Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 16/06/2024 at 21:32, costacurta said:

Thanks man είσαι άψογος. Παίρνω συγκεκριμένο από την εταιρεία liqua το Energy drink. Αυτά είναι fix 10ml. Αλλάζω αντίσταση κατά μέσο όρο 2.5 μπουκαλάκια ακριβώς όπως μου είπαν και οι καταστηματαρχες το νιώθω και εγώ πως μετά τα 20ml η αντίσταση μπουκώνει και η γεύση/ευχαρίστηση αραιώνει. Δοκίμασα και άλλα 2 Energy drink σε μεγάλα μπουκάλια και τα πέταξα. Τα πλήρωσα 32 ευρώ. Αλλά δεν άντεχα να εξαναγκαζω τον εαυτό μου να καπνίζει μια γεύση που δεν μου ήταν καθόλου αρεστή 

Έχω 4 ηλεκτρονικά και για κάθε 60melo θέλω περίπου 2 άντε 3 αντιστάσεις ανάλογα τη χωρητικότητα (2 ml / 3 ml /4.5/5 και 6 για το vaporesso eco nano που παιρνει το περισσότερο υγρό).  Στις έτοιμες αντιστάσεις, η ζωή τους είναι όντως περίπου 20 με 30 ml max .

Αν βαριέσαι συρματα κλπ μπορείς να πάρεις είτε το vaporesso eco nano είτε το geek vape soul που πραγματικά είναι πολύ καλές συσκευές... και οικονομικές)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες ευχαριστώ και πάλι. Εγώ έχω αυτά. Ένα της aspire και ένα ανάλογο πιο κυλινδρικό. Ρώτησα στο κατάστημα και μου απάντησε ότι και να πάρω το θέμα αντιστάσεων δεν αλλάζει. Το παντρεύεσαι. Μου είπε πως σε βάθος χρόνου με ένα μεγαλύτερό επισκευασιμο ατμοποιητη πιθανόν θα έχεις κάνει απόσβεση αλλά σε βάθος χρόνου και επιπλέον χάνοντας χρόνο με το να καθαρίζεις. Τεσπα έτσι και αλλιώς δεν είμαι φανατικός θα παραμείνω με αυτά και βλέπουμε 

IMG_20240619_212251.jpg

Πήρα χθες τη bebeca της atmos lab. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα. Τι γνώμη έχετε για το υγράκι; Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι για πολύ παραδοσιακούς τύπους και ότι πλέον έχουν βγει τόσο πολλά υγρά... Εμένα με ενδιαφέρει η ποιότητα.

Α και κάτι άλλο. Ψάχνω υγρά με πιστοποιήσεις. Ψωνίζω από τη γνωστή αλυσίδα την πράσινη και θέλω να πάω να δοκιμάσω και στην κόκκινη. (ξέρετε ποιες εννοώ) Πράγματι έχουν πιστοποιήσεις τα snv τους ή είναι μύθος;

On 19/06/2024 at 21:34, vasim said:

Πήρα χθες τη bebeca της atmos lab. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα. Τι γνώμη έχετε για το υγράκι; Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι για πολύ παραδοσιακούς τύπους και ότι πλέον έχουν βγει τόσο πολλά υγρά... Εμένα με ενδιαφέρει η ποιότητα.

Α και κάτι άλλο. Ψάχνω υγρά με πιστοποιήσεις. Ψωνίζω από τη γνωστή αλυσίδα την πράσινη και θέλω να πάω να δοκιμάσω και στην κόκκινη. (ξέρετε ποιες εννοώ) Πράγματι έχουν πιστοποιήσεις τα snv τους ή είναι μύθος;

Το Bebeca παλιό υγρό. Για την τιμή του δεν το προτείνω. Υπάρχουν καλύτερα πλέον. Καλούτσικο πάντως.

Όσο για την πιστοποίηση, γελάω. Αυτά είναι  για τους άσχετους. Οποιοδήποτε υγρό κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πρέπει να πάρει έγκριση από το χημείο του κράτους αρχικά. Δηλαδή στέλνεις αναλυτικά την λίστα με τα συστατικά και ανάλογα σου δίνουν έγκριση. Αυτές οι αλυσίδες απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους και άσχετους. Γιαυτό τα λένε.

On 19/06/2024 at 21:23, costacurta said:

Παίδες ευχαριστώ και πάλι. Εγώ έχω αυτά. Ένα της aspire και ένα ανάλογο πιο κυλινδρικό. Ρώτησα στο κατάστημα και μου απάντησε ότι και να πάρω το θέμα αντιστάσεων δεν αλλάζει. Το παντρεύεσαι. Μου είπε πως σε βάθος χρόνου με ένα μεγαλύτερό επισκευασιμο ατμοποιητη πιθανόν θα έχεις κάνει απόσβεση αλλά σε βάθος χρόνου και επιπλέον χάνοντας χρόνο με το να καθαρίζεις. Τεσπα έτσι και αλλιώς δεν είμαι φανατικός θα παραμείνω με αυτά και βλέπουμε 

IMG_20240619_212251.jpg

Σκύψτε παιδιά, κοτσάνα από τον μαγαζάτορα!

Γενικά το OBY (το πλακέ Aspire) δεν είναι κακό αλλά υπάρχουν καλύτερα. Τότε που βγήκε ήταν από τα πολύ καλά και παραμένει τίμιο για τις μέρες μας.

Υπάρχουν να ξέρεις συσκευές που παίρνουν 2 διαφορετικές (μπορεί και 3) αντιστάσεις ώστε να βρεις τι σου αρέσει περισσότερο. Άρα το "το παντρεύεσαι" είναι εντελώς άκυρο. 

Γενικά για όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα υπάρχει η ανάλογη χρήση. Δεν μπορείς να πάρεις ένα Pod και να είσαι όλη μέρα πιπίλα. Θα θες 3 τουλάχιστον για να φτάσει η μπαταρία. Και ανάλογα δε μπορείς να έχεις επισκευάσιμο και να κάνεις μια τζούρα ανά 10 μέρες. Είναι ανούσιο.

• Like 1

10 hours ago, w95chris said:

Το Bebeca παλιό υγρό. Για την τιμή του δεν το προτείνω. Υπάρχουν καλύτερα πλέον. Καλούτσικο πάντως.

Έχεις κάτι να προτείνεις σε μπεμπεκοειδές; Τα ομερτά τι λένε;

15 hours ago, vasim said:

Έχεις κάτι να προτείνεις σε μπεμπεκοειδές; Τα ομερτά τι λένε;

Δεν είμαι τόσο φαν των καπνικών αλλά από Omerta ένα δύο που έχω δοκιμάσει σαν ποιότητα είναι πολύ καλά. Γενικά ημικαπνικά κάνω. Πχ πρόσφατα δοκίμασα την Ursula με τον καφέ που ήταν εξαιρετικό. Μετά ένα υγρό που δε το βρίσκεις εύκολα είναι το Tobacco Caramel Cream της Phoenix. Εμένα μου άρεσε αρκετά και ήταν θυμάμαι πεντακάθαρο σαν υγρό. Όπως και επίσης θυμάμαι μου άρεσε το One Way Ticket της Steam Train και το L.A. Wild Tobacco (αν και αυτό γλυκίζει αρκετά)

Από εκεί και έπειτα από εταιρίες, δες Omerta που είπες, Bombo (ειδικά τα Solo είναι πολύ τίμια), Scandal και Steampunk (την RY4 σειρά κυρίως)

• Thanks 1

15 hours ago, w95chris said:

Δεν είμαι τόσο φαν των καπνικών αλλά από Omerta ένα δύο που έχω δοκιμάσει σαν ποιότητα είναι πολύ καλά. Γενικά ημικαπνικά κάνω. Πχ πρόσφατα δοκίμασα την Ursula με τον καφέ που ήταν εξαιρετικό. Μετά ένα υγρό που δε το βρίσκεις εύκολα είναι το Tobacco Caramel Cream της Phoenix. Εμένα μου άρεσε αρκετά και ήταν θυμάμαι πεντακάθαρο σαν υγρό. Όπως και επίσης θυμάμαι μου άρεσε το One Way Ticket της Steam Train και το L.A. Wild Tobacco (αν και αυτό γλυκίζει αρκετά)

Από εκεί και έπειτα από εταιρίες, δες Omerta που είπες, Bombo (ειδικά τα Solo είναι πολύ τίμια), Scandal και Steampunk (την RY4 σειρά κυρίως)

Bombo solo εχω 2 μπουκάλια με ένα χθεσινό κοκακολα αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμα. Πολύ καλά αρώματα 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
3 λεπτά πριν, michalis412 είπε

καλησπερα ερωτηση γλυκερινη απο που αγοραζετε απο φαρμακειο η απο μαγαζι που πουλα υγρα ηλεκτρονικου τσιγαρου και ποια ειναι καλυτερη;

Εχω αγοράσει και απο τα 2.
Γενικά στα φαρμακεία θα βρεις ποιο φθηνά, αλλα ειναι λαχείο για το αν θα εχει ουδέτερη γεύση. Παίζει ρολο τι παρτίδα θα πετύχεις. Εγω πχ ειχα παρει 2 φόρες την ιδια μαρκα, την πρώτη φορά έφερνε μια γεύση σαν "χορταριλα" την 2η οχι. Γενικά απο τοτε αγοράζω μονο απο μαγαζιά ηλ/νικου τσιγάρου, ναι ειναι ποιο ακριβες αλλα δεν μυρίζουν και δεν χαλάνε την γεύση ετσι στα υγρα που θα φτιάξεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/7/2024 στις 8:48 ΜΜ, michalis412 είπε

καλησπερα ερωτηση γλυκερινη απο που αγοραζετε απο φαρμακειο η απο μαγαζι που πουλα υγρα ηλεκτρονικου τσιγαρου και ποια ειναι καλυτερη;

Απο κατάστημα, δεν αξίζει η διαφορά χρημάτων, ακόμα και αν κάνεις πολλά ml.

Γιατί αλλάζουν οι παρτίδες, ίσως ο τρόπος παρασκευής, οι πρώτες ύλες κλπ.Μπορεί να γλυκίζει, η να έχει περίεργη γεύση η να είναι παραπάνω παχύρρευστη.

Απο φαρμακείο, γνωστές γλυκερίνες που νομίζω ότι και οι 3 αναγράφουν την πιστοποίηση, το ποσοστό καθαρότητας και των βαρέων μετάλλων, είναι οι Zarbis, Fagron, Chemco.Αν θυμάμαι σωστά, θέλουμε το ποσοστό καθαρότητας να είναι τουλάχιστον στο 99.5%, αν είναι στο 99.8%, ακόμα καλύτερα.

Εχω δοκιμάσει Omerta και Hexocell και είναι μια χαρά.Και πιστεύω ότι και οι Philotimo θα είναι ok.Βγάζουν και άλλες εταιρείες, αλλά από ότι θυμάμαι, είναι πιο ακριβές.Νικοτίνες έχω δοκιμάσει τις Hexocell, λίγο αδύναμες αλλά καθαρές και τώρα χρησιμοποιώ τις Omerta.1 φορά δοκίμασα την Abuelos balanced και μου φάνηκε και αυτή καθαρή και καλή στο χτύπημα, αν και είμαι στα 6mg.Μόνο Pink Mule νικοτίνη μην πάρεις, είναι για πέταμα γιατί τις έχουν χαλάσει.Οπότε ούτε βάσεις.

Σχετικά με τις νικοτίνες της Hexocell, ο λόγος που είναι τόσο φθηνές, είναι επειδή δεν έχουν μεσάζοντα.Και φυσικά, προμηθεύονται και σε μεγάλες ποσότητες.Ομως αν θυμάμαι σωστά, περιέχουν κάποιο ποσοστό νερού, κάτι το οποίο δεν θέλουμε.Τουλάχιστον αν ισχύει, το αναφέρουν πάνω στο μπουκάλι, όπως νομίζω και η Abuelos, οπότε δεν θα μπορούσε και άλλες εταιρίες να περιέχουν νερό και να μην το αναγράφουν;

Η νικοτίνη παίζει μεγάλο ρόλο στην γεύση, στο χτύπημα κλπ.

Αν θυμάμαι σωστά, η γλυκερίνη της Hexocell έχει καθαρότητα στο 99.8%, δεν το αναφέρουν πλέον στην περιγραφή στην VG, αλλά στην νικοτίνη, η οποία είναι διαλυμένη σε VG η σε VG+PG.

https://www.vapormarket.gr/omerta-vg-1000ml

https://www.fastvape.gr/collections/diy-bases

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Γιατί αλλάζουν οι παρτίδες, ίσως ο τρόπος παρασκευής, οι πρώτες ύλες κλπ.Μπορεί να γλυκίζει, η να έχει περίεργη γεύση η να είναι παραπάνω παχύρρευστη.

Απο φαρμακείο, γνωστές γλυκερίνες που νομίζω ότι και οι 3 αναγράφουν την πιστοποίηση, το ποσοστό καθαρότητας και των βαρέων μετάλλων, είναι οι Zarbis, Fagron, Chemco.Αν θυμάμαι σωστά, θέλουμε το ποσοστό καθαρότητας να είναι τουλάχιστον στο 99.5%, αν είναι στο 99.8%, ακόμα καλύτερα.

Εχω δοκιμάσει Omerta και Hexocell και είναι μια χαρά.Και πιστεύω ότι και οι Philotimo θα είναι ok.Βγάζουν και άλλες εταιρείες, αλλά από ότι θυμάμαι, είναι πιο ακριβές.Νικοτίνες έχω δοκιμάσει τις Hexocell, λίγο αδύναμες αλλά καθαρές και τώρα χρησιμοποιώ τις Omerta.1 φορά δοκίμασα την Abuelos balanced και μου φάνηκε και αυτή καθαρή και καλή στο χτύπημα, αν και είμαι στα 6mg.Μόνο Pink Mule νικοτίνη μην πάρεις, είναι για πέταμα γιατί τις έχουν χαλάσει.Οπότε ούτε βάσεις.

Σχετικά με τις νικοτίνες της Hexocell, ο λόγος που είναι τόσο φθηνές, είναι επειδή δεν έχουν μεσάζοντα.Και φυσικά, προμηθεύονται και σε μεγάλες ποσότητες.Ομως αν θυμάμαι σωστά, περιέχουν κάποιο ποσοστό νερού, κάτι το οποίο δεν θέλουμε.Τουλάχιστον αν ισχύει, το αναφέρουν πάνω στο μπουκάλι, όπως νομίζω και η Abuelos, οπότε δεν θα μπορούσε και άλλες εταιρίες να περιέχουν νερό και να μην το αναγράφουν;

Αν θυμάμαι σωστά, η γλυκερίνη της Hexocell έχει καθαρότητα στο 99.8%, δεν το αναφέρουν πλέον στην περιγραφή στην VG, αλλά στην νικοτίνη, η οποία είναι διαλυμένη σε VG η σε VG+PG.

νικοτινες χρησιμοποιω τις omerta απλα με τις γλυκερινες ειχα απορια γιατι στο φαρμακειο το λιτρο εχει 4ε ενω στο καταστημα 10ε. ευχαριστω anw.

20 hours ago, AntiCambeR said:

Επειδή είναι σημαντικό οι ομερτα που μου είπε στο atmology ίτι χρησιμοποιεί για τα snv πόσο καθαρότητα έχουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vasim είπε

Επειδή είναι σημαντικό οι ομερτα που μου είπε στο atmology ίτι χρησιμοποιεί για τα snv πόσο καθαρότητα έχουν;

Γράφουν την καθαρότητα στο 1ο link που έβαλα, όπως και στην PG.

"Αριστη ποιότητα με πιστοποιημένη καθαρότητα που αγγίζει το 99.95%."

Οπότε λογικά, στα snv της εταιρείας, βάζουν αυτή την γλυκερίνη, μπορεί δηλαδή και να είναι χαμηλότερη του 99.5%.

Τα snv, είναι ποσότητα αρωμάτων διαλυμένα σε PG(Προπυλενογλυκόλη), για αυτό τον λόγο, στην αραίωση υπολογίζουμε όλο το περιεχόμενο του μπουκαλιού ως PG.

Το USP-ESP που γράφουν, αν δεν κάνω λάθος, είναι το είδος της πιστοποίησης.

Σχετικά με το τι είναι η VG και η PG, πως παράγονται κλπ, υπάρχουν πληροφορίες στο internet.

Επεξ/σία από AntiCambeR

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πήρα ένα VooPoo Drag X2 για να κάνω MTL. Όντως ο άνρρωπος μου έδωσε αντιστάσεις MTL 0.6 και άλλαξα και το τανκ στο κατάλληλο γιατί πνευμονικές μου είναι αδύνατο να κάνω και δε θέλω κιόλας.

Έχω απορίες. 

1. Με την ursula cream και τα watt στο 20 αλλά και στο 18 με πιάνει βήχας.  Ενώ με τα άλλα τα απλά ατμιστήρια όπως το Aspire fluffi και το Geek Vape Soul δεν έχω κανένα πρόβλημα (με Steam Train Old Smokey και Halo Tribeca). Όλα έχουν την ίδια νικοτίνη 1.5. Γιατί να γίνετια αυτό; Φταίει το μηχανάκι; Να φταίει η Ούρσουλα; Να φταίει ότι συγκριτικά με τα άλλα είναι πιο "αεράτο" αυτό;

2. Μπορώ να βάλω 0.6 αντίσταση στα 10 Watt? ή θα πηγαίνει άκαυτο;

3. Πρέπει να πάρω άλλο τανκ για να βάλω άλλο υγρό καθώς να αλλάξω και αντίσταση;

4. Ο τύπος μου είπε ότι ανεξαρτήτως χρήσης να αλλάζω αντίσταση κάθε βδομάδα. Ισχύει; Στα απλά που έχω πιο πάνω αλλάζω κάθε 30 ml περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...