Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ για KromaZ που το δουλεύω ασταμάτητα και δύο φίλοι μου.

Στην τιμή που κυκλοφορεί μην το σκέφτεσαι καν.

Μας ευχαριστείς μετά!

• Like 2
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, antbyron είπε

Παιδιά ποιος είναι καλύτερος, ο innokin zenith ή ο zlide;

Καμία διαφορά δεν έχουν. Μόνο αν σε καίει η χωρητικότητα πας σε Zenith II 5.5ml αντί σε Zlide 4ml

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/5/2022 στις 9:50 ΜΜ, antbyron είπε

Παιδιά ποιος είναι καλύτερος, ο innokin zenith ή ο zlide;

Καλησπέρα! Έχω και τους δυο. Η δική μου άποψη είναι ότι ο zenith II είναι σαφώς καλύτερος, κυρίως στην τζούρα του. Δεύτερον στο γέμισμα. Αν ήταν να αγοράσω τώρα έναν, θα ήταν σίγουρα ο zenith ii. 

Δημοσ.
49 minutes ago, Tuple said:

Καλησπέρα! Έχω και τους δυο. Η δική μου άποψη είναι ότι ο zenith II είναι σαφώς καλύτερος, κυρίως στην τζούρα του. Δεύτερον στο γέμισμα. Αν ήταν να αγοράσω τώρα έναν, θα ήταν σίγουρα ο zenith ii. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αγόρασα ήδη τον zlide.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν ανακυκλώνονται τα disposables (μιας χρήσης) στην ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών συσκευών; Υποθέτω θα υπάρχει σε καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου κάδος για τα συγκεκριμένα αλλά όπου έχω ρωτήσει δεν έχουν.
Αν ξέρει κανείς θα του ήμουν υπόχρεος

Δημοσ.
Στις 22/5/2022 στις 5:13 ΜΜ, antbyron είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αγόρασα ήδη τον zlide.

Και εγώ πήρα τον zlide αλλά με φέρνει υγρό στο στόμα. 

Παρά πολύ όμως 

Η 0,8 πόσα watt θέλει τελικά?

Δημοσ.
26 minutes ago, J1mPan1d1s said:

Παρά πολύ όμως 

Μήπως δεν το έχεις κλείσει καλά; Δεν έχω κανένα πρόβλημα και το mod είναι αυτόματο, οπότε δεν γνωρίζω να σου πω για πόσα watt.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, J1mPan1d1s είπε

Παρά πολύ όμως 

Μήπως δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ακόμα και με High PG υγρό (τύπου 70-30 PG-VG) δε φτύνει υγρό. Παίζει στα 15-18 Watt η 0,8.

Δημοσ.
Στις 11/6/2022 στις 11:29 ΜΜ, w95chris είπε

Μήπως δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ακόμα και με High PG υγρό (τύπου 70-30 PG-VG) δε φτύνει υγρό. Παίζει στα 15-18 Watt η 0,8.

Τι να πω παιδιά?

Πήγα στην Nexxton-ecig.com όπου και το πήρα και άτιμο δουλεύει μια χαρά. 

Τι να πω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, J1mPan1d1s είπε

Τι να πω παιδιά?

Πήγα στην Nexxton-ecig.com όπου και το πήρα και άτιμο δουλεύει μια χαρά. 

Τι να πω?

Μήπως το αφήνεις σε σημεία με υψηλή θερμοκρασία , αραιώνει το υγρό λόγο της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει την αντίσταση και να σου έρχεται στο στόμα;

Δημοσ.

Καλησπερα,εχει δοκιμασει κανενας τα υγρα της alter ego; Συτκεκριμενα για το manhattan ρωταω αλλα οποιος ξερει ας πει μια γνωμη καινγια τα υπολοιπα της σειρα της

Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 9:36 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε

Μήπως το αφήνεις σε σημεία με υψηλή θερμοκρασία , αραιώνει το υγρό λόγο της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει την αντίσταση και να σου έρχεται στο στόμα;

Μπορεί, όντως το είδα αραιωμένο το άλλαξα και ήταν ΟΚ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, J1mPan1d1s είπε

Μπορεί, όντως το είδα αραιωμένο το άλλαξα και ήταν ΟΚ.

Δεν χρειάζεται να το αλλάζει ή να το πετάς, απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι η θερμοκρασία επηρεάζει την σύσταση του υγρού και μόλις έρθει σε normal θερμοκρασία θα γίνει όπως ήταν πρίν. Αν χρησιμοποιείς ηλεκτρονικό τσιγάρο σε χαμηλές θερμοκρασίες (π.χ. χειμώνα έξω ή και στο σπίτι αν έχεις κρύο) το υγρό γίνεται πιο πηχτό, για αυτό στην αναλογία pg-vg που κάνεις, να αυξήσεις την pg. Στις ψηλές θερμοκρασίες αυξάνεις vg.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι καπνίστρια πάνω από 20 χρόνια. Κασετίνα καρελια χρυσή όταν έγραφαν τα ποσοστά ήταν πισα 1 νικοτίνη 14 σκέφτομαι να κόψω το τσιγάρο και σκέφτομαι ότι το ατμισμα θα βοηθούσε. Δεν έχω ιδέα όμως από συσκευές 😂 είναι ένας καινούργιος κόσμος. Έχετε προτάσεις; συμβουλές; εμπειρίες; 

Ευχαριστώ πολύ 

Σημ. 1 :καπνίζω 11/2 πακέτο την ημέρα 

Σημ 2:συμφέρει η μετάβαση; υγρά μηχανή κτλ ή να το ξεχάσω; 

Επεξ/σία από Pittoula

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...