Binis1967 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, joker99 είπε παιδες αρχιζουν και δεν με καλυπτουν οι mtl και λεω να παω για semi-πνευμονικους. τωρα εχω βολευτει με nautilus 2s και 0,7 mesh τερμα ανοιχτο αερα,με χαλαει που περνει λιγα ml,ειμαι στο γεμισμα συνεχεια ειναι εκνευριστικο.. υπαρχουν επιλογες σε εργοστασιακους που να: δουλευουν σε χαμηλα watt γυρω στα 25? να εχουν καλη γευση. να περνουν απο 4ml και ανω. να εχει προστασια στο γυαλι η να εχει πλαστικο τανκ. βαζω δυσκολα το ξερω 😛 brunhilde mtl με διαφορά πινάκια εως σφιχτός πνευμονικός και με ωραία γεύση ( στον ARES 2 αγνοείτε η γεύση )
joker99 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 εργοστασιακο για ετοιμες κεφαλες θελω,βαρεθηκα να στριβω. καλα αυτα το συρματοσχοινο τι ειναι?
fernw_thn_souvla Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, jtheogr είπε Το έψαξα λίγο και είμαι μεταξύ Eviva & Ares 2, από ότι κατάλαβα ο Eviva είναι πιο αερατος και ο Ares καθαρόαιμος MTL. Eviva δε τον προτείνω ειδικά σε αρχάριο.Είναι δύσκολος να τον πετύχεις και η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω και τόσο ψηλά όπως κάποιοι.Δες dwarf fl αν βρείς ή Tripod rta.
Binis1967 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, joker99 είπε εργοστασιακο για ετοιμες κεφαλες θελω,βαρεθηκα να στριβω. καλα αυτα το συρματοσχοινο τι ειναι? 21 ώρες πριν, joker99 είπε εργοστασιακο για ετοιμες κεφαλες θελω,βαρεθηκα να στριβω. καλα αυτα το συρματοσχοινο τι ειναι? ανεβάζουν το υγρό πάνω στο ντέκ είναι πολύ απλός στο στήσιμο αλλά απ'ότι διάβασα δεν θέλεις rta
vlavhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά καινούριου Μοντ.Ατμιζω αρκετό καιρό με το evic vtc mini 2, πρώτα με τον cubis, μετά με aspire Triton και το τελευταίο 6μηνο με innokin slide. Επειδή το Μοντ τα έχει φτύσει τελείως και εμφανισιακά αλλά και σαν απόδοση πιστεύω πλέον είναι καιρός για μια αλλαγή. Από προσωπική μου αναζήτηση έχω καταλήξει σε 3 επιλογές αλλά αν έχει κάποιος άλλος να μου προτεινει κάτι άλλο ευπρόσδεκτο. Θέλω οπωσδήποτε μονομπαταρο Μοντ και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω ούτε θέλω να ασχοληθώ να στηνω αντιστάσεις. Είμαι ανάμεσα στο geek vape aegis 100,στο innokin kroma r80 και στο.. Dotaio! Μονό το aegis έχω δουλέψει κάποιες μέρες και αν και με βόλευε στο χέρι κάτι δεν μου αρέσει στην εμφάνιση του αν και σαν διαχείριση μπαταρίας και ρεύματα που έδινε ήταν πολύ καλύτερο απ το vtc mini. Αν πάρω ένα απ τα δύο πρώτα δεν σκοπεύω να αλλάξω ατμοποιητη είμαι ευχαριστημένος με innokin. Με τα άλλα δύο θα ήθελα περισσότερο να μου πείτε δικές σας γνώμες, εμπειρίες κτλπ.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από vlavhs
fernw_thn_souvla Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, vlavhs είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά καινούριου Μοντ.Ατμιζω αρκετό καιρό με το evic vtc mini 2, πρώτα με τον cubis, μετά με aspire Triton και το τελευταίο 6μηνο με innokin slide. Επειδή το Μοντ τα έχει φτύσει τελείως και εμφανισιακά αλλά και σαν απόδοση πιστεύω πλέον είναι καιρός για μια αλλαγή. Από προσωπική μου αναζήτηση έχω καταλήξει σε 3 επιλογές αλλά αν έχει κάποιος άλλος να μου προτεινει κάτι άλλο ευπρόσδεκτο. Θέλω οπωσδήποτε μονομπαταρο Μοντ και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω ούτε θέλω να ασχοληθώ να στηνω αντιστάσεις. Είμαι ανάμεσα στο geek vape aegis 100,στο innokin kroma r80 και στο.. Dotaio! Μονό το aegis έχω δουλέψει κάποιες μέρες και αν και με βόλευε στο χέρι κάτι δεν μου αρέσει στην εμφάνιση του αν και σαν διαχείριση μπαταρίας και ρεύματα που έδινε ήταν πολύ καλύτερο απ το vtc mini. Αν πάρω ένα απ τα δύο πρώτα δεν σκοπεύω να αλλάξω ατμοποιητη είμαι ευχαριστημένος με innokin. Με τα άλλα δύο θα ήθελα περισσότερο να μου πείτε δικές σας γνώμες, εμπειρίες κτλπ.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το aegis αφου δε σου άρεσε δε θα μπω σε λεπτομέριες.Το kroma r το έχω 5 μήνες με χρήση κάθε μέρα.Μέχρι τώρα απροβλημάτιστο, στιβαρό stainless steel mod.Δεν έχει φάει κάποιο καλό πέσιμο για να σου πω τι αντοχές έχει.Επίσης επειδή το βάζω σε τσέπη τζιν απο το βαλε βγαλε έχει κάνει κάποιες γρατζουνιές πάνω. Επίσης πολύ καλό mod που είχα παίξει είναι το cold steel 100, στιβαρό stainless steel, καλά ρεύματα και αυτονομία (αλλα εγω το θεωρώ άσχημο και δε το πήρα). Τέλος αμα θές, δες και το odin 100w απο Dovpo.Δεν το έχω πιάσει για να σου πώ κάποια γνώμη αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι είναι καλό Το Dotaio πας σε άλλη κατηγορία, θα πρέπει να πάς να το δοκιμάσεις πρώτα και μετά βλέπεις.
vlavhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Το aegis αφου δε σου άρεσε δε θα μπω σε λεπτομέριες.Το kroma r το έχω 5 μήνες με χρήση κάθε μέρα.Μέχρι τώρα απροβλημάτιστο, στιβαρό stainless steel mod.Δεν έχει φάει κάποιο καλό πέσιμο για να σου πω τι αντοχές έχει.Επίσης επειδή το βάζω σε τσέπη τζιν απο το βαλε βγαλε έχει κάνει κάποιες γρατζουνιές πάνω. Επίσης πολύ καλό mod που είχα παίξει είναι το cold steel 100, στιβαρό stainless steel, καλά ρεύματα και αυτονομία (αλλα εγω το θεωρώ άσχημο και δε το πήρα). Τέλος αμα θές, δες και το odin 100w απο Dovpo.Δεν το έχω πιάσει για να σου πώ κάποια γνώμη αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι είναι καλό Το Dotaio πας σε άλλη κατηγορία, θα πρέπει να πάς να το δοκιμάσεις πρώτα και μετά βλέπεις. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Ναι το aegis ενώ λένε τα καλύτερα κάτι με χαλάει στην εμφάνιση του χωρίς ωστόσο να το έχω απορρίψει καθώς είναι το μονο που έχω δοκιμάσει απ όσα αναφερω και όντως μου φάνηκε μια χαρά στη χρήση του. Το Kroma R το έχω δει σε φωτογραφίες μόνο και μου αρέσει εκ πρώτης όψεως αλλά με προβληματισαν τα σχόλια που διάβασα στο σκρουτζ καθώς άλλοι λέγαν τα καλύτερα, άλλοι κράζανε και λίγο πολύ όλοι συμφωνούσαν ότι δεν κάνει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κάτι που διάβασα και σε ξένα reviews. Το cold steel 100 δεν το ήξερα αλλά και μενα δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Και το Odin 100 μου φαίνεται πολύ ογκώδες ρε γαμωτο. Γι αυτό είχα ρίξει και στο τραπέζι την ιδέα για dotaio γιατί είναι το πιο stealth να το πω έτσι στην εμφάνιση. Γενικά θέλω να είναι διακριτικό το Μοντ μου να μην είναι γκουμουτσα. Με ποια έννοια λες ότι πάω σε άλλη κατηγορία επειδή είναι aio?Φαντάζομαι θα δυσκολευτώ πολύ να βρω κάπου να το δοκιμάσω ειδικά τώρα με τον ιό...
fernw_thn_souvla Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vlavhs είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Ναι το aegis ενώ λένε τα καλύτερα κάτι με χαλάει στην εμφάνιση του χωρίς ωστόσο να το έχω απορρίψει καθώς είναι το μονο που έχω δοκιμάσει απ όσα αναφερω και όντως μου φάνηκε μια χαρά στη χρήση του. Το Kroma R το έχω δει σε φωτογραφίες μόνο και μου αρέσει εκ πρώτης όψεως αλλά με προβληματισαν τα σχόλια που διάβασα στο σκρουτζ καθώς άλλοι λέγαν τα καλύτερα, άλλοι κράζανε και λίγο πολύ όλοι συμφωνούσαν ότι δεν κάνει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κάτι που διάβασα και σε ξένα reviews. Το cold steel 100 δεν το ήξερα αλλά και μενα δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Και το Odin 100 μου φαίνεται πολύ ογκώδες ρε γαμωτο. Γι αυτό είχα ρίξει και στο τραπέζι την ιδέα για dotaio γιατί είναι το πιο stealth να το πω έτσι στην εμφάνιση. Γενικά θέλω να είναι διακριτικό το Μοντ μου να μην είναι γκουμουτσα. Με ποια έννοια λες ότι πάω σε άλλη κατηγορία επειδή είναι aio?Φαντάζομαι θα δυσκολευτώ πολύ να βρω κάπου να το δοκιμάσω ειδικά τώρα με τον ιό... Μπήκα και διάβασα από περιέργεια τα σχόλια.Δε θα σχολιάσω το πολύ σκληρό κουμπί.Ανεβάζει μόνο του watt κλείνει μόνο του, "και δεν αναγνωρίζει την μπαταρία", προφανώς και έχει πέσει σε ελαττωματικό.Αστοχίες υπάρχουν παντού!Τα "ρεύματα" είναι μια χαρά, σε mid range mod είναι πάνω κάτω τα ίδια όλα (τα καλά mid range όχι σαβούρες) τώρα αν περίμενε απόδοση dna τι να πώ .Αυτό το υποτονικό που λέει μου κάνει ότι το είχε σε soft mode και δεν έκανε preheat στο 1ο second ή έβαλε κανά περίεργο mode και δε το κατάλαβε.Μπαταρία πράσινη sony στα 12w και αρκετή χρήση 1 μέρα.Για την ακρίβεια την βάζω στις 9 και στις 2 το βράδυ είναι στο τέλος.
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παίδες καμία καλή πρόταση για BF squonk? Έχω ένα mod της Vandyvape (νομιζω) που θελει βγάλσιμο και ξεβίδωμα το μπουκαλάκι και είναι πολύ μπελάς. Είχα και το topside αλλά απο ρεύματα ήταν πολύ μέτριο.
Redd_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Ατμίζω εδώ και μερικούς μήνες με το σετάκι (Pico Mega + Innokin zlide) που μου είχε προτείνει ο @zacharis1955. Θα ήθελα όμως ακόμα ένα παρόμοιο σετάκι για να αλλάζω. Έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση; Υ.Γ Για budget έλεγα κάπου στα 80€ όλα μαζί, αν μου αρέσει κάτι, το σκέφτομαι και για παραπάνω Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Redd_
JTRGamer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ποιο site στην Ελλάδα έχει τα ποιοτικότερα DIY αρώματα? και ποια brands? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer
Metoo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, JTRGamer είπε Γεια σας. Ποιο site στην Ελλάδα έχει τα ποιοτικότερα DIY αρώματα? και ποια brands? Τσέκαρε zerobacco για ποικιλία από μάρκες. Μπορείς να δεις flavor art, Cappella, tpa etc.. 1
MySql Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, τα τελευταια χρονια απο mods και χειροποίητες αντιστάσεις το εχω γυρισει σε pods. Ξεκινησα με το vinci της voopoo και τωρα ειμαι με το drag παλι της voopoo. Εαν εξαιρεσεις οτι με την χρηση που κανω με το ζορι βγαζει 8 μηνες το καθενα ειμαι υπερ ευχαριστημενος εκτος απο τις διαρροές που εχουν. Αυτό ειναι και το βασικο προβλημα και ερωτημα που εχω για οποιον χρησιμοποιει αυτα τα pods με τις mesh αντιστασεις τους. Μήπως πρεπει να δοκιμασω καποιες αλλες αντιστασεις που ειναι συμβατες με αυτο το pod και χωρις διαρροές ή μηπως υπαρχει καποια πατεντα για να τις μειώσω? Ευχαριστω Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από MySql
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2020 στις 7:20 ΜΜ, Redd_ είπε Καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Ατμίζω εδώ και μερικούς μήνες με το σετάκι (Pico Mega + Innokin zlide) που μου είχε προτείνει ο @zacharis1955. Θα ήθελα όμως ακόμα ένα παρόμοιο σετάκι για να αλλάζω. Έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση; Υ.Γ Για budget έλεγα κάπου στα 80€ όλα μαζί, αν μου αρέσει κάτι, το σκέφτομαι και για παραπάνω https://www.smokecentre.gr/products/odin-box-mod-100w-by-dovpo-vaperz-cloud/ https://www.smokecentre.gr/products/aspire-nautilus-gt-mini/ / https://www.smokecentre.gr/products/nautilus-gt-3ml-24mm-aspire-afixi-4-2/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/20700-21700/enercig-ec-2173hc-21700-3050mah-35a/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/20700-21700/mpataria-samsung-inr21700-40t-4000mah-30a/ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από zacharis1955 2
zacharis1955 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2020 στις 8:11 ΜΜ, JTRGamer είπε Γεια σας. Ποιο site στην Ελλάδα έχει τα ποιοτικότερα DIY αρώματα? και ποια brands? Στην Ελλάδα δεν ξέρω, στην ΕΕ που στέλνουν και Ελλάδα: https://flaywer.de/perfumer-s-apprentice-tpa/?p=1 https://www.jacvapour.com/e-liquid/picnic-diy-e-liquid/supplies/concentrates https://www.blacknoteshop.com/shop/ http://www.inaweraflavours.com/en/7-e-flavours Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από zacharis1955 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα