt κ λιγο πανω λιγο κατω απο τα ορια που βαζει αλλα παλι το ιδιο.

Επεξ/σία από Jockey

Μόλις τώρα, txcellas είπε

Παίδες από φαρμακείο μπορούμε να πάρουμε νικοτίνη; Είναι φτηνότερη από τα καταστήματα ατμισματος; Έχει πάρει κανείς;

Δυστυχως δεν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις νικοτινη οπουδήποτε αλλου εκτος του ατμομαγαζου 10ml 20mg/ml.

• Like 1

Μόλις τώρα, nrkmaiden είπε

Δυστυχως δεν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις νικοτινη οπουδήποτε αλλου εκτος του ατμομαγαζου 10ml 20mg/ml.

Κάπου θυμόμουν ότι υπήρχε δυνατότητα να πάρουμε από φαρμακείο. Pg/vg ήταν αν όχι νικοτίνη; 

Μόλις τώρα, txcellas είπε

Κάπου θυμόμουν ότι υπήρχε δυνατότητα να πάρουμε από φαρμακείο. Pg/vg ήταν αν όχι νικοτίνη; 

Βασεις ναι ακομα και με το χαμο των τελευταιων ημερων θα μπορουμε να παρουμε απο φαρμακεια. 1 λιτρο εχει 4-6  ευρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, txcellas είπε

Σκέτη νικοτίνη  από πουθενά λιανικώς.Έχει απαγορευτεί η πώλησή της.

Μόνο υγρό με περιεκτικότητα νικοτίνης μέχρι 20%  το οποίο πλέον φορολογείται όπως τα τσιγάρα.

Επεξ/σία από papoys1

Σε κατάστημα με ατμισμα είχε ξεχωριστά το μπουκάλι με το pg και ξεχωριστά με το vg. Αυτό με την καθαρότητα πως μπορώ να το γνωρίζω; Αν τους πω για ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα μ δώσουν το αντίστοιχο υγρό;

18 λεπτά πριν, txcellas είπε

Σε κατάστημα με ατμισμα είχε ξεχωριστά το μπουκάλι με το pg και ξεχωριστά με το vg. Αυτό με την καθαρότητα πως μπορώ να το γνωρίζω; Αν τους πω για ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα μ δώσουν το αντίστοιχο υγρό;

Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω πάνω από 5 χρόνια που έκοψα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μετά το κανονικό αλλά νομίζω υψηλής καθαρότητας είναι 98 ή 99%.Αν πεις στο φαρμακοποιό ότι το θέλεις για άτμισμα και να είναι υψηλής καθαρότητας αυτός ξέρει.Απλά πέστου να είναι  του Συνδέσμου και πάλι ξέρει αυτός.:)

Παίδες καλησπέρα..Μετά από καιρό εναλλαγής από κανονικό τσιγάρο σε ηλεκτρονικό πλέον αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με το σπορ του ηλεκτρονικού αποκτώντας το Geek Vape MTL RDA..

Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός rda γιατί είμαι τελείως άσχετος, μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα έτοιμους ατμοποιητές..

Δηλαδή τι σύρμα πρέπει να πάρω για να φτιάξω μια αντίσταση πχ 0,8Ω?Τι βαμβάκι?

Επίσης τι εργαλεία θα χρειαστώ..Έχω δει μαγαζιά που πουλάνε κάτι κιτάκια  που έχει και μηχάνημα για να τσεκάρεις τις αντιστάσεις μαζί με κατσαβίδια πένσες κτλ κτλ

Οποιαδήποτε συμβουλή θα μου ήταν πολύ χρήσιμη

11 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω πάνω από 5 χρόνια που έκοψα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μετά το κανονικό αλλά νομίζω υψηλής καθαρότητας είναι 98 ή 99%.Αν πεις στο φαρμακοποιό ότι το θέλεις για άτμισμα και να είναι υψηλής καθαρότητας αυτός ξέρει.Απλά πέστου να είναι  του Συνδέσμου και πάλι ξέρει αυτός.:)

Θα του κλείσω και μάτια όταν θα του πω να είναι του συνδέσμου να δει ότι ξέρω από τέτοια!! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, aleilo03 είπε

Παίδες καλησπέρα..Μετά από καιρό εναλλαγής από κανονικό τσιγάρο σε ηλεκτρονικό πλέον αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με το σπορ του ηλεκτρονικού αποκτώντας το Geek Vape MTL RDA..

Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός rda γιατί είμαι τελείως άσχετος, μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα έτοιμους ατμοποιητές..

Δηλαδή τι σύρμα πρέπει να πάρω για να φτιάξω μια αντίσταση πχ 0,8Ω?Τι βαμβάκι?

Επίσης τι εργαλεία θα χρειαστώ..Έχω δει μαγαζιά που πουλάνε κάτι κιτάκια  που έχει και μηχάνημα για να τσεκάρεις τις αντιστάσεις μαζί με κατσαβίδια πένσες κτλ κτλ

Οποιαδήποτε συμβουλή θα μου ήταν πολύ χρήσιμη

Αν εισαι σε σφιχτο budget μπορεις να δοκιμασεις για αρχη να στριψεις με ενα κατσαβιδακι  με διαμετρο 2,5-3mm(αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη με το κατσαβιδακι δες αυτο το κιτακι Vandy Vape – Simple Toolkit Pro). Απαραιτητα θεωρω κοφτη για να κοψεις το συρμα, ψαλιδι για να κοψεις το βαμβακι, κυρτη τσιμπιδα (απο το jumbo) για να χτενιζεις και να βαζεις το βαμβακι μεσα, και μια κεραμικη λαβιδα για να καθαριζεις τα hotspots. Η κεραμικη μπορει να παραληφθει αλλα για κανενα λογω δε θα ακουμπας με κατι μεταλλικο την αντισταση την ωρα που πατας το κουμπι διοτι γινεται βραχυκυκλωμα. Tον αμιτ rda εχεις παρει να υποθεσω. Για συρμα 28 η 26 αρι GA (0.32 και 0.4 mm αντιστοιχα) σου κανει. Τωρα για το ειδος του συρματος που σου αρεσει πιο πολυ θα πρεπει να δοκιμασεις, παντως εγω προτεινω  με κριτηριο την γευση που δινει Ni80(αλλα θελει λιγο προσοχη οταν βγαζεις τα hotspots να μη το ζεσταινεις σε πολλα watt), και με κριτηριο την ευκολια kanthal. Οτι αλλο χρειαστείς ρωτα ? 

23 λεπτά πριν, txcellas είπε

Θα του κλείσω και μάτια όταν θα του πω να είναι του συνδέσμου να δει ότι ξέρω από τέτοια!! ;)

Chemco fargon zarbis σου κανουν ( ~99,8%) . Εγω στην τυχη προτιμησα της chemco, δινει μια μεγαλυτερη γλυκύτητα μου φαινεται αλλα ισως ειναι στο μυαλο μου σε σχεση με αυτη που μου βαζουν κατα καιρους στο ατμομαγαζο(pink mule). Αλλα παιζει να ειναι στο μυαλο μου ξανα λεω.

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...