Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deesnider είπε

Παιδιά, έχετε ιδέα τι παίζει με τα καταστήματα τής e-cig ; Σχετικώς πρόσφατα (κάνα μήνα ίσως; ) έκλεισε εκείνο τού Συντάγματος (πέρασε ο αδελφός μου για να μού στείλει προμήθειες και το είδε άδειο) και, απ' ότι έμαθα από φίλο Θεσσαλονικιό, εδώ και αρκετό καιρό έχει κλείσει κι εκείνο τής Θεσσαλονίκης. Το site τους δουλεύει κανονικά, αλλά τα συγκεκριμένα καταστήματα, όπως είναι λογικό, δεν είναι στη λίστα πλέον.

Έχω καθιερώσει κάποια «δικά της» αρώματα εδώ και πολλούς μήνες και αναρωτιέμαι αν θα συνεχίσω να τα βρίσκω.

Θα μού πείτε «Γιατί δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο να σού πουν; » , αλλά...να μη σας πρήξω και λίγο; :devil:

Aθήνα πλέον μόνο Λεωφ. Ελ Βενιζέλου 158 Καλλιθέα & Ιερά Οδός 259 Αιγάλεω...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 12:02 ΜΜ, seseji είπε

Λοιπον πηγα σε μαγαζι ,μιλησα καμποσο, τους εξηγησα οτι θελω κυριως χτυπημα κ γευση,δοκιμασα πνευμονικους κ τσιγαρισιους κ μαλλον ειμαι πνευμονικος ,ο zlide πχ με 12αρα νικοτινη μου φανηκε ψοφιος

αγορασα 

Joyetech ProCore Air Plus Atomizer 5.5ml (απο οτι μου ειπαν εχει κ μια τσιγαρισια αντισταση)

https://www.joyetech.com/product/procore-air-plus/

Ehpro Cold Steel 100

https://www.szehpro.com/project/cold-steel-100/

LG HG2 18650 3000mAh

https://www.skroutz.gr/s/9543852/LG-HG2-18650-Flat-Top-18650-3000mAh-2τμχ.html

edit 

με το καλημερα γκαντεμια ,βραχυκυκλωμενο το Ehpro Cold Steel 100

αναμενω αντικατασταση

edit 2

μου το αλλαξανε, το αναβαθμισα ,του εριξα τον ατμοποιητη πανω κ ευχαριστηθηκα χτυπημα κ γευση ,τερμα κατω W στα minimum 40 που λεει η Joyetech κ τερμα κλειστο αερα

πρεπει να αραιωσω το υγρο μου γιατι βαραει ασχημα αλλα γουστα

ps

φοβερα ποιοτικο μοντακι ,βαραει ακαριαια τα ρευματα με μονα μειον το βαρος κ την μικρη οθονη αλλα τεθωρακισμενο πραμα

επισης πολυ ποιοτικος κ ομορφος κ ο ατμοποιητης

Τερμα κλειστο τον αερα τον κανεις τσιγαρισιο,και απο οσο καταλαβα με την πνευμονικη αντισταση που θα σου χαλασει πολυ το ατμισμα..Επισης χτυπημα στο λαιμο με πνευμονικη τζουρα δεν θα βρεις..Σε πνευμονικη τζουρα το χτυπημα της μεγαλης νικοτινης ειναι σαν να σε παταν στο στηθος,οχι το γδαρσιμο στο λαιμο..Οσον αφορα το υγρο,το χτυπημα εχει σχεση με την γευση που εχεις,πχ καποιο πουρο και καποιο καπνικο εχει συνηθως παραπανω,με τη νικοτινη που χρησιμοποιεις,και την αναλογια pg/vg που εχει,με το pg να ειναι αυτο που δυναμωνει το χτυπημα,αλλα δεν προτεινεται πανω απο 50% τελικου υγρου..οσον αφορα αυτο που λες να αραιωσεις τη γευση,καποια αρωματα συμπεριφερονται διαφορετικα αναλογα με το ποσοστο τους,καποια κρεμα πχ στο 5% σου βγαζει βανιλια,ενω στο 3% χανεται..Επισης στο 8% μπορει να σου βγαζει φαρμακιλα..Επισης ειναι σχετικα φαουλ για μενα να παρεις μπαταρια 18650 σε μοντ που παιρνει και 21700..Αντι πχ της hg2 που ειναι 3000mah και 20amp,μπορεις να παρεις την samsung 40t που ειναι 4000mah,και 25-30amp...

Υγ κατι τελευταιο,το ποσοστο νικοτινης για τα υγρα διαφερει αναλογα με τον τυπο της τζουρας,με τα watt,την αντισταση κλπ..Πχ σε πνευμονικα κανω 3αρα,σε mtl κανω 9αρα και σε pod κανω 14αρα..Ακομα πιο ειδικα σε πνευμονικα που εχω 2πλη αντισταση και βαζω 100watt,συνηθως κανω 2αρα,εχω σε πνευμονικη με 1 μικροτερη αντισταση βαζω 4αρα..οποτε βρες πρωτα ποιος τυπος τζουρας σου αρεσει,και μετα διαλεγεις υγρο στον ατμοποιητη σου..Αν και θα σου προτεινα καποια τσιγαρισια αφου θες χτυπημα στο λαιμο..Και τελειως σαν μαντεψια,επειδη βλεπω οτι η τσιγαρισια του αντισταση ειναι στα 30-35 watt,την 12αρα θα τη νοιωθεις περισσοτερο απο τη 12αρα του zlide

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Τερμα κλειστο τον αερα τον κανεις τσιγαρισιο,και απο οσο καταλαβα με την πνευμονικη αντισταση που θα σου χαλασει πολυ το ατμισμα..Επισης χτυπημα στο λαιμο με πνευμονικη τζουρα δεν θα βρεις..Σε πνευμονικη τζουρα το χτυπημα της μεγαλης νικοτινης ειναι σαν να σε παταν στο στηθος,οχι το γδαρσιμο στο λαιμο..Οσον αφορα το υγρο,το χτυπημα εχει σχεση με την γευση που εχεις,πχ καποιο πουρο και καποιο καπνικο εχει συνηθως παραπανω,με τη νικοτινη που χρησιμοποιεις,και την αναλογια pg/vg που εχει,με το pg να ειναι αυτο που δυναμωνει το χτυπημα,αλλα δεν προτεινεται πανω απο 50% τελικου υγρου..οσον αφορα αυτο που λες να αραιωσεις τη γευση,καποια αρωματα συμπεριφερονται διαφορετικα αναλογα με το ποσοστο τους,καποια κρεμα πχ στο 5% σου βγαζει βανιλια,ενω στο 3% χανεται..Επισης στο 8% μπορει να σου βγαζει φαρμακιλα..Επισης ειναι σχετικα φαουλ για μενα να παρεις μπαταρια 18650 σε μοντ που παιρνει και 21700..Αντι πχ της hg2 που ειναι 3000mah και 20amp,μπορεις να παρεις την samsung 40t που ειναι 4000mah,και 25-30amp...

Υγ κατι τελευταιο,το ποσοστο νικοτινης για τα υγρα διαφερει αναλογα με τον τυπο της τζουρας,με τα watt,την αντισταση κλπ..Πχ σε πνευμονικα κανω 3αρα,σε mtl κανω 9αρα και σε pod κανω 14αρα..Ακομα πιο ειδικα σε πνευμονικα που εχω 2πλη αντισταση και βαζω 100watt,συνηθως κανω 2αρα,εχω σε πνευμονικη με 1 μικροτερη αντισταση βαζω 4αρα..οποτε βρες πρωτα ποιος τυπος τζουρας σου αρεσει,και μετα διαλεγεις υγρο στον ατμοποιητη σου..Αν και θα σου προτεινα καποια τσιγαρισια αφου θες χτυπημα στο λαιμο..Και τελειως σαν μαντεψια,επειδη βλεπω οτι η τσιγαρισια του αντισταση ειναι στα 30-35 watt,την 12αρα θα τη νοιωθεις περισσοτερο απο τη 12αρα του zlide

μετα απο περιπου 10 χρονια που επιστρεφω στο ατμισμα εχουν αλλαξει σχεδον τα παντα κ προσπαθω να βρω που ειμαι

πριν καπνιζα iqos k κανονικα τσιγαρα malboro ,πιο πριν στριφτο

γενικοτερα ψαχνομαι 

το modακι ειναι πολυ καλο αν κ βαρυ αλλα δεν εχω παραπονο ειναι πολυ ποιοτικο σε ολα του κ φαινεται, ειναι μια πολυ καλη βαση για οποιαδηποτε χρηση θελησω

μπαταρια ειχα μια 18650 κ φορτιστη xtar 18650 οποτε αγορασα κ την lg για να μην επιβαρυνθω παραπανω αλλα υπαρχει κ η δυνατοτητα για 21700 στο μελλον, παντως με την 18650 βγαζω την μερα επειδη κανω μικρες τζουρες ισως κ παιζω στα minimum 40w

υγρο εχω καπνικο 15mg νικοτινη περιπου ,παραπανω δεν ξερω κ δεν θελω να μαθω ,θελω απλα να βρω τα υγρα που μου κανουν κ να τα αγοραζω ετοιμα ,με χαλαει η γλυκα που εχουν ολα τα καπνικα ,αυτο ειναι που δεν μπορω 

βασικα επειδη θελω αισθηση τσιγαρου κ το joyetech ego aio που μου χαρισαν με 1ohm αντισταση με εκανε να ρουφαω σαν τρελος μπερδευτηκα κ νομισα οτι ειμαι πνευμονικος

θα δοκιμασω κ την σχετικα τσιγαρισια αντισταση του ProCore Air Plus κ αν δεν θα αγορασω τον zlide

πρεπει επισης σιγα σιγα να ριξω την νικοτινη μου

παντως ο ProCore Air Plus στα 15€ ηταν ευκολη κ ανεξοδη δοκιμη

προσπαθω να βρω που ειμαι ,μαλλον τσιγαρισιος ειμαι αλλα με πολυ νικοτινη κ λιγα ohm αρχικα

σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να μου πεις 5 πραγματα

Επεξ/σία από seseji
Δημοσ.
19 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Aθήνα πλέον μόνο Λεωφ. Ελ Βενιζέλου 158 Καλλιθέα & Ιερά Οδός 259 Αιγάλεω...

Σ' ευχαριστώ. Ελπίζω, τουλάχιστον, να παραμείνουν αυτά ανοιχτά. Είχα πολύ καιρό να βρω αρωματάκια που να μού «ταιριάζουν» τόσο πολύ, όσο κάποια από τα καπνικά τής συγκεκριμένης εταιρίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, seseji είπε

μετα απο περιπου 10 χρονια που επιστρεφω στο ατμισμα εχουν αλλαξει σχεδον τα παντα κ προσπαθω να βρω που ειμαι

πριν καπνιζα iqos k κανονικα τσιγαρα malboro ,πιο πριν στριφτο

γενικοτερα ψαχνομαι 

το modακι ειναι πολυ καλο αν κ βαρυ αλλα δεν εχω παραπονο ειναι πολυ ποιοτικο σε ολα του κ φαινεται, ειναι μια πολυ καλη βαση για οποιαδηποτε χρηση θελησω

μπαταρια ειχα μια 18650 κ φορτιστη xtar 18650 οποτε αγορασα κ την lg για να μην επιβαρυνθω παραπανω αλλα υπαρχει κ η δυνατοτητα για 21700 στο μελλον, παντως με την 18650 βγαζω την μερα επειδη κανω μικρες τζουρες ισως κ παιζω στα minimum 40w

υγρο εχω καπνικο 15mg νικοτινη περιπου ,παραπανω δεν ξερω κ δεν θελω να μαθω ,θελω απλα να βρω τα υγρα που μου κανουν κ να τα αγοραζω ετοιμα ,με χαλαει η γλυκα που εχουν ολα τα καπνικα ,αυτο ειναι που δεν μπορω 

βασικα επειδη θελω αισθηση τσιγαρου κ το joyetech ego aio που μου χαρισαν με 1ohm αντισταση με εκανε να ρουφαω σαν τρελος μπερδευτηκα κ νομισα οτι ειμαι πνευμονικος

θα δοκιμασω κ την σχετικα τσιγαρισια αντισταση του ProCore Air Plus κ αν δεν θα αγορασω τον zlide

πρεπει επισης σιγα σιγα να ριξω την νικοτινη μου

παντως ο ProCore Air Plus στα 15€ ηταν ευκολη κ ανεξοδη δοκιμη

προσπαθω να βρω που ειμαι ,μαλλον τσιγαρισιος ειμαι αλλα με πολυ νικοτινη κ λιγα ohm αρχικα

σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να μου πεις 5 πραγματα

15αρα νιτοτινη σε πνευμονικο θυμαμαι ειχαμε κανει διαγωνισμο να δουμε ποιος μπορει να κανει 1 τζουρα και να μην κοντεψει να πεσει κατω :P ..οποτε ναι για τσιγαρισια πιστευω ειναι καλα,ισως και πολυ για καποιους..Αν ειχες την μπαταρια τοτε καλα εκανες και την κρατησες,απλα αντι να δωσεις 10 ευρω για αυτη αν αγοραζες καινουρια αξιζε να δωσεις 15 για μια 21700..Οσον αφορα το υγρο θες να κανεις δικες σου συνταγες με αρωματα κλπ,η καποιο shake and vape?Το κακο με τα shake and vape ειναι οτι μπορεις να τα κανει μεχρι 9αρα νικοτινη λογο της νομοθεσιας..Δες τι θες και πες μας να σου προτεινουμε..Παντως επειδη διαλεξες σαν γευση το καπνικο,υπαρχουν και αρωματα που στεκονται μονα τους,οπως πχ το smok της after-8 το οποιο μπουκαλακι 10ml κανει 5 ευρω και εγω που το κανω στο 6-7% μπορει να βγαλει κοντα 150 ml..Η ενα πουρο θυμαμαι ειχα κανει της ecig γιατι ηθελα πιο βαρια γευση καπνου χωρις γλυκαδες παλι παρομοια,νομιζω το divino cigar ηταν..Κανενα απο αυτα τα 2 δεν βγαζει καραμελες κλπ που λες..Επισης οι τσιγαρισιες αντιστασεις ειναι συνηθως περισσοτερα ohm οχι λιγοτερα..Η αντισταση(ohm) της κεφαλης ειναι αντιστροφως αναλογη με τα βατ που χρειαζεται συνηθως

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

15αρα νιτοτινη σε πνευμονικο θυμαμαι ειχαμε κανει διαγωνισμο να δουμε ποιος μπορει να κανει 1 τζουρα και να μην κοντεψει να πεσει κατω :P ..οποτε ναι για τσιγαρισια πιστευω ειναι καλα,ισως και πολυ για καποιους..Αν ειχες την μπαταρια τοτε καλα εκανες και την κρατησες,απλα αντι να δωσεις 10 ευρω για αυτη αν αγοραζες καινουρια αξιζε να δωσεις 15 για μια 21700..Οσον αφορα το υγρο θες να κανεις δικες σου συνταγες με αρωματα κλπ,η καποιο shake and vape?Το κακο με τα shake and vape ειναι οτι μπορεις να τα κανει μεχρι 9αρα νικοτινη λογο της νομοθεσιας..Δες τι θες και πες μας να σου προτεινουμε..Παντως επειδη διαλεξες σαν γευση το καπνικο,υπαρχουν και αρωματα που στεκονται μονα τους,οπως πχ το smok της after-8 το οποιο μπουκαλακι 10ml κανει 5 ευρω και εγω που το κανω στο 6-7% μπορει να βγαλει κοντα 150 ml..Η ενα πουρο θυμαμαι ειχα κανει της ecig γιατι ηθελα πιο βαρια γευση καπνου χωρις γλυκαδες παλι παρομοια,νομιζω το divino cigar ηταν..Κανενα απο αυτα τα 2 δεν βγαζει καραμελες κλπ που λες..Επισης οι τσιγαρισιες αντιστασεις ειναι συνηθως περισσοτερα ohm οχι λιγοτερα..Η αντισταση(ohm) της κεφαλης ειναι αντιστροφως αναλογη με τα βατ που χρειαζεται συνηθως

σε ευχαριστω πολυ κ παλι

το divino cigar της ecig εχω κ πιστεψε με βγαζει γλυκα εκτος κ αν εκανε κατι λαθος ο μαγαζατορας που μου το εφτιαξε

μαλλον δεν τραβαω ακριβως πνευμονικες αλλα κατι ενδιαμεσο ,σε ολα μου στραβος ειμαι

ναι θελω να μαθω για τα shake n vape αλλα πρωτα θελω να ξεμπερδεψω με τον ατμοποιητη κ τις αντιστασεις 

να σαι καλα

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους καπνικους και όλα βγάζουν γλυκό.Τό μονο με ικανοποιήσε είναι ο πικρός μαυρος καφες τη eliquid France ή ο καφες της Flavour Art. Σκέτα. Μόνο με γλυκερίνη και νικοτίνη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους καπνικους και όλα βγάζουν γλυκό.Τό μονο με ικανοποιήσε είναι ο πικρός μαυρος καφες τη eliquid France ή ο καφες της Flavour Art. Σκέτα. Μόνο με γλυκερίνη και νικοτίνη

αν ζητησω υγρο χωρις γευση θα καπνιζεται εσεις που ξερετε?, μηπως κ αποφυγω την γλυκα

Επεξ/σία από seseji
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, seseji είπε

αν ζητησω υγρο χωρις γευση θα καπνιζεται εσεις που ξερετε?, μηπως κ αποφυγω την γλυκα

υγρό χωρίς γεύση τι εννοείς?

Αν εννοείς σκέτη γλυκερίνη με νικοτίνη ,είχα δοκιμάσει και προσωπικά δε μ άρεσε

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

υγρό χωρίς γεύση τι εννοείς?

Αν εννοείς σκέτη γλυκερίνη με νικοτίνη ,είχα δοκιμάσει και προσωπικά δε μ άρεσε

pg + vg + νικοτινη

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, seseji είπε

pg + vg + νικοτινη

Ναι το χω δοκιμάσει αυτό και δε μ άρεσε γιατί βγάζει και πάλι μια ελαφριά γλυκαδα της γλυκερίνης

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι περιστασιακός ατμιστής και τα υγρά που έπαιρνα ηταν τα Halo Cafe Mocha και  Belgian chocolate. Το πρώτο πλέον δεν το βρίσκω πουθενά και το δεύτερο με δυσκολία.

Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με κατασκευές υγρών,  θα μπορούσαν κάποιοι να μου προτείνουν κάποια υγρά δεκάμελα  με τις γεύσεις που μου αρέσουν; 

Mocha, coffee, chocolate και κάποια καπνικά χωρίς να είναι γλυκά. 

Δημοσ.

Παιδες σε επισκευασιμο ατμοποιητη ποσο κρατάτε την αντίσταση; βαμβάκι αλλαζω καθε 5 μέρες περίπου. Αντίσταση όμως; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, txcellas είπε

Παιδες σε επισκευασιμο ατμοποιητη ποσο κρατάτε την αντίσταση; βαμβάκι αλλαζω καθε 5 μέρες περίπου. Αντίσταση όμως; 

Φυσικα εξαρτάται από την καταναλωση που κανεις και από το  ποσο "καθαρο" η "βρωμικο" είναι το ζουμι, αλλα χοντρικα βαμβακι αλλαζω περιπου ανα 4-5 μερες και άλλες τοσες για την αντισταση.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, asemnos είπε

Φυσικα εξαρτάται από την καταναλωση που κανεις και από το  ποσο "καθαρο" η "βρωμικο" είναι το ζουμι, αλλα χοντρικα βαμβακι αλλαζω περιπου ανα 4-5 μερες και άλλες τοσες για την αντισταση.

Μαζι τα αλλαζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...