xristos152 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, likos_de είπε Καλησπέρα. Πήρα το modακη της smok rigel και θέλω να του πάρω 2 18650 μπαταριες. Ποιες μπαταριες προτείνεται και ποια μάρκα? Σκεφτόμουν για Sony vt6a. Να πάρω μπαταριες με 25α η 30α? Τα mha Δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα. Lg hg2 ή όπως είπες vtc6. Προσπάθησε να τις πάρεις από σωστό μαγαζί γιατί παίζουν πολλές κινεζικές απομιμήσεις.
likos_de Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, xristos152 είπε Lg hg2 ή όπως είπες vtc6. Προσπάθησε να τις πάρεις από σωστό μαγαζί γιατί παίζουν πολλές κινεζικές απομιμήσεις. Αυτό κοιτάζω να βρω κάποιο μαγαζί να έχει καλές αξιολόγησεις μην φάω καμία φόλα με κινεζιες. Άλλη ερώτηση είναι Sony vtc6 η vtc6a και ποια η διαφορά τους?
ALIEN-3- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα πήρα σήμερα ένα Vaporesso GTX GO 40 3.5ml αρκετά ευχαριστημένος προς το παρόν απλά τελειώνει γρήγορα το υγρό του. Είναι με αντίσταση 0.3 . Τι αντίσταση μπορώ να βάλω για να είναι ποιο οικονομικό στην κατανάλωση?
w95chris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ALIEN-3- είπε Καλησπέρα πήρα σήμερα ένα Vaporesso GTX GO 40 3.5ml αρκετά ευχαριστημένος προς το παρόν απλά τελειώνει γρήγορα το υγρό του. Είναι με αντίσταση 0.3 . Τι αντίσταση μπορώ να βάλω για να είναι ποιο οικονομικό στην κατανάλωση? Θα πρέπει να βάλεις την 0.6 ή την 0.8 αλλά υπόψιν ίσως δεις διαφορές στη γεύση. Καλό είναι να πας σε κατάστημα, να πάρεις και τις δύο ώστε να τις συγκρίνεις. Μετά όποια σου κάνει καλύτερα, σε αυτή κατασταλάζεις 1
Herald Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Τσίμπησα σήμερα το dicodes dani SBS μαζί με nautilus GT. Το γύρισα σε MTL γιατί κούρασε το DTL, μόνο για το σπίτι είναι. Να κυκλοφορείς έξω με το detonator που είχα πριν και τον zeus και να αφήνεις πίσω ατμίλα περίεργη φάση. Το dicodes dani τρομερή κατασκευή, με το που το πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις οτι θα σε βγάλει χρόνια. Ότι άλλο mod έχω δοκιμάσει στο 6μήνο τα έφτυνε. Άντε να δούμε πως θα πάει αυτό.
panosXboxone Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα στην παρεα , ειμαι νεος στο αθλημα εχω στην κατοχη μου Geek Vape Max 100W Innokin Zenith 2 5.5ml 26mm εχετε να προτεινετε καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη για υγρα. Προς αποφυγή διαφημίσεις ας μου στείλετε σε πμ. Με εκτιμηση. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από panosXboxone
dorinpro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Έχω Smok Novo 4 Δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα τα ανταλλακτικά του, μήπως υπάρχει από το εξωτερικό κάποιο μαγαζί που να τα στέλνει εδώ στην Ελλάδα και τα υγρά? Ευχαριστώ πολύ
w95chris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dorinpro είπε Έχω Smok Novo 4 Δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα τα ανταλλακτικά του, μήπως υπάρχει από το εξωτερικό κάποιο μαγαζί που να τα στέλνει εδώ στην Ελλάδα και τα υγρά? Ευχαριστώ πολύ Πρέπει να κοιτάξεις την νομοθεσία γιατί απαγορεύεται από όσο ξέρω τα υγρά. Θα κατασχεθούν από το τελωνείο γιατί είναι απαγορευμένα είδη. Τώρα για τα ανταλλακτικά ίσως περάσουν αλλά δεν είμαι σίγουρος. 1
myNameIsMyName Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 εχω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο iStick Pico21700 με Zenith κεφαλη(?), δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. θελω να κοπσω το καπνισμα και να αρχισω γυμναστήριο, προτεινεται μου κανενα καλω ζουμι απο ελλαδα οχι εξωτερικο βαριεμαι να περιμενω. ευχαριστώ
w95chris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, myNameIsMyName είπε εχω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο iStick Pico21700 με Zenith κεφαλη(?), δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. θελω να κοπσω το καπνισμα και να αρχισω γυμναστήριο, προτεινεται μου κανενα καλω ζουμι απο ελλαδα οχι εξωτερικο βαριεμαι να περιμενω. ευχαριστώ Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ δηλαδή να μην έχεις βάλει ποτέ υγρό μέσα στον ατμοποιητή τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να αλλάξεις αντίσταση. Σε άλλη περίπτωση καλό είναι να αλλαχτεί. Όσο για το υγρό, το θέμα είναι τι θες εσύ. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία με υγρά. Από γεύση τσιχλόφουσκα μέχρι γεύση πούρου Αβάνας. Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σε καθοδηγήσουν αυτοί. Πρέπει να λάβεις και υπόψιν σου τι νικοτίνη θες. Και κάτι τελευταίο. Υγρά ποτέ από το εξωτερικό. Απαγορεύονται. Αν περάσει από τελωνείο θα κατασχεθεί το δέμα. 1
Baator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, myNameIsMyName είπε εχω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο iStick Pico21700 με Zenith κεφαλη(?), δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. θελω να κοπσω το καπνισμα και να αρχισω γυμναστήριο, προτεινεται μου κανενα καλω ζουμι απο ελλαδα οχι εξωτερικο βαριεμαι να περιμενω. ευχαριστώ Just FYI: Με Zenith ατμοποιητή. Κανένα καλό υγρό αναπλήρωσης. Όχι ζουμί ή λάδι ή ο,τιδήποτε. Τα ανταλλακτικά, αναλώσιμα μέρη του ατμοποιητή επίσης, ονομάζονται αντιστάσεις. Ούτε καψούλια, ούτε σπινθήρες, καυστηράκια, καμιναδάκια, ατμιστές, ασφάλειες, τσιγαράκια, ανταπτοράκια ή ό,τι άλλο βάλει ο νους. 1 2
myNameIsMyName Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, w95chris είπε Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ δηλαδή να μην έχεις βάλει ποτέ υγρό μέσα στον ατμοποιητή τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να αλλάξεις αντίσταση. Σε άλλη περίπτωση καλό είναι να αλλαχτεί. Όσο για το υγρό, το θέμα είναι τι θες εσύ. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία με υγρά. Από γεύση τσιχλόφουσκα μέχρι γεύση πούρου Αβάνας. Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σε καθοδηγήσουν αυτοί. Πρέπει να λάβεις και υπόψιν σου τι νικοτίνη θες. Και κάτι τελευταίο. Υγρά ποτέ από το εξωτερικό. Απαγορεύονται. Αν περάσει από τελωνείο θα κατασχεθεί το δέμα. 5 ώρες πριν, Baator είπε Just FYI: Με Zenith ατμοποιητή. Κανένα καλό υγρό αναπλήρωσης. Όχι ζουμί ή λάδι ή ο,τιδήποτε. Τα ανταλλακτικά, αναλώσιμα μέρη του ατμοποιητή επίσης, ονομάζονται αντιστάσεις. Ούτε καψούλια, ούτε σπινθήρες, καυστηράκια, καμιναδάκια, ατμιστές, ασφάλειες, τσιγαράκια, ανταπτοράκια ή ό,τι άλλο βάλει ο νους. οκ ευχαριστω για τις απαντήσεις, θα ψαξω για καποιο καλο καπνικο υγρο. υπαρχει περιπτωση να βρω καπνικο υγρο Black Note Ελλαδα η Ευρωπη ? λεω να παρω VGOD Flavor Shots Cubano και American Patriots by Naked Black Note VIRGINIA TOBACCO 60 ml δεν μπορω να βρω. Και πάλι ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από myNameIsMyName
w95chris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, myNameIsMyName είπε οκ ευχαριστω για τις απαντήσεις, θα ψαξω για καποιο καλο καπνικο υγρο. υπαρχει περιπτωση να βρω καπνικο υγρο Black Note Ελλαδα η Ευρωπη ? λεω να παρω VGOD Flavor Shots Cubano και American Patriots by Naked Black Note VIRGINIA TOBACCO 60 ml δεν μπορω να βρω. Και πάλι ευχαριστώ! Με μια αναζήτηση στο Google, Black Note υπάρχουν μόνο 10ml και μόνο στο VapeLand τώρα από Ευρώπη σίγουρα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να το δεις μόνος σου αυτό. Όσο για τα υγρά που αναφέρεις έχω δοκιμάσει μόνο το VGOD, το οποίο μου άρεσε αρκετά. Μεν έντονη η γεύση του πούρου αλλά και η επίγευση μετά το έφερνε σε ισορροπία. Για το American Patriots δεν έχω γνώμη ούτε ξέρω τη συγκεκριμένη σειρά (Naked). Βέβαια το θέμα σου με τις μεγάλες συσκευασίες θα είναι η νικοτίνη. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά ηλεκτρονικό ίσως δυσκολευτείς να βρεις πόσο νικοτίνη θες. Αν από την άλλη έχεις δοκιμάσει από φίλο σου και σου φάνηκε αρκετή η νικοτίνη, τότε μπορείς να πάρεις αυτό σαν παράδειγμα και να προχωρήσεις μετά 1 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, w95chris είπε Με μια αναζήτηση στο Google, Black Note υπάρχουν μόνο 10ml και μόνο στο VapeLand τώρα από Ευρώπη σίγουρα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να το δεις μόνος σου αυτό. Όσο για τα υγρά που αναφέρεις έχω δοκιμάσει μόνο το VGOD, το οποίο μου άρεσε αρκετά. Μεν έντονη η γεύση του πούρου αλλά και η επίγευση μετά το έφερνε σε ισορροπία. Για το American Patriots δεν έχω γνώμη ούτε ξέρω τη συγκεκριμένη σειρά (Naked). Βέβαια το θέμα σου με τις μεγάλες συσκευασίες θα είναι η νικοτίνη. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά ηλεκτρονικό ίσως δυσκολευτείς να βρεις πόσο νικοτίνη θες. Αν από την άλλη έχεις δοκιμάσει από φίλο σου και σου φάνηκε αρκετή η νικοτίνη, τότε μπορείς να πάρεις αυτό σαν παράδειγμα και να προχωρήσεις μετά Στο vapeland (και σε κάποια άλλα καταστήματα στην Ελλάδα) έχει και συμπυκνωμέnα black note για να φτιάξεις 100ml υγρό και έχει και το virginia. 2 1
w95chris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Στο vapeland (και σε κάποια άλλα καταστήματα στην Ελλάδα) έχει και συμπυκνωμέnα black note για να φτιάξεις 100ml υγρό και έχει και το virginia. Μόνο το vapeland ξέρω μέσω της επίσημης σελίδας της black note (διότι δεν ξέρω καν τη σειρά. Γενικά δεν είμαι τόσο ψαγμένος ). Για τα υπόλοιπα ναι έχεις δίκιο τα κοίταξα γρήγορα και είδα μόνο το 10ml. Δεν είδα ότι έχει και 10ml σε 100ml. Αλλά άμα βιάζεσαι σκοντάφτεις Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από w95chris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα