Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Για σένα προφανώς τίποτα, για τους υπόλοιπους πολλά!

Δεν καταλαβαίνω, μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει να μάθουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν καταλαβαίνω, μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει να μάθουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε; 

Επιπλέον σιγά τα WOW προϊόντα της προσφοράς!

Επεξ/σία από zacharis1955

Μόλις τώρα, zacharis1955 είπε

Επιπλέον σιγά τα WOW προϊόντα της προσφοράς! Πρόκειται για σπρώξιμο προϊόντων που δεν τσουλάνε!

Δε νομίζω. Εγώ ξαναπήρα το isson plus σε μπλε και το αντικατέστησα με το προηγούμενο που ειχα.

Νομίζω είναι η πιο απλή και ολοκληρωμένη σε χρήση πρόταση 

1 λεπτό πριν, guzel είπε

Δε νομίζω. Εγώ ξαναπήρα το isson plus σε μπλε και το αντικατέστησα με το προηγούμενο που ειχα.

Νομίζω είναι η πιο απλή και ολοκληρωμένη σε χρήση πρόταση 

Ξαναλέμε: Πρόκειται για σπρώξιμο / ξεστοκάρισμα προϊόντων που δεν τσουλάνε πλέον / δεν τσούλησαν ποτέ!

Μαύρο στην Nobacco!

10 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Ξαναλέμε: Πρόκειται για σπρώξιμο / ξεστοκάρισμα προϊόντων που δεν τσουλάνε πλέον / δεν τσούλησαν ποτέ!

Μαύρο στην Nobacco!

Ιδέα σου θα είναι.

Μια χαρά είναι η nobacco, ποιότητα και πολύ καλή εξυπηρέτηση 

1 λεπτό πριν, guzel είπε

Ιδέα σου θα είναι.

Μια χαρά είναι η nobacco, ποιότητα και πολύ καλή εξυπηρέτηση 

Σε λίγο θα σου απαντήσουν και άλλοι περί Νobacco!

Μαύρο στην Nobacco!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, guzel είπε

Ελπίζω οι υπόλοιποι να απαντήσουν με επιχειρήματα.

H Νobacco είναι / είσθε από τους πρωταίτιους του βέτο / κατασχέσεις από το τελωνείο όλων των εισαγόμενων από ιδιώτες προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, περασμένα ναι ξεχασμένα όχι αξιότιμε φίλε!

Μαύρο στην Nobacco!

13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

H Νobacco είναι / είσθε από τους πρωταίτιους του βέτο / κατασχέσεις από το τελωνείο όλων των εισαγόμενων από ιδιώτες προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, περασμένα ναι ξεχασμένα όχι αξιότιμε φίλε!

Μαύρο στην Nobacco!

Αυτό τον τελικό χρήστη πως τον επηρεάζει; Έχω χρησιμοποιώ μόνο nobacco τον τελευταίο 1.5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τιμές, προσεγμένες συσκευασίες, ποιότητα, εξυπηρέτηση.

2 λεπτά πριν, guzel είπε

Αυτό τον τελικό χρήστη πως τον επηρεάζει; Έχω χρησιμοποιώ μόνο nobacco τον τελευταίο 1.5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τιμές, προσεγμένες συσκευασίες, ποιότητα, εξυπηρέτηση.

Μας δουλεύεις?

Μαύρο στην Nobacco!

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω αν η Nobacco ήταν απο τις πρώτες για τις κατασχέσεις απο το τελωνείο και δε θα πω για αθέμιτες τεχνικές αλλά έχω να πώ ότι δε μου αρέσουν καθόλου οι τεχνικές προώθησης.Π.Χ. σου πουλάει rebranded ηλεκτρονικά σε τιμές που μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, κατα πάσα πιθανότητα δε θα έχεις κάποιο θέμα αλλά άμα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, γιατί όχι;Δεν έχει ποικιλία στα υγρά και δεν θα βρούν όλοι τις γεύσεις τους με αποτέλεσμα να γυρίσουν πίσω στο τσιγάρο και πολλές φορές έχω δει παιδιά να δουλεύουν που δεν έχουν γνώση, απλά διάβασαν ένα φυλλάδιο και τα λένε όπου είναι αδιανόητο για μία μεγάλη branded αλυσίδα που λένε ότι είναι.Δεν σου λέω να ρίξεις μαύρο στη Nobacco αλλά μη την θεωρείς και άγια Nobacco, προσωπικά αν είναι να αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρα, προτεραιότητα έχουν άλλα "καταστήματα".Πάντως μπορώ να πώ ότι για τους αρχάριους είναι πολύ κομπλέ σε σχέση με άλλα καταστήματα που πάνε για να κόψουν το κάπνισμα και τους πουλάνε rda και rta με διπλές και τριπλές αντιστάσεις.Αν είσαι ευχαριστημένος μείνε εκεί, στη τελική να κόψεις το κάπνισμα θές, για κάτι παραπάνω πας αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω αν η Nobacco ήταν απο τις πρώτες για τις κατασχέσεις απο το τελωνείο και δε θα πω για αθέμιτες τεχνικές αλλά έχω να πώ ότι δε μου αρέσουν καθόλου οι τεχνικές προώθησης.Π.Χ. σου πουλάει rebranded ηλεκτρονικά σε τιμές που μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, κατα πάσα πιθανότητα δε θα έχεις κάποιο θέμα αλλά άμα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, γιατί όχι;Δεν έχει ποικιλία στα υγρά και δεν θα βρούν όλοι τις γεύσεις τους με αποτέλεσμα να γυρίσουν πίσω στο τσιγάρο και πολλές φορές έχω δει παιδιά να δουλεύουν που δεν έχουν γνώση, απλά διάβασαν ένα φυλλάδιο και τα λένε όπου είναι αδιανόητο για μία μεγάλη branded αλυσίδα που λένε ότι είναι.Δεν σου λέω να ρίξεις μαύρο στη Nobacco αλλά μη την θεωρείς και άγια Nobacco, προσωπικά αν είναι να αρχίσουμε να ρίχνουμε μαύρα, προτεραιότητα έχουν άλλα "καταστήματα".Πάντως μπορώ να πώ ότι για τους αρχάριους είναι πολύ κομπλέ σε σχέση με άλλα καταστήματα που πάνε για να κόψουν το κάπνισμα και τους πουλάνε rda και rta με διπλές και τριπλές αντιστάσεις.Αν είσαι ευχαριστημένος μείνε εκεί, στη τελική να κόψεις το κάπνισμα θές, για κάτι παραπάνω πας αλλού.

Δες πως άρχισε η συζήτηση περί Nobacco και θα καταλάβεις...

2 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Υπάρχει κάπου αλλού το isson; εμένα με έχει βολεψει πολύ. είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα τα υγρά τους και κατέληξα στο n2 το οποίο κάνω επί 1.5χρονο και σε κάθε αλλαγή γυρνάω ξανά σ' αυτό.

Εμένα με καλύπτει 100%

6 ώρες πριν, guzel είπε

Θα σου απαντησω εγω ,η νομπακο ευθυνεται που αρκετοι ιδιωτες δεν μπορουν να παρουν απο κινα κατευθειαν ηλεκτρονικο τσιγαρο,δεν περναει τιποτα η εχει πολλα εξοδα.

Τωρα θα μου πεις αμα μας δινει ποιοτητα η εταιρεια και απλα δινεις κατι παραπανω οκ.Αλλα η νομπακο εχει παρει πχ το πικο που το πουλανε 20 ευρω [παραδειγμα ]και εχει βαλει το λογοτυπο της πανω με δικο της κουτακι και το εχει ονομασει mega ouaou nobaco starter kit που κοστιζει 50 ευρω.Δηλαδη ειναι ακριβως το ιδιο μοντακι απλα το εχει 20-30 ευρω παραπανω,για εμενα αυτο λεγεται ΑΠΑΤΗ

Γενικα παντως αυτοι που ψωνιζουν απο νομπακο αποτι εχω δει ειναι αρχαριοι που δεν ξερουν ,και τα καταστηματα τους δεν βλεπω να τσουλανε και παρα πολυ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...