kataramenos32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, th3ofilos είπε Παρα πολλα υγρα φιλε μου... εχει βρομισει ο τοπος..... Υπαρχει καλυτερη μπαταρια για μηχανικο απο την sony vtc5A, δεν ασχολουμε με μηχανικα απλα απο οσο εχω ακουσει η sony ειναι top, επισης σε ιδιο μηαχνικο τι διαφορα θα δεις αναμεσα σε 5A και 30T?? 14 ώρες πριν, Karamol3golas είπε vtc5=25A 2500mah.. 30T=35A 3000mah... Οποτε με την 5Α μπορεις να στησεις ως και 0.17,ενω με την 30Τ ως 0.12 για να εισαι σιγουρος στη θεωρια..Στην πραξη αν δεν κανεις απανωτες τζουρες ισως μπροεσεις και λιγοτερο,αλλα καλυτερο να μην το ρισκαρεις..Εκτος αυτου ειναι και μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα.. Οτι ειπε ο καραμολεγκολας. Η 5Α ειναι οτι καλυτερο για μηχανικο απο 18650. Η 30Τ ειναι 21700 και αρκετα πιο πανω σε Α 1 1
Karamol3golas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Για 18650,εχω και ενα ζευγαρι απο lg hb6,οι οποιες ειναι στα 30A αλλα στα 1500 mah..Μπορω δηλαδη να στηνω ως και 0.14 με ασφαλεια..Επισης καποιες φορες εχει τυχει να στησω και κατω απο αυτο..Η vtc5a αν παει στα 30 ampere ανεβαζει υπερβολικα θερμοκρασια..Η hb6 αμα φτασει τα 35,δεν εχει θεμα θερμοκρασιας,απλα πεφτουν πολυ γρηγοροτερα τα mah..Οποτε για οποιον θελει να στηνει οσο χαμηλοτερα σε 18650 τοτε hb6 αν δεν τον πειραζει καθε 20λεπτο να αλλαζει μπαταρια..
Karamol3golas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 @kataramenos32 Επειδη πηρα το dreamer ,αν το σκεφτεσαι,μην το σκεφτεσαι ..Πολυ καλη κατασκευη,εργονομικη,χτυπαει πολυ καλα,και γενικα σαν πρωτη εμπειρια πολυ καλη
nrkmaiden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το κακο του dreamer ειναι το arching στις μπαταριες με το multi point pin ειδικα. Καθως και το οτι ζεσταινεται μερικες φορες το κουμπι στο ειδικα στο ασημενιο αποφευγω να στησω κατω απο 0,2 με μπαταριες enercig-samsung 30T. Το οτι δεν εχει κλειδωμα στο κουμπι δεν με πειραζει δε πατιέται ετσι και αλλιως ευκολα και ας μη ξεχναμε οτι οταν το μοντακι δε το χρησιμοποιουμε καλο θα ειναι να μην εχει μπαταρια μεσα υπαρχει δεν υπαρχει κλειδωμα ειδικα σε τσεπες, τσαντες κτλ (better safe than sorry). Βαραει πολυ καλα αν και το ασημενιο χανει λιγο λογω κουμπιου σε σχεση με τα αλλα. Εχει κανει και βιντεο ο mooch με μετρησεις και συγκριση μεταξυ των 4(SS, copper, brass, aluminum).
Karamol3golas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2018 στις 11:44 ΜΜ, nrkmaiden είπε Το κακο του dreamer ειναι το arching στις μπαταριες με το multi point pin ειδικα. Καθως και το οτι ζεσταινεται μερικες φορες το κουμπι στο ειδικα στο ασημενιο αποφευγω να στησω κατω απο 0,2 με μπαταριες enercig-samsung 30T. Το οτι δεν εχει κλειδωμα στο κουμπι δεν με πειραζει δε πατιέται ετσι και αλλιως ευκολα και ας μη ξεχναμε οτι οταν το μοντακι δε το χρησιμοποιουμε καλο θα ειναι να μην εχει μπαταρια μεσα υπαρχει δεν υπαρχει κλειδωμα ειδικα σε τσεπες, τσαντες κτλ (better safe than sorry). Βαραει πολυ καλα αν και το ασημενιο χανει λιγο λογω κουμπιου σε σχεση με τα αλλα. Εχει κανει και βιντεο ο mooch με μετρησεις και συγκριση μεταξυ των 4(SS, copper, brass, aluminum). Οντως αφου εβαλα την μπαταρια 3-4 φορες ειδα καποια μικρα σημαδακια..Σκεφτομαι να λιμαρω λιγο το pin μπας και μειωθει το προβλημα γιατι εκτος αυτου δεν εχω βρει τιποτα αρνητικο..Το κουμπι στο μαυρο copper δεν ζεσταινεται,και στηνω γυρω στα 0.15-0.16 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Karamol3golas
nrkmaiden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Οντως αφου εβαλα την μπαταρια 3-4 φορες ειδα καποια μικρα σημαδακια..Σκεφτομαι να λιμαρω λιγο το pin μπας και μειωθει το προβλημα γιατι εκτος αυτου δεν εχω βρει τιποτα αρνητικο..Το κουμπι στο μαυρο copper δεν ζεσταινεται,και στηνω γυρω στα 0.15-0.16 Βαλε το φλατ. Ναι με τη ζεστη στο κουμπι μονο το SS το εχει .
JTRGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι; Μετά το fuchai wildfox υπάρχει νεότερο μοντέλο;
nrkmaiden Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Να ρωτήσω κάτι; Μετά το fuchai wildfox υπάρχει νεότερο μοντέλο; Εννοεις αν εχει βγαλει καποια νεα εκδοση σε αυτο ή αν η sigelei εχει βγαλει κατι καινουριο; Στην πρωτη περιπτωση οχι , στην 2η φυσικα και εχει βγαλει αλλα δε πρεπει να λενε κατι ιδιαιτερο Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από nrkmaiden 1
JTRGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Νέα εκδοση του wild fox έλεγα.οκ ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από JTRGamer
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες έχει κανείς mod με τις νέες 21700? Υπάρχει διαφορά σε απόδοση και αυτονομία σε σχέση με 18650;
nick21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 παιδιά είμαι ανάμεσα σε zentih και nautilus 2 ποιόν λέτε ? με ενδιαφέρει να έχει γεύση και σφιχτή τζούρα, αν κάποιος έχει και τους 2 ας μου την γνώμη του.
nrkmaiden Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Zenith ειναι ξεκαθαρα πιο γευσατος και απροβλεματιστος... Τον ναυτιλο 2 θα τον σκεφτομουν σε περιπτωση μεταχειρισμενου λογω σφιχτου budget.
paiktaras69 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θα σου έλεγα να δεις και τον Vapefly Nicolas MTL 3ml , τον έχω 2,5 εβδομάδες και είμαι σουπερ ικανοποιημένος έχοντας μέτρο σύγκρισης και τον nautilo
th3ofilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Zenith με κλειστα ματια, δεν σκέφτεσαι κατι αλλο... 1
punkioraki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/225549/apagoreyetai-i-polisi-kai-i-eisagogi-ygron-ilektronikoy-tsigarou-xoris-nikotini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα