Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, w95chris είπε

Ναι τα πουλάνε. Σίγουρα έχει η NOBACCO δικά της και στο πιο κάτω μαγαζί στην Καλοκαιρινού έχουν Dinner Lady. Δεν έχω πάρει ποτέ αλλά έχω δει από βιτρίνα και e-shop

Sweet. Θα τα τσεκαρω και τα 2 μαγαζια.ευχαριστω!

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nihatzi99 είπε

Ευχαριστω παιδια, anticamber αν θες πες μου τι μαρκα ~100Ε ειναι αρκετα χαμηλο (μια ερωτηση, θα πρεπει να παρω λοιπον και 3-4 αντιστασεις για να αλλαζω εφοσον αλλαζω υγρο ? ). Θα παω σε καταστημα να τα δω και απο κοντα  (θα δω και αυτο που ειπε ο baator & w95chris ). Εγω ξοδευω >130Ε καθε μηνα , αρα το κοστος δεν με πολυνοιαζει αρκει να προσομοιαζει στο στριφτο κυρίως τσιγάρο, θα δω μες τη βδομαδα 

Οταν λεω δεν με πολυνοιαζει το κοστος , σννοεω οτι συγκριτικα με τα κανονικά τσιγαρα ειναιβαρκετα κατω (εννοειται οτι με νοιζει το κοστος, αλλα ειναι οκ μιας και καταλαβα οτι ειναι < 70% σε σχεση με το κανονικό τσιγσρο.

Πήρα το σχετικά καινούριο σετ innokin coofire Z80 με τον ατμοποιητή zenith 2 που είναι πιο βελτιωμένος σε κάποια πράγματα σε σχέση με τον 1.Αυτός ο ατμοποιητής, είναι MTL, κυρίως για τσιγαρίσιο κάπνισμα, δηλαδή πρώτα στο στόμα και έπειτα στους πνεύμονες.Αν όμως βάλεις την αντίσταση 0.3Ω, θεωρείται σφιχτή πνευμονική RDL.Η 1.0Ω, θεωρείται και MTL και RDL, έχω βάλει την 0.8Ω.Οταν χαλάσει, θα δοκιμάσω άλλη, η την 1.6Ω που είναι η  πιο σφιχτή, η την πιο αεράτη την 0.3Ω.Ο υπάλληλος είπε πως δεν υπάρχει standar, ο καθένας κάνει άλλη κατανάλωση, άλλα γούστα.Αλλά η κάθε αντίσταση δουλεύει με συγκεκριμένα watt, την εντοπίζει αυτόματα το mod, εσύ μετά την αλλάζεις λίγο αν θες.Πχ η 0.8Ω, την δουλεύω 15-18 watt.

Υπάρχουν ατμοποιητές πνευμονικοί, κατευθείαν η τζούρα στους πνεύμονες, RDL.

https://www.skroutz.gr/s/29457075/Innokin-Coolfire-Z80-Zenith-2-Leather-Black-Box-Mod-Kit-5-5ml.html?from=sku_color_variations

Τελικά πήρα και τον NiteCore UM4, έχει ενδείξεις για διάφορα πράγματα σχετικά με την φόρτιση και ρυθμίζω τα Amber, μέχρι 1.5 υποστηρίζει και φορτίζει με απλό φορτιστή κινητού με micro usb.Τώρα φορτίζω 2 LG:

https://www.skroutz.gr/s/17208827/NiteCore-UM4-Φορτιστής-4-Μπαταριών-Li-ion-Ni-Cd-Ni-MH-Μεγέθους-AA-AAA-D-18650.html

Οτι απορίες έχεις για αντιστάσεις, υγρά, το πώς χρησιμοποιείς το mod, πως γεμίζεις, πως το καθαρίζεις κλπ θα στα δείξει απο κοντά ο υπάλληλος.

Το innokin coolfire Z80 που πήρα, έχει μέσα 2 αντιστάσεις, 1 στα 0.3Ω που είναι για αεράτες τζούρες και 1 στα 0.8Ω για σφιχτές τζούρες τσιγαρίσιες.

ΟΙ αντιστάσεις που είναι λίγα Ω, απαιτούν περισσότερα watt, βγάζουν πιο πολύ ντουμάνι και καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

Εγώ είμαι ελαφρύς καπνιστής, τουλάχιστον τώρα στην αρχή, χθές άτμισα μόνο κάπου 1.5 ml.

Δημοσ.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποια αξιόπιστη σελίδα εξωτερικού με αρώματα ποιοτικά οικονομικά rebottled  (capella flavourart flavorah  TFA κλπ) εκτός από Αγγλία ας μου απαντήσει εδώ, η και σε προσωπικό μήνυμα.  Μετά την αποχώρηση της Αγγλίας από την Ε.Ε δεν ρισκαρω να παραγγείλω από εκεί αν και η αγαπημένη μου σελίδα ήταν Αγγλική.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DM101 είπε

Αν κάποιος γνωρίζει κάποια αξιόπιστη σελίδα εξωτερικού με αρώματα ποιοτικά οικονομικά rebottled  (capella flavourart flavorah  TFA κλπ) εκτός από Αγγλία ας μου απαντήσει εδώ, η και σε προσωπικό μήνυμα.  Μετά την αποχώρηση της Αγγλίας από την Ε.Ε δεν ρισκαρω να παραγγείλω από εκεί αν και η αγαπημένη μου σελίδα ήταν Αγγλική.

http://www.inaweraflavours.com/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DM101 είπε

https://www.thechosenfew.eu/index.php

Αν και τελευταια, τα παιρνω ολα απο εδω.

https://flavorah.gr/

Δημοσ.
Στις 22/9/2021 στις 9:12 ΠΜ, GHOUL3037 είπε

Ερωτηση.υπαρχουν αναλωσιμα ηλεκτρονικα τσιγαρα(disposable vape) στην ελλαδα η δεν φερνουν καθολου;

Μου ειχε φερει ο πατερας μου ενα blu menthol  απο αμερικη και ηταν γαματο

Υπαρχουν πουθενα στο ηρακλειο κρητης;

Το blu παίζει full σε περίπτερα .

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Την γνωρίζω την εταιρία. Δυστυχώς η σελίδα εχει μόνο αρώματα της συγκεκριμένης μάρκας από όσο είδα.

σ ευχαριστώ

8 ώρες πριν, nikpoth είπε

https://www.thechosenfew.eu/index.php

Αν και τελευταια, τα παιρνω ολα απο εδω.

https://flavorah.gr/

Η πρώτη η Βουλγαρικη εχω ακούσει πως εχει ποιοτικά τα υγρά και οτι είναι αξιόπιστη. Δυστυχώς οι τιμές δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές όσο των Αγγλικών site. Είναι ομως ακριβώς στο ίδιο κύμα με την flavorah.gr  που βρίσκεται και στην Ελλάδα οπότε μάλλον για την ώρα είναι μονόδρομος. Την κοίταζα χθες και μάλλον και γω προς τα εκεί θα πάω. Σ ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Το άτμισμα χωρίς νικοτίνη τι διαφορά έχει;Είναι πιο ελαφρύ;Σαν να καπνίζεις light τσιγάρο;Αλλάζει η ένταση της γεύσης;

Αν φτιάξει κάποιος μόνος του πχ 60 ml υγρού, θα κοστίσει λιγότερο από όσο το φτιάχνουν στα καταστήματα;

Πού θα βρώ 1 φθηνή θήκη για το τσιγάρο που να στέκεται μόνο αυτό μέσα όρθιο χωρίς να "κολυμπάει";Αν με κάποιο τρόπο κουμπώνει πχ στην θηλιά του τζίν καλά θα ήταν, αν και υποθέτω πως για να γίνει αυτό, θα  πρέπει να φοράω ζώνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2021 στις 11:44 ΜΜ, GHOUL3037 είπε

Ξερετε καπου να πουλανε cactus e liquid ετοιμο; 

Αν δεν εννοείς σκέτο κάκτο τότε:

Ενα

https://www.atmology.gr/product/lotus-24ml-120ml-aeon-shake-flavourshots/

Δυο 

https://www.atmology.gr/product/mixed-berry-lemonade-cactus-30ml-120ml-5-senses-by-omerta-2/

Μην θεωρηθεί διαφήμιση του συγκεκριμένου μαγαζιού (αν και είναι το μαγαζί που αγοράζω εγώ) απλά έπρεπε από κάπου να στείλω link

Μπορείς να τα αγοράσεις από παντού και μέσω σκρουτζ . 

Δεν μου αρέσει ο κάκτος οπότε δεν εχω αποψη για τα δυο αυτά υγρά. Εκτιμώ και τις δυο εταιρίες. 

Επεξ/σία από DM101
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/10/2021 στις 11:56 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Το άτμισμα χωρίς νικοτίνη τι διαφορά έχει;Είναι πιο ελαφρύ;Σαν να καπνίζεις light τσιγάρο;Αλλάζει η ένταση της γεύσης;

Αν φτιάξει κάποιος μόνος του πχ 60 ml υγρού, θα κοστίσει λιγότερο από όσο το φτιάχνουν στα καταστήματα;

Πού θα βρώ 1 φθηνή θήκη για το τσιγάρο που να στέκεται μόνο αυτό μέσα όρθιο χωρίς να "κολυμπάει";Αν με κάποιο τρόπο κουμπώνει πχ στην θηλιά του τζίν καλά θα ήταν, αν και υποθέτω πως για να γίνει αυτό, θα  πρέπει να φοράω ζώνη.

Απλά δεν έχεις το χτύπημα στο λαιμό και ο οργανισμός σου δε λαμβάνει νικοτίνη. Για κάποιον που κάνει νικοτίνη θα του φανεί αέρας (όπως πχ αν κάνει κάποιος βαριά τσιγάρα και το γυρίσει αμέσως στο αντίστοιχο ελαφρύτερο).

Όσο για το υγρό, δε νομίζω. Αν αγοράσεις flavor shot όπως είναι (χωρίς νικοτίνη και βάση) και το φτιάξεις μόνος σου, θα γλυτώσεις 2€ περίπου που κάνει η γλυκερίνη. Αν τώρα συγκρίνουμε τα DIY με τα Flavor Shots (για το οικονομικό μιλάμε πάντα), έχει διαφορά. Για την γεύση δε θα δεις διαφορά με ή χωρίς νικοτίνη. Αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματα αλλά με το πόση νικοτίνη (και αν έχει) δεν παίζει κάποιο ρόλο

Για θήκη, εγώ που έχω διμπάταρο mod χρησιμοποιώ μια τύπου κασετίνας και με έχει βολέψει. Για θήκη που περιγράφεις, δε ξέρω κατά πόσο υπάρχει και κατά πόσο θα είναι βολικό αυτό. Έχω να δω τέτοιες θήκες, από την εποχή του αθάνατου Nokia 3310

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θ ήθελα να ξεκινησω ηλεκτρονικό(καπνιζω Καρέλια χρυσή κασετίνα) αλλά κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα τι παίζει υπάρχει κάτι περιληπτικά που θα μπορούσα να διαβάσω ή κάποιος γνώσης να δώσει τα φώτα του ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2021 στις 1:19 ΠΜ, Kapparos87 είπε

Καλησπέρα παιδιά θ ήθελα να ξεκινησω ηλεκτρονικό(καπνιζω Καρέλια χρυσή κασετίνα) αλλά κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα τι παίζει υπάρχει κάτι περιληπτικά που θα μπορούσα να διαβάσω ή κάποιος γνώσης να δώσει τα φώτα του ;

Καλησπέρα σου. Επειδή είδα πως μέρες μετά δεν σου απάντησε κανείς , μπορώ να σου πω πολύ λίγα, διότι θεωρώ πως πολύ λίγα γνωρίζω. Περιληπτικά δεν είναι εύκολο τουλάχιστον για εμένα να σου καλύψω τα πάντα μέσα σε ένα μήνυμα -και αυτό για τον μόνο λόγο,οτι  θέλοντας να φύγω από το τσιγάρο η επιθυμία μου ήταν τόσο έντονη,ώστε κάθισα και διάβασα πολύ,οχι επειδή είναι κάτι τόσο πολύπλοκο, αλλά περισσότερο επειδή επικρατούσε ο φόβος μέσα μου οτι δεν θα τα καταφέρω και οτι θα πρέπει να επιστρέψω στον βέβαιο καρκίνο.

Εφόσον το έβαλες σκοπό,μην βαρεθεις να διαβάσεις να ψαχτεις 

Βέβαια σε ολα υπάρχει η παράκαμψη. Μπαίνεις σε ένα καλό μαγαζί της περιοχής σου και αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα για εσένα.

Αυτό που έκανα εγώ (δεν είναι η συνταγή της επιτυχίας , είναι η προσωπική μου έξοδος από το κάπνισμα και πολύ ανώδυνη επειδή το ήθελα πολύ) πέρα από το ψάξιμο και το διάβασμα που δεν ξέρω αν με βοήθησε η οχι( εγώ πιστεύω πως με βοήθησε πολύ )  Πέρσι τον Σεπτέμβριο , μπήκα σε ένα μαγαζί , τους είπα τι καπνίζω μου πρότειναν ένα ηλεκτρονικό ατμιστηρι και συγκεκριμένα θυμάμαι οτι πήρα ως υγρό τσιγαρισια γεύση , high wheelers -tobacco classico .ολα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Ημουν πλήρως καλυμμένος δεν χρειαστηκε να συνεχίσω το κάπνισμα . Θυμάμαι πήγα στο σπίτι , το πακέτο είχε μερικά τσιγάρα.. έκανα ένα τελευταίο και αυτό ήταν.

Εναν zenith ατμοποιητη είχε το ηλεκτρονικό μου το πρώτο. Οχι τόσο εύγευστος ομως την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Αυτό ήταν.

Σου εύχομαι από καρδιάς να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία που του αξίζει  να μην παρατησεις αυτή την σκέψη σου για διακοπή του καπνίσματος. Εναν χρόνο μετά εχει που σταμάτησα το κοντερ του καπνίσματος και πέρα από την υγεία νιώθω κάθε στιγμή περήφανος που το έκανα. 

Αφού σταματήσεις το κάπνισμα μπορείς να δεις το ηλεκτρονικό ειτε ως χομπι ειτε ως τρόπο παντελούς  διαφυγής εισπνοής ουσιών στον οργανισμό σου.

Εύχομαι το μήνυμά μου να σε βοηθήσει.

Επεξ/σία από DM101
  • Like 2
Δημοσ.

Αν και πρωην καπνιστης, τωρα ατμιστης, καλα τα ηλεκτρονικα τσιγαρα δεν λεω αλλα δεν ειναι και τοσο αθωα σαν να ατμιζεις αερακι.

Καλο θα ηταν οσοι σταματησαμε απο τσιγαρο να εχουμε στο νου μας να κοψουμε και το ηλεκτρονικο σε καποια φαση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...