Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε geek vape box mod 100w, έχω πάνω έναν geek vape zeus αλλά με κούρασε πολύ όλο αυτό το ντουμάνι. Τι προτείνετε για τσιγαρίσιο;

Αν παίζει ρόλο γεύση κάνω liquid france famous. 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, mynam3 είπε

Σε geek vape box mod 100w, έχω πάνω έναν geek vape zeus αλλά με κούρασε πολύ όλο αυτό το ντουμάνι. Τι προτείνετε για τσιγαρίσιο;

Αν παίζει ρόλο γεύση κάνω liquid france famous. 

Ευχαριστώ 

Πάρε τον Zlide Top. Παίρνει όλες τις αντιστάσεις του Zenith και Zlide και στα συν ότι έχει πάνω τον αέρα που σημαίνει μηδενικές διαρροές.

Υπάρχει και ο Ναυτίλος βέβαια. Δεν τον έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτόν (μιλάμε για Nautilus 3)

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του iqos veev αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πήγα λοιπόν σε ένα τοπικό μαγαζί καπνικών για να αγοράσω κάτι άλλο σε vaping. Ο τύπος είχε μόνο 2 μοντέλα (και τα 2 της innokin) και τέλος πάντων επέμενε να αγοράσω το Innokin Gozee αλλά στο σκρουτζ δεν έχει κριτικές παρά μόνο μία. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο; Διάβασα ότι πολλοί εδώ προτιμάτε το Innokin Kroma Z. Είναι καλύτερη επιλογή;

7 ώρες πριν, w95chris είπε

Πάρε τον Zlide Top. Παίρνει όλες τις αντιστάσεις του Zenith και Zlide και στα συν ότι έχει πάνω τον αέρα που σημαίνει μηδενικές διαρροές.

Υπάρχει και ο Ναυτίλος βέβαια. Δεν τον έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτόν (μιλάμε για Nautilus 3)

Κουμπώνει πάνω στο δικό μου;

2 ώρες πριν, mynam3 είπε

Κουμπώνει πάνω στο δικό μου;

Ναι. Πρόσεξε μόνο με τα watt να τα ρυθμίσεις κατάλληλα για την αντίσταση που θα διαλέξεις. Δεν ξέρω τι νικοτίνη κάνεις στον Zeus, αλλά ενδεχομένως θα θέλεις να την ανεβάσεις αν σου φανεί πολύ χαμηλό το χτύπημα του Zlide.

Στις 16/12/2022 στις 9:34 ΜΜ, panosvlass είπε

Πέρνα από ένα μαγαζί να το συζητήσεις.

Θα μπορέσεις να μυρίσεις τα περισσότερα. Δυστυχως πλέον δεν μπορείς να δοκιμάσεις. Όμως μια ιδέα από την μυρωδιά θα την πάρεις. Σίγουρα ανάλογα την αραίωση, την αντίσταση-ατμοποιητη αλλάζει, αλλά την γενική ιδέα θα την πάρεις.

Ρίχνεις μια σταγόνα στο χέρι και το γλείφεις. Σου δίνει μια αρκετά καλή εικόνα για το πώς θα είναι το υγρό όταν το ατμίζεις, πολύ καλύτερη από απλά να το μυρίσεις.

• Like 1

16 λεπτά πριν, clampro είπε

Ναι. Πρόσεξε μόνο με τα watt να τα ρυθμίσεις κατάλληλα για την αντίσταση που θα διαλέξεις. Δεν ξέρω τι νικοτίνη κάνεις στον Zeus, αλλά ενδεχομένως θα θέλεις να την ανεβάσεις αν σου φανεί πολύ χαμηλό το χτύπημα του Zlide.

Ρίχνεις μια σταγόνα στο χέρι και το γλείφεις. Σου δίνει μια αρκετά καλή εικόνα για το πώς θα είναι το υγρό όταν το ατμίζεις, πολύ καλύτερη από απλά να το μυρίσεις.

Παίρνει τα 24μμ ή τα 22?

29 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Παίρνει τα 24μμ ή τα 22?

Τι εννοείς; Ο Zeus είναι 26mm αν δεν κάνω λάθος. Αν παίρνει αυτόν, παίρνει άνετα και τα 22 και τα 24. O 24αρης έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αν θες αυτό πας εκεί, αν προτιμάς μικρό μέγεθος πας στον 22.

• Like 1

Τον πήρα, καλή γεύση και σα να ρουφάω τσιγάρο.

Πήρα κάποια shake n vape, 100μλ λέει το κάθε μπουκαλάκι. 

Βάζω λογικά 3 μπουστερακια για να γίνει 6αρα, πόσο καιρό τα αφήνω να δέσουν?

Έχω eliquid famous και halo tribeca. Ευχαριστώ.

11 ώρες πριν, mynam3 είπε

Τον πήρα, καλή γεύση και σα να ρουφάω τσιγάρο.

Πήρα κάποια shake n vape, 100μλ λέει το κάθε μπουκαλάκι. 

Βάζω λογικά 3 μπουστερακια για να γίνει 6αρα, πόσο καιρό τα αφήνω να δέσουν?

Έχω eliquid famous και halo tribeca. Ευχαριστώ.

Αν θέλεις να βγάλουν φουλ προφίλ, άστα πέντε μερούλες και είσαι οκ. Εγώ προσωπικά και τα δύο τα φτιάχνω, τα κουνάω καλά  και τα ατμίζω μετά από κανένα 2ωρο, αλλά όπως τη βρίσκει κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον Nitecore D4. Επειδή πήρα σήμερα μια 21700, γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος μπορεί να την φορτίσει με ασφάλεια; Στις compatible μπαταρίες αναφέρει ένα κάρο, αλλά όχι την 21700. Χωράει να μπει με το ζόρι βέβαια, οπότε μάλλον δεν κάνει για αυτήν, αλλά λέω μήπως είναι "ίδιας τεχνολογίας" με κανέναν άλλον κωδικό ή πολύ απλά ο κωδικός αναφέρεται μόνο στο μέγεθος. Διαφορετικά, έχουμε στα υπόψιν κάποιον αξιόλογο φορτιστή;

Θενκς!

Edit: το ίντερνετ μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και σαν πολύ αξιόλογο charger τον Vapecell S4

Επεξ/σία από giorgos147

4 ώρες πριν, giorgos147 είπε

Έχω τον Nitecore D4. Επειδή πήρα σήμερα μια 21700, γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος μπορεί να την φορτίσει με ασφάλεια; Στις compatible μπαταρίες αναφέρει ένα κάρο, αλλά όχι την 21700. Χωράει να μπει με το ζόρι βέβαια, οπότε μάλλον δεν κάνει για αυτήν, αλλά λέω μήπως είναι "ίδιας τεχνολογίας" με κανέναν άλλον κωδικό ή πολύ απλά ο κωδικός αναφέρεται μόνο στο μέγεθος. Διαφορετικά, έχουμε στα υπόψιν κάποιον αξιόλογο φορτιστή;

Θενκς!

Edit: το ίντερνετ μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και σαν πολύ αξιόλογο charger τον Vapecell S4

Έχω τον D2 (ουσιαστικά ο ίδιος αλλά αντί για 4 παίρνει 2) και φορτίζω μια χαρά 21700 αν εξαιρέσεις ότι χωράνε με το ζόρι. Παρόλα αυτά, αν ψάχνεις να αλλάξεις φορτιστή, μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα τον XTAR VC4SL. Λάβε όμως υπόψιν σου ότι αυτός παίρνει είσοδο USB Type C και θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό που να υλοποιεί QC3 για να τον εκμεταλλευτείς πλήρως.

• Like 1

Θέλω να αγοράσω δώρο στον πατέρα μου ατμιστη , ατμιζει χρόνια και κατάφερε να κόψει το τσιγάρο. Φτιάχνει μόνος του το δικό του υγρό.

Δεν θέλει να είναι πολύ βαρύ 

Να έχει USB c 

Να μην βγάζει πολύ ντουμάνι 

3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Θέλω να αγοράσω δώρο στον πατέρα μου ατμιστη , ατμιζει χρόνια και κατάφερε να κόψει το τσιγάρο. Φτιάχνει μόνος του το δικό του υγρό.

Δεν θέλει να είναι πολύ βαρύ 

Να έχει USB c 

Να μην βγάζει πολύ ντουμάνι 

Δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε. Επίσης όταν λες "ατμιστή" εννοείς, το mod (μπαταρία), τον ατμοποιητή, σετάκι, κάτι άλλο; Με τι ατμίζει τώρα ο πατέρας σου; Οκ να μη βγάζει πολύ ντουμάνι, αλλά θέλει σφιχτή τζούρα που να μοιάζει με τσιγάρου; Θέλει πιο αεράτη; Ξανά οκ, φτιάχνει τα δικά του υγρά. Τις αντιστάσεις τις φτιάχνει κι αυτές μόνος του ή έχει κάτι που παίρνει εργοστασιακές; Εν ολίγοις, πόσο προχωρημένος χρήστης είναι;

Αν θέλει κάτι απλό, να κάνει τη δουλειά του, αλλά να έχει και διαφορετικές αντιστάσεις για να βρει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα, θα πρότεινα κάτι τέτοιο.

Αν ψάχνει για κάτι πιο προχωρημένο, πες μπάτζετ να σου βρούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...