MasxalisTerzis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα καλή εβδομάδα,κάποια συμβουλή για στήσιμο eviva? σύρμα-σπείρες κτλ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzembe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δεν κλείνει το καπάκι που κρατάει τις μπαταρίες στην θέση τους. Έχει συναντήσει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υγρά eliquid έτοιμα 120μλ παίζουν κάπου για αγορά; Έστω και με π.μ.Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από mynam3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elias87GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα! Θέλω την γνώμη των ειδικών...😁 Θέλω να φτιάξω υγρό ΧΩΡΙΣ νικοτίνη με άρωμα 10ml. Ποία ειναι η καλύτερη συνταγή? Μου έχουν πει τις εξής: 1) σε 100ml βάση προσθέτω όλο το μπουκαλάκι με το άρωμα (10ml) 2) σε 100ml βάση προσθέτω 50 σταγόνες άρωμα και ανεβάζω ανα 10 σταγόνες αν την θέλω πιο έντονη. Ποία ειναι η καλύτερη απ τις δυο? Εχετε να προτείνετε κάποια αλλη? Επίσης η αναλογία 70/30 ειναι καλή? Ατμοποιητης Geek Vape Zeus και τον δουλεύω στα 35-40W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Elias87GR είπε Καλημέρα! Θέλω την γνώμη των ειδικών...😁 Θέλω να φτιάξω υγρό ΧΩΡΙΣ νικοτίνη με άρωμα 10ml. Ποία ειναι η καλύτερη συνταγή? Μου έχουν πει τις εξής: 1) σε 100ml βάση προσθέτω όλο το μπουκαλάκι με το άρωμα (10ml) 2) σε 100ml βάση προσθέτω 50 σταγόνες άρωμα και ανεβάζω ανα 10 σταγόνες αν την θέλω πιο έντονη. Ποία ειναι η καλύτερη απ τις δυο? Εχετε να προτείνετε κάποια αλλη? Επίσης η αναλογία 70/30 ειναι καλή? Ατμοποιητης Geek Vape Zeus και τον δουλεύω στα 35-40W αναλογα το αρωμα, καθε αρωμα σου λεει την δικη του αναλογια αλλο εχει 20% αλλο εχει 10% εχω δει και με 5%.Μετα παει με την γευση αν μιλαμε για κανελα ή μεντα μην το παρακανεις.Αυτα ειναι trial and error αν σου φαινεται μαλακη η γευση μπορεις παντα απλα να προσθεσεις απλα εφοσον μιλαμε 35-40 watt να παρεις μια βαση 70% pg η και παραπανω για να βρεχεται πιο ευκολα η αντισταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες, Έχω πάρει αυτό το σετάκι https://www.skroutz.gr/s/35313143/Geek-Vape-Aegis-Max100-Red-Box-Mod-Kit-5-5ml-Z-Sub-ohm-2021-Tank.html?from=sku_color_variations και παίρνω αυτό εδώ το οποίο έβαλα και 12ρα νικοτίνη απ το κατάστημα https://atmi-zo.gr/en/steam-train/1581-steam-train-timekeeper-120ml.html Ωστόσο το παλικάρι εκεί κάτι μου είπε το οποίο δεν θυμάμαι γιατί ήμουν βιαστικός γιατί ήθελα να προλάβω να πάω κάπου και δεν έδωσα σημασία εκείνη την ώρα Νομίζω μου είχε πει ότι μ αυτόν τον ατμοποιητή δεν θα χω την γεύση που πρέπει, λόγω της νικοτίνης κλπ (παίζει να λέω και μαλακίες) και είπα να σας ρωτήσω μιας και θα πάω σε καμιά βδομάδα στο κατάστημα. Προτείνετε να μη βάζω καθόλου; Btw σε σχέση με το παλιό mod που είχα https://www.skroutz.gr/s/22064263/Innokin-Kroma-R-Zlide-Kit-Silver-Box-Mod-4ml.html βλέπω ότι με το καινούριο, τελειώνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα το υγρό, αλλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Φουλ καλύτερη γεύση κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HateMe είπε Καλησπέρα παίδες, Έχω πάρει αυτό το σετάκι https://www.skroutz.gr/s/35313143/Geek-Vape-Aegis-Max100-Red-Box-Mod-Kit-5-5ml-Z-Sub-ohm-2021-Tank.html?from=sku_color_variations και παίρνω αυτό εδώ το οποίο έβαλα και 12ρα νικοτίνη απ το κατάστημα https://atmi-zo.gr/en/steam-train/1581-steam-train-timekeeper-120ml.html Ωστόσο το παλικάρι εκεί κάτι μου είπε το οποίο δεν θυμάμαι γιατί ήμουν βιαστικός γιατί ήθελα να προλάβω να πάω κάπου και δεν έδωσα σημασία εκείνη την ώρα Νομίζω μου είχε πει ότι μ αυτόν τον ατμοποιητή δεν θα χω την γεύση που πρέπει, λόγω της νικοτίνης κλπ (παίζει να λέω και μαλακίες) και είπα να σας ρωτήσω μιας και θα πάω σε καμιά βδομάδα στο κατάστημα. Προτείνετε να μη βάζω καθόλου; Btw σε σχέση με το παλιό mod που είχα https://www.skroutz.gr/s/22064263/Innokin-Kroma-R-Zlide-Kit-Silver-Box-Mod-4ml.html βλέπω ότι με το καινούριο, τελειώνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα το υγρό, αλλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Φουλ καλύτερη γεύση κλπ. Από mtl ατμοποιητή μεταπήδησες σε πνευμονικό. Λογικό είναι να έχεις πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. Σε πνευμονικούς συνήθως παίζουμε σε πολύ χαμηλότερη νικοτίνη. Δεν είναι νόμος αλλά οι πνευμονικοί σου δίνουν περισσότερη γεύση. Ήταν δική σου επιλογή ή ο υπάλληλος στο πρότεινε; Καλό θα ήταν να αρχίσεις να χαμηλώνεις την νικοτίνη σιγά σιγά μέχρι να έρθει η ώρα να το κόψεις εντελώς Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από TheGreenManalishi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, HateMe είπε Καλησπέρα παίδες, Έχω πάρει αυτό το σετάκι https://www.skroutz.gr/s/35313143/Geek-Vape-Aegis-Max100-Red-Box-Mod-Kit-5-5ml-Z-Sub-ohm-2021-Tank.html?from=sku_color_variations και παίρνω αυτό εδώ το οποίο έβαλα και 12ρα νικοτίνη απ το κατάστημα https://atmi-zo.gr/en/steam-train/1581-steam-train-timekeeper-120ml.html Ωστόσο το παλικάρι εκεί κάτι μου είπε το οποίο δεν θυμάμαι γιατί ήμουν βιαστικός γιατί ήθελα να προλάβω να πάω κάπου και δεν έδωσα σημασία εκείνη την ώρα Νομίζω μου είχε πει ότι μ αυτόν τον ατμοποιητή δεν θα χω την γεύση που πρέπει, λόγω της νικοτίνης κλπ (παίζει να λέω και μαλακίες) και είπα να σας ρωτήσω μιας και θα πάω σε καμιά βδομάδα στο κατάστημα. Προτείνετε να μη βάζω καθόλου; Btw σε σχέση με το παλιό mod που είχα https://www.skroutz.gr/s/22064263/Innokin-Kroma-R-Zlide-Kit-Silver-Box-Mod-4ml.html βλέπω ότι με το καινούριο, τελειώνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα το υγρό, αλλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Φουλ καλύτερη γεύση κλπ. Βασικά αν είχες πριν τσιγαρίσιο ατμοποιητή και τώρα πας σε πνευμονικό (το προηγούμενο που είχες με το τωρινό), θα χρειαστείς σίγουρα πιο χαμηλή νικοτίνη αφού θα παίζεις σε πιο πολλά watt (περισσότερη ένταση δηλαδή). Αν είσαι εντάξει με την ίδια που έκανες πριν τότε μια χαρά. Γενικά να ξέρεις ότι στους πνευμονικούς υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση γιατί όπως είπα πριν, περισσότερα watt. Η γεύση είναι διαφορετική και περισσότερες φορές καλύτερη. Σε κάποια υγρά όπως πχ γλυκά (σαν το δικό σου) θα έχεις καλύτερη γεύση ενώ σε κάποια άλλα (όπως καπνικά σαν πχ το One Way Ticket της ίδιας εταιρίας) όχι την ιδανική (δηλαδή θα ταίριαζε καλύτερα στο προηγούμενο σου ηλεκτρονικό τσιγάρο). Βέβαια αυτό ισχύσει σε γενικές γραμμές, δεν είναι κανόνας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δεις εσύ το τι σε βολεύει και τι σε ικανοποιεί σαν τζούρα και σαν γεύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, w95chris είπε Βασικά αν είχες πριν τσιγαρίσιο ατμοποιητή και τώρα πας σε πνευμονικό (το προηγούμενο που είχες με το τωρινό), θα χρειαστείς σίγουρα πιο χαμηλή νικοτίνη αφού θα παίζεις σε πιο πολλά watt (περισσότερη ένταση δηλαδή). Αν είσαι εντάξει με την ίδια που έκανες πριν τότε μια χαρά. Γενικά να ξέρεις ότι στους πνευμονικούς υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση γιατί όπως είπα πριν, περισσότερα watt. Η γεύση είναι διαφορετική και περισσότερες φορές καλύτερη. Σε κάποια υγρά όπως πχ γλυκά (σαν το δικό σου) θα έχεις καλύτερη γεύση ενώ σε κάποια άλλα (όπως καπνικά σαν πχ το One Way Ticket της ίδιας εταιρίας) όχι την ιδανική (δηλαδή θα ταίριαζε καλύτερα στο προηγούμενο σου ηλεκτρονικό τσιγάρο). Βέβαια αυτό ισχύσει σε γενικές γραμμές, δεν είναι κανόνας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δεις εσύ το τι σε βολεύει και τι σε ικανοποιεί σαν τζούρα και σαν γεύση Δοκίμασα τώρα με 6 αντί για 12 που έβαζα. Θα δείξει πως θα πάει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Δυστηχος είμαι αρχάριος σε αυτό το άθλημα οπότε οποία βοήθεια καλοδεχουμενη. Είμαι ανάμεσα σε 2 κιτ αλλά δεν ξέρω ποιο. Το ένα είναι αυτό και το άλλο αυτό. Ποιο λέτε ότι είναι καλό? Είμαι ανοιχτός σε άλλες δοκιμασμένες προτάσεις σε αυτό το εύρος τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Bayern είπε Καλησπέρα σε όλους Δυστηχος είμαι αρχάριος σε αυτό το άθλημα οπότε οποία βοήθεια καλοδεχουμενη. Είμαι ανάμεσα σε 2 κιτ αλλά δεν ξέρω ποιο. Το ένα είναι αυτό και το άλλο αυτό. Ποιο λέτε ότι είναι καλό? Είμαι ανοιχτός σε άλλες δοκιμασμένες προτάσεις σε αυτό το εύρος τιμών. πηρε το φιλαρακι το 1ο που δειχνεις καλη διαρκεια σε καταναλωση αλλα προτεινω της geekvape aegis touch με χορταστικη οθονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Bayern είπε Καλησπέρα σε όλους Δυστηχος είμαι αρχάριος σε αυτό το άθλημα οπότε οποία βοήθεια καλοδεχουμενη. Είμαι ανάμεσα σε 2 κιτ αλλά δεν ξέρω ποιο. Το ένα είναι αυτό και το άλλο αυτό. Ποιο λέτε ότι είναι καλό? Είμαι ανοιχτός σε άλλες δοκιμασμένες προτάσεις σε αυτό το εύρος τιμών. Εαν ξεκινάς τώρα το άτμισμα θα ήταν καλύτερα να πας σε mtl kit και όχι σε αεράτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, TheGreenManalishi είπε Εαν ξεκινάς τώρα το άτμισμα θα ήταν καλύτερα να πας σε mtl kit και όχι σε αεράτο. Τώρα θα ξεκινήσω. Άρα πάμε για την δεύτεροι επιλογή. Είναι καλό σαν κιτ? 18 ώρες πριν, soundou είπε πηρε το φιλαρακι το 1ο που δειχνεις καλη διαρκεια σε καταναλωση αλλα προτεινω της geekvape aegis touch με χορταστικη οθονη Ωραίο είναι αλλά για τώρα ξεφεύγει λίγο στην τιμή οπότε θα το κοιτάξω μελλοντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 25/9/2022 στις 4:27 ΜΜ, soundou είπε για να κανεις εσυ υγρα πρεπει να ψαχτεις λιγο αστο για τωρα.το atmology ειναι ενα αξιολογο καταστημα.μπες flavor shots επελεξε αυτα που θελεις κ παρε τηλεφωνο στο καταστημα να στα ετοιμασουν οι ιδιοι να ειναι ετοιμο προς χρηση. Απο οτι ξέρω κανένα κατάστημα δε σου στέλνει έτοιμο για χρήση υγρό.Απαγορεύεται να το ανοίξουν μόνο αν είσαι μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGreenManalishi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Bayern είπε Τώρα θα ξεκινήσω. Άρα πάμε για την δεύτεροι επιλογή. Είναι καλό σαν κιτ? Ωραίο είναι αλλά για τώρα ξεφεύγει λίγο στην τιμή οπότε θα το κοιτάξω μελλοντικά. Πήγαινε σε ένα κατάστημα καλύτερα, να μπορείς να δοκιμάσεις υγρά. Συνήθως ο Ναυτίλος είναι από τις πιο ασφαλής επιλογές και μετά innokin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα