vassilis018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, TheGreenManalishi είπε Σήμερα δοκίμασα τα Montreal και συγκεκριμένα το chance και το old-port. Είναι τσιγαρίσια χωρίς γλυκάδες και δυστυχώς 60μελα. Επίσης το Il Capitano είναι μπασταρδεμένο καπνικό αλλά έχω κάνει λίτρα από αυτό. Εάν το αντέχει η τσέπη σου δοκίμασε και τα Azhads Distillati που δεν είναι net όπως τα υπόλοιπα της εταιρείας. Επίσης καπνικό με κεράσι αλλά το έχω κάνει μόνιμο είναι το Gold MZ Cherry. Το ξεκίνησα με επιφύλαξη και μου άρεσε τελικά. Κοίτα και τα Barrels juice επίσης. Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνήθως παίζω με Pipila, Ursula, Famous. Και καμιά φορά με Tribeca. Απλά ψάχνω να βρω και άλλες γεύσεις σε καπνικά.
TheGreenManalishi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Είναι τόσα πολλά και καλά τα αρώματα πλέον που έχει χαθεί η μπάλα και κάθε μήνα ατμίζω διαφορετικά. Έχω αγοράσει και τα Bombo τα οποία δεν έίναι ακόμα έτοιμα αλλά ταιριάζουν στο ατμιστικό σου προφίλ.
clampro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, TheGreenManalishi είπε Έχω αγοράσει και τα Bombo Εγώ από τα bombo ξεχώρισα το Cuspidis. Αρκετά ιδιαίτερο. Ίσως κάποιους τους κουράσει για όλη μέρα, αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα.
w95chris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, vassilis018 είπε καλησπέρα. θα ήθελα να μου προτείνεται 4-5 καλά καπνικά υγρά. και να έχουν και λίγη γλυκάδα δεν θα με χαλάσει. Ευχαριστώ Δοκίμασε το Dark Thirty από Rope Cut. Έντονο το καπνικό προφίλ και με μια γλυκάδα από τα δαμάσκηνα και το ρούμι που έχει. Από σκέτο καπνικό να θυμίζει τσιγάρο (τουλάχιστον για εμένα) είναι το Bright Tobacco της Liqua. Σκέτο καπνικό με μια ελαφριά γλυκάδα. Αν θες να έχει αυτήν την έντονη γεύση του τσιγάρου πας σε Scandal Rolling Tobacco. Από μυρωδιά και γεύση θυμίζει τσιγάρα τύπου Άσσο μαλακό (όταν το έκανα μια εποχή και για τα δικά μου γούστα ουλάχιστον). Το RY4 Bronze μια καλή καπνική επιλογή επίσης (με μόκα, γκοφρέτα, φυστικοβούτυρο, καραμέλα και κρέμα). Αν σου αρέσει (και ξέρεις) να ασχοληθείς με DIY, προτείνω RY4 Double από TPA. Αν βρεις και το original των 15ml σε γυάλινο (και όχι τα rebottled σε συσκευασία των 10ml) ακόμα καλύτερα. 1
teo360 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Γεια σας μάγκες, μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με άρωμα της εταιρείας Natura Hexocell..το μπουκαλάκι είναι 30/60 .Τι φάση, πως το αραιωνω αυτό?Το έχει πάρει κανείς?Κάπου διάβασα ότι σου δίνει χωρητικότητα 60 μλ για να βάλεις τα μπουστερακια ανάλογα με τη νικοτίνη.. ισχύει αυτό?
TheGreenManalishi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Σου παραθέτω λινκ για να δείς τον πίνακα με την ανάμιξη που θες να κάνεις. https://altersmoke.gr/product/flavour-shots/natura-mix-shake-vape/natura-red-torro-30-60ml-anazoogonitiko-energeiako-poto-flavour-shots/#b-tabproducers 1
qrstuv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα Eleaf iStick power 2C 160W με δυο τσιγαρίσιους ατμοποιητές, τον δικό του GTL και έναν Zlide. Θέλω να δοκιμάσω έναν πνευμονικό, ποιούς προτείνετε μέχρι 25mm ή 24mm? Βαμβάκι και σύρμα έχω, το σύρμα είναι αυτό Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από qrstuv
TheGreenManalishi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Λογικά κάτι σε μονής θέλεις για αρχή, οπότε κοίτα για aspire kuma, reload s, dead rabbit, blotto. Κάποιοι από αυτούς που σου ανέφερα παράγονται και για διπλή αντίσταση. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί μήπως έχουν κάτι διαθέσιμο και σε βοηθήσουν να επιλέξεις. 1
clampro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα έχω ένα Eleaf iStick power 2C 160W με δυο τσιγαρίσιους ατμοποιητές, τον δικό του GTL και έναν Zlide. Θέλω να δοκιμάσω έναν πνευμονικό, ποιούς προτείνετε μέχρι 25mm ή 24mm? Βαμβάκι και σύρμα έχω, το σύρμα είναι αυτό Ρίξε μια ματιά στον Eclipse της Yachvape. Εύκολο στήσιμο, ωραία γεύση και συγχωρεί αρκετά λάθη στο βαμβάκι. Όπως είπε ο φίλος @TheGreenManalishi από πάνω, μην πας σε διπλή αντίσταση αν δεν έχεις ξαναστήσει, ξεκίνα με έναν μονής. Ο Blotto που σου πρότεινε είναι πολύ ωραίος *αλλά* η δική μου εμπειρία με δαύτον ήταν απογοητευτική από πλευράς διαρροών. Μετά από πατέντες με o-rings κατάφερα να μην στάζει τόσο αλλά και πάλι δεν τον ευχαριστιέμαι. Μπορεί να έπεσα εγώ σε ελαττωματικό κομμάτι, δεν θα το αποκλείσω, είπα όμως να το αναφέρω. 1
TheGreenManalishi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Τον Eclipse σωστά που κάποτε ήθελα να τον αγοράσω αλλά τελικά πάντα σε κάτι με διπλή κατέληγα😁😁 Είναι και ο καινούργιος ο Requiem που σε review παίζει μια χαρά ακόμη και σε mtl. 2
qrstuv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά θα πάρω τον Theorem από Wismec designed by JayBo inspired by Suck my mod Μπορεί να είναι λίγο ζόρικος για αρχή αλλά θα τον δοκιμάσω. Να δω αν θα πετυχω καλό στήσιμο. Ο Eclipse και ο Kumo μου άρεσαν και οι δύο εδικά ο δεύτερος μου θυμίζει τον avocado. Αεράτο έχω έναν Jwell odeon αλλά στάζει πολύ και τον άφησα. Δεν συστήνεται. Ποιο σύρμα προτείνετε; αυτό που έχω δεν είναι λίγο ψιλό (λεπτό)? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από qrstuv
TheGreenManalishi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ο Theorem είναι 7-8 ετών ατμο, είσαι σίγουρος; 1
qrstuv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, TheGreenManalishi είπε Ο Theorem είναι 7-8 ετών ατμο, είσαι σίγουρος; Ναι το είδα ότι είναι παλιός.Θα τον δοκιμάσω σε ένα παλιό Joyetech cuboid 200 το οποίο είναι και αυτό 6-7 ετών αλλά αυτό είναι άσχετο. Το θέμα είναι να πετύχω το σωστό στήσιμο. Νομίζω ότι το σύρμα μου είναι για διπλή αντίσταση σε κάθετη διάταξη. Όχι για μονή. Θα δω. Υπάρχουν και τα NotchCoil.
qrstuv Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή πολύ σπάνια χρησιμοποιώ γεύσεις, πόση PG έχουν μέσα τα αρώματα; Για παράδειγμα τα 120ml της Mount Vape που έχουν 40ml αρώματος, είναι 20ml άρωμα και 20ml PG; Τα 24ml/120ml της Steam Train;
w95chris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, qrstuv είπε Επειδή πολύ σπάνια χρησιμοποιώ γεύσεις, πόση PG έχουν μέσα τα αρώματα; Για παράδειγμα τα 120ml της Mount Vape που έχουν 40ml αρώματος, είναι 20ml άρωμα και 20ml PG; Τα 24ml/120ml της Steam Train; Συνήθως στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι η το άρωμα. Το πόσο ακριβώς έχει το κάθε υγρό, δεν νομίζω να μπορεί να σου απαντήσει κανείς άλλος πέρα από την ίδια την εταιρία. Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν κάνεις μίξεις, το άρωμα το υπολογίζεις σαν PG. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που το άρωμα είναι υδατοδυάλητο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από w95chris 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα