anso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα .ειχα Brunhilde & τωρα εδω κ αρκετο καιρο ειχα βολευτει με aromamizer classic mtl. Μου κάνει κατι θεματα τελευταία με τα ωμ κ παρόλο που το καθαρισα φύλλο φτερό κ αλλαξα βιδες κτλ κτλ ακομα το κακο συνεχιζει οποτε ειμαι προς αναζήτηση νεου μτλ ατμοποιητη. Απο την μια ελεγα να πηγαινα παλι σε Brunhilde που χε κορυφαια αποδοση σε γευση απο την αλλη ειναι αρκετοί που μου χουν κανει εντύπωση οπως sure, labs, alberich, tripod 1/2 ,caspardina, kayfun x, kuma και αρκετα μου χει γυαλισει κ ο cabeo mtl. Προτιμω φρουτενια υγρα κυριως οπως παγωμενη φραουλα ,μπανανα δημητριακά μελι κ καπνικα κανω ενα με καπνο-κερασι.Πινακια μαξ 1,2 . Δεν εχω θεμα αν είναι 22 ή 24 μμ ή το πως γεμιζει αρκει να μην ειναι απο κατω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Πάρε Tripod2 την deluxe έκδοση που έχει όλα τα πινάκια και τελείωσες. Kuma δύσκολο να βρείς παρα μόνο μεταχειρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, TheGreenManalishi είπε Πήγαινε σε ένα κατάστημα καλύτερα, να μπορείς να δοκιμάσεις υγρά. Συνήθως ο Ναυτίλος είναι από τις πιο ασφαλής επιλογές και μετά innokin. Εγώ πάντως ξεκίνησα πρίν 1+ χρόνο με το innokin Z80 kit που έχει τον zenith 2 στα 5.5 ml.Δεν ασχολήθηκα με pods με ενσωματωμένη μπαταρία. Οντως και ο Nautilus είναι καλή επιλογή, νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερος σε γεύση απο ότι λένε, αλλά μπορεί να έχει λίγο παραπάνω κατανάλωση.Για τον 3 δεν λένε πως είναι ο καλύτερος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εγώ πάντως ξεκίνησα πρίν 1+ χρόνο με το innokin Z80 kit που έχει τον zenith 2 στα 5.5 ml.Δεν ασχολήθηκα με pods με ενσωματωμένη μπαταρία. Οντως και ο Nautilus είναι καλή επιλογή, νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερος σε γεύση απο ότι λένε, αλλά μπορεί να έχει λίγο παραπάνω κατανάλωση.Για τον 3 δεν λένε πως είναι ο καλύτερος; Στα σχόλια που διαβάζω για το κιτ που είπες λένε για διαρροές. Είχες εσύ τέτοιο πρόβλημα?Σου άφησε καλή εντύπωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Nautilus Gt Tank Anniversary Edition 4.2ml Lost Vape Box Mod Thelema Solo 100W Ψάξε αυτά και θα είσαι κομπλέ. Για υγρά οπωσδήποτε σε μαγαζί να τα δοκιμάσεις εαν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, TheGreenManalishi είπε Πάρε Tripod2 την deluxe έκδοση που έχει όλα τα πινάκια και τελείωσες. Kuma δύσκολο να βρείς παρα μόνο μεταχειρισμένο. Αξιζει;ακουσα κ ειδα κάποια σχόλια οτι γευστικά δεν αποδίδει οσο ο 1.φτιξαν αρκετα αλλα εκει λενε οτι εχασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bayern είπε Στα σχόλια που διαβάζω για το κιτ που είπες λένε για διαρροές. Είχες εσύ τέτοιο πρόβλημα?Σου άφησε καλή εντύπωση? Ναι, είχα πρόβλημα και άρχισα να φτιάχνω τα υγρά σε 40PG/60VG γιατί η VG είναι πιο παχύρρευστη. Το περίεργο όμως, είναι ότι το γύρισα πάλι σε υγρά 50/50 (DIY όπως πρίν) με τις ίδιες νικοτίνες, VG/PG και δεν κάνει διαρροές, δεν μπορώ να το εξηγήσω.1-2 φορές την εβδομάδα το καθαρίζω, ενώ πρίν ήθελε 4-5 φορές την ημέρα, είχα απελπιστεί. Κάνω copy paste δικό μου σχόλιο "σεντόνι": Εχω τον Innokin Zenith 2 κανά εξάμηνο που ήταν set με το Coolfire Z80.Το πρώτο μου kit.Εχει διαρροές, ειδικά τον ζεστό καιρό και με υγρά 50PG/50 VG, έχω βαρεθεί να ξεβιδώνω τον ατμοποιητή και να καθαρίζω το δαχτυλίδι, αλλιώς δεν μπορώ να ατμίζω, μαζεύει υγρό, κάνει το γνωστό γουργούρισμα και φτάνει στο στόμα άκαυτο το υγρό.Αυτό συμβαίνει μόνο στα 16 watt κιόλας, ίσως σε περισσότερα watt να είναι πολύ χειρότερα. Στο δαχτυλίδι μετά απο λίγο καιρό, έχει δημιουργηθεί κενό γιατί αποτελείται από 2 μέρη, με αποτέλεσμα η τζούρα στην ίδια ρύθμιση να είναι άλλοτε σφιχτή και άλλοτε όχι, σηκώνοντας το εξωτερικό μέρος του είναι σφιχτή, όταν είναι κάτω, είναι αραιά.Οταν ανάμεσα στα 2 μέρη έχει μαζευτεί υγρό, είναι πάλι σφιχτή γιατί περνάει λιγότερος αέρας.Μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού που όμως κάνουν αυτή την διαφορά. Εναλλακτικά κλείνω και άλλο τον αέρα.Στον δικό μου κιόλας, το πάνω μέρος που περιστρέφεται αριστερά-δεξιά, είναι χαλαρό, αυτό ίσως ευθύνεται στο ότι όταν το υγρό ανεβαίνει μέχρι πάνω, υπάρχει ελάχιστη διαρροή υγρού εξωτερικά. Στον ίδιο ατμοποιητή ενός φίλου είναι σφιχτό.Οπότε μιλάμε για συγκεκριμένο ελλάττωμα, όμως όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά που υπάρχουν σε όλους τους Zenith Απορώ πως μερικοί γράφουν πως δεν έχουν διαρροές και δεν αναφέρουν τα ελλατώματά του.Για να είμαι σίγουρος, έχω λύσει όλο τον ατμοποιητή για να σιγουρευτώ πως τα λάστιχα εφαρμόζουν σωστά κλπ.Εχει και το μειονέκτημα πως για να γεμίζεις, πρέπει να βγάζεις το drip tip. Σίγουρα αν πάρω και άλλον ατμοποιητή για να έχω πχ κάποιο διαφορετικό υγρό μέσα, θα είναι άλλος.Για τον Nautilus έχω διαβάσει καλά σχόλια. Μάλλον ο κάθε ατμοποιητής έχει τα ελλατώματά του, πχ μεγάλη κατανάλωση κλπ.Ομως το θέμα κατασκευής και στεγανότητας, είναι σημαντικότερο απο την κατανάλωση και την εργονομία. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, anso είπε Αξιζει;ακουσα κ ειδα κάποια σχόλια οτι γευστικά δεν αποδίδει οσο ο 1.φτιξαν αρκετα αλλα εκει λενε οτι εχασε. Με τη καμία. Η απόδοση είναι ελαφρά καλύτερη σε όλα αλλά εκεί που δίνει ρέστα είναι στην ευκολία γεμίσματος και αλλαγής pin. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη σε πιο αεράτο αλλά σε mtl είναι υποδειγματικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σκέφτομαι για αγορά καποιο Κιτ αλλά για να κάνω μόνο γεύση.τι προτείνετε?? Να είναι αξιόπιστο και να μπορεί να βγάζει σωστά στην απόδοση της γεύσης.μπορει να τα σκέφτομαι λάθος.ακουω απόψεις και προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, alex19871987 είπε Καλησπέρα σκέφτομαι για αγορά καποιο Κιτ αλλά για να κάνω μόνο γεύση.τι προτείνετε?? Να είναι αξιόπιστο και να μπορεί να βγάζει σωστά στην απόδοση της γεύσης.μπορει να τα σκέφτομαι λάθος.ακουω απόψεις και προτάσεις. Καλημέρα. 1 φορά μου έδωσαν σε κατάστημα 2 δωρεάν δείγματα με γεύση χωρίς νικοτίνη, έτοιμα αρώματα. Δοκίμασα το 1 και ήταν πολύ διαφορετικό γιατί η νικοτίνη δίνει γεύση, ένταση κλπ στο υγρό.Δεν με κάλυψε, απλά τα άφησα στην άκρη. Υπάρχουν μερικοί που για να αποφύγουν τα αρώματα που περιέχουν χημικές ουσίες, ατμίζουν PG+VG+Νικοτίνη. Μόνο τα net υγρά είναι σχετικά καθαρά, αλλά είναι δυσεύρετα, ακριβά και καταπονούν πολύ τις αντιστάσεις. Τουλάχιστον στα αρώματα, υπάρχει λίστα όπου βλέπεις αν περιέχει βλαβερές ουσίες και σε τι ποσοστό.Υποτίθεται πως υπάρχουν σε χαμηλά ποσοστά. Στα snv, δεν αναφέρονται στο μπουκάλι ούτε τα αρώματα, ούτε οι ουσίες.Επίσης καμία εταιρεία δεν αποκαλύπτει τις πρόσθετες ουσίες που βάζει για να βελτιώσει το υγρό, σταθεροποιητές, διαλύτες κλπ που βοηθούν στην ωρίμανση, στην γεύση κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Καλημέρα. 1 φορά μου έδωσαν σε κατάστημα 2 δωρεάν δείγματα με γεύση χωρίς νικοτίνη, έτοιμα αρώματα. Δοκίμασα το 1 και ήταν πολύ διαφορετικό γιατί η νικοτίνη δίνει γεύση, ένταση κλπ στο υγρό.Δεν με κάλυψε, απλά τα άφησα στην άκρη. Υπάρχουν μερικοί που για να αποφύγουν τα αρώματα που περιέχουν χημικές ουσίες, ατμίζουν PG+VG+Νικοτίνη. Μόνο τα net υγρά είναι σχετικά καθαρά, αλλά είναι δυσεύρετα, ακριβά και καταπονούν πολύ τις αντιστάσεις. Τουλάχιστον στα αρώματα, υπάρχει λίστα όπου βλέπεις αν περιέχει βλαβερές ουσίες και σε τι ποσοστό.Υποτίθεται πως υπάρχουν σε χαμηλά ποσοστά. Στα snv, δεν αναφέρονται στο μπουκάλι ούτε τα αρώματα, ούτε οι ουσίες.Επίσης καμία εταιρεία δεν αποκαλύπτει τις πρόσθετες ουσίες που βάζει για να βελτιώσει το υγρό, σταθεροποιητές, διαλύτες κλπ που βοηθούν στην ωρίμανση, στην γεύση κλπ. Επειδή δεν καπνίζω δεν με νοιάζει να έχει νικοτίνη.εμενα με νοιάζει να μπορώ να κάνω πχ όπως αυτά της μια χρήσης που έχει μια γεύση.επισης ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι καλό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Επειδή δεν καπνίζω δεν με νοιάζει να έχει νικοτίνη.εμενα με νοιάζει να μπορώ να κάνω πχ όπως αυτά της μια χρήσης που έχει μια γεύση.επισης ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι καλό?? Αγόρασε έναν dripper τοτε να ευχαριστιέσαι γεύση και ντουμάνια. Πάρε και ένα squonk για περισσότερη ευκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alex19871987 είπε Επειδή δεν καπνίζω δεν με νοιάζει να έχει νικοτίνη.εμενα με νοιάζει να μπορώ να κάνω πχ όπως αυτά της μια χρήσης που έχει μια γεύση.επισης ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι καλό?? Αυτά μιας χρήσης, νομίζω πως λέγονται disposables, δεν έχω ακούσει καλά λόγια, λένε πως δεν ξέρεις τι έχουν μέσα.Το θέμα είναι να επιλέγεις εσύ τα υγρά. Πάρε 1 φθηνό kit (mod+ατμοποιητή) 30-50€ με αποσπώμενη μπαταρία καλύτερα.Αν δεν έχεις εξωτερικό φορτιστή η δεν θέλεις να αγοράσεις μαζί με μπαταρίες, τότε πάρε mod με ενσωματωμένη μπαταρία που θα φορτίζει μόνο μέσω usb. Η ξεχωριστά το mod και τον εργοστασιακό ατμοποιητή που θες. Για τσιγαρίσια τζούρα, θες ατμοποιητή MTL, για πνευμονικό άτμισμα, θες ατμοποιητή για DTL μετά ανάλογα επιστόμια (drippers). MTL=Mouth to lung DTL-Direct to lung Υπάρχουν οι εργοστασιακοί ατμοποιητές που αλλάζεις μόνο την αντίσταση που θες και οι εποσκευάσιμοι που απαιτούν χρόνο και στήσιμο. Εδώ περιγράφει τα είδη των επισκευάσιμων ατμοποιητών: https://altersmoke.gr/ti-simeni-rba-rda-rta-rdta-ke-squonk-atmopiitis/ Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με επισκευάσιμους, ξεκίνησα με εργοστασιακό.Αγόρασα το kit+φορτιστή+2 μπαταρίες. Γενικά οι επισκευάσιμοι, υπερτερούν σε γεύση. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, TheGreenManalishi είπε Αγόρασε έναν dripper τοτε να ευχαριστιέσαι γεύση και ντουμάνια. Πάρε και ένα squonk για περισσότερη ευκολία. Πολλές άγνωστες λέξεις.. βοήθεια κοινού?? Είδα το kroma zκαι με σκέψη να πηγαίνω σε μαγαζί να μου φτιάχνει κάποια γεύση...σαν να κάνω ναργιλέ σαν σκέψη ειναι Επίσης αν μπορείτε κάποιο έτοιμο Κιτ θα βοηθουσε...το kroma z αν χαλάσει μπαταρία αλλάζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, alex19871987 είπε Πολλές άγνωστες λέξεις.. βοήθεια κοινού?? Είδα το kroma zκαι με σκέψη να πηγαίνω σε μαγαζί να μου φτιάχνει κάποια γεύση...σαν να κάνω ναργιλέ σαν σκέψη ειναι Επίσης αν μπορείτε κάποιο έτοιμο Κιτ θα βοηθουσε...το kroma z αν χαλάσει μπαταρία αλλάζει?? https://www.skroutz.gr/s/38258117/Voopoo-Argus-XT-Carbon-Fiber-Box-Mod-Kit-6-5ml.html https://www.skroutz.gr/s/32929729/Innokin-Kroma-217-Z-Force-River-Wood-Box-Mod-Kit-5ml.html https://www.skroutz.gr/s/31123106/Geek-Vape-S100-Black-Box-Mod-Kit-5-5ml.html Και οι τρεις πολύ αξιόλογες συσκευές. Καλύτερα να πας σε ένα από αυτά. Αν θες διάρκεια μπαταρίας πας σε ένα από τα 2 πρώτα επειδή παίρνουν μεγάλη μπαταρία. Αν δεν είσαι όλη μέρα πιπίλα, πήγαινε στο τελευταίο που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο. Υπόψιν αν πάρεις με αποσπώμενη μπαταρία, καλό θα ήταν να αγοράσεις και φορτιστή μαζί για να φορτίζεις εκεί την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα