clampro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 hour ago, vasim said: Άλλη μια ερώτηση. Εδώ και 2 χρόνια που ατμιζω παρατηρώ ότι στο ίδιο mod με την ίδια αντίσταση και τα ίδια βατ και ιδιες νικοτινες (3mg) αλλά υγρά κρατάνε περισσότερο και άλλα λιγότερο σε διάρκεια. Άλλο 1 βδομάδα τα 60ml και άλλα 10 μέρες. Γιατί γίνεται αυτό; Φταίει η διαφορετική ποιότητα των υγρών; Υπάρχουν υγρά που αφήνουν περισσότερα κατάλοιπα και υγρά που αφήνουν λιγότερα. Γενικά, όσα υγρά έχουν αρκετή ποσότητα γλυκαντικών θεωρούνται πιο "βρώμικα". Πχ σοκολάτα.
qrstuv Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τα SnV που έχουν 30ml αρώματος σε 60ml μπουκάλια πως τα φτιάχνετε; όπως τα Philotimo και τα Minimalistic. Βάζω τις μετρήσεις ενδεικτικά για 5ml βάση νικοτίνης που βγάζει ακριβώς 1.7mg/ml και αναλογία μείγματος τις εκατό 45/55 σε vg και pg αντίστοιχα. Είναι καλό που η pg είναι στο 55%, θα έχω στον λαιμό παραπάνω χτύπημα; Και πως τα φτιάχνω 50/50 και αμα θέλω και 70/30 χωρίς να αλοιωθεί η γεύση; Την απάντηση την βρήκα μόνος μου για την αναλογία 50/50. Βάζω ένα booster 100%VG και βγαίνει ακριβώς. Άρα πρέπει να αγοράσω και boosterακια 100% vg. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από qrstuv
AntiCambeR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποια διαφορά στα Philotimo σε σχέση με τα υπόλοιπα snv.Το περιεχόμενο των 30 ml δεν είναι όλο PG, αλλά αν θυμάμαι σωστά, 15ml PG+15ml VG(50/50), μου το είχαν επιβεβαιώσει και απο την γνωστή πορτοκαλί αλυσίδα καταστημάτων. Οπότε θα πρέπει να το υπολογίσετε διαφορετικά στην αραίωση. Εχω κάνει το Cuban Cigar με αραίωση στα 60 ml.Το συγκεκριμένο είναι ωραίο αλλά λίγο ελαφρύ, αν θέλετε τα Philotimo πιο δυνατά, πρέπει η συνολική ποσότητα του υγρού να είναι 50 ml. Το συγκεκριμένο το είχα αραιώσει με 2 νικοτίνες 50/50 +10 ml VG και βγήκε τελικό 45%PG/55%VG.Για να έβγαινε στα 50 ml πιο δυνατό, θα έπρεπε να μην προσθέσω τα 10ml VG. Αυτός είναι ο υπολογισμός για τελική αναλογία 45%PG/55% VG και συνολικής ποσότητας υγρού 60 ml. Για διαφορετική αναλογία συνολικής ποσότητας υγρού, η PG/VG η νικοτίνης, η συνδυασμός αυτών, ο υπολογισμός αλλάζει. Η εικόνα του προηγούμενου post, είναι απο αυτό το site: https://www.steam-engine.org/juice Υπάρχει λάθος, έχει υπολογίσει όλο το περιεχόμενο των 30ml ως PG, ενώ είναι 15ml PG/15ml VG(50/50), όπως έχω γράψει.Λογικά, το ίδιο θα ισχύει και για τα υγρά της εταιρείας Minimalisic. Εγώ χρησιμοποιώ το ELR: https://e-liquid-recipes.com/create Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AntiCambeR 1
qrstuv Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Το e-liquid recipes με μπερδεύει πολύ. Το προχωράω και στο τέλος μπερδεύομαι. Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Να ακολουθήσω την δική σου συνταγή; με 2 νικοτίνες 50/50 + 10ml vg. Θα τα αφήσω να ωριμάσουν καμια εβδομάδα. Είναι το Red και Grand master απο Minimalistic και τα κρέμα αραβοσύτου και καπνός καραμέλα βανιλιά από Philotimo. Ημικαπνικά και ένα γλυκό. Για τελική αναλογία 45%Pg/55%Vg θα έχω παραπάνω ατμό λόγω Vg αλλά ένταξη οκ φαίνεται. Zlide Τop ο ατμο. 0,8Ω οι αντιαστάσεις που χρησιμοποιώ. Και θα δοκιμάσω και την 0,6Ω με το διπλό σύρμα όταν έρθουν και τα υγρά απο εβδομάδα.
qrstuv Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Τα υγρά SnV και των δυο εταιριών, των Philotimo και Minimalistic είναι 15ml PG και 15ml VG τελικά σε περιεχόμενο αρώματος. Τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν στο μαγαζί που ψωνίζω τακτικά. Οπότε τα διασταυρώσαμε. Σ' ευχαριστώ που με πρόλαβες γιατί θα τα έκανα όλα λάθος AntiCambeR. 2
crom251 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδια το Geek Vape Sonder Q2 τι λεει? Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτου το στυλ τα ηλεκτρονικο τσιγαρα? Ειδα επισης με καλες κριτικες τα Geek Vape Sonder U και Aspire Oby Space Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο? ΥΓ. Η χρηση του θα ειναι σχεδον αποκλειστικα για εντος σπιτιου γιατι κανονικα κανω iqos. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από crom251
Raki-meze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, crom251 είπε Παιδια το Geek Vape Sonder Q2 τι λεει? Πολύ καλό, μεγάλη αναβάθμιση από τον προκάτοχό του. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. 1
zahos147 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ γύρισα σε pod μετά από πολλάααα χρόνια κ πήρα το vaporesso luxe xr max. Φοβερό! Πολύ ευχαριστημένος! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από zahos147 1
crom251 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Raki-meze είπε Πολύ καλό, μεγάλη αναβάθμιση από τον προκάτοχό του. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για εκει παω μαλλον... Να σε ρωτησω, απλα για επιβεβαιωση μηπως και δεν καταλαβα κατι. Ουσιαστικα αγοραζεις αντιστασεις (αυτο εδω δηλαδη) οταν π.χ. αρχισει να βγαζει καμμενο κλπ. Και απλα το γεμιζεις αυτο με οποιοδηποτε υγρο θες, ειτε ετοιμο, ειτε το φτιαχνεις εσυ. Ετσι δεν ειναι? Επισης κατι αντιστασεις με 2ml χωρητικοτητα οπως αυτη κανουν για το συγκεκριμενο μοντελο ή ειναι μονο για το παλιο? Και τελος στο περιπου, ποσα ml ατμισματος βγαζει μια αντισταση?
Raki-meze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, crom251 είπε Για εκει παω μαλλον... Να σε ρωτησω, απλα για επιβεβαιωση μηπως και δεν καταλαβα κατι. Ουσιαστικα αγοραζεις αντιστασεις (αυτο εδω δηλαδη) οταν π.χ. αρχισει να βγαζει καμμενο κλπ. Και απλα το γεμιζεις αυτο με οποιοδηποτε υγρο θες, ειτε ετοιμο, ειτε το φτιαχνεις εσυ. Ετσι δεν ειναι? Επισης κατι αντιστασεις με 2ml χωρητικοτητα οπως αυτη κανουν για το συγκεκριμενο μοντελο ή ειναι μονο για το παλιο? Και τελος στο περιπου, ποσα ml ατμισματος βγαζει μια αντισταση? Όπως τα λες είναι. Κάνουν και αυτές των 2ml. Εμένα μου βγάζουν περίπου 15-20ml , ανάλογα και την αντίσταση. 1
elmagico Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 53 λεπτά πριν, crom251 είπε Για εκει παω μαλλον... Να σε ρωτησω, απλα για επιβεβαιωση μηπως και δεν καταλαβα κατι. Ουσιαστικα αγοραζεις αντιστασεις (αυτο εδω δηλαδη) οταν π.χ. αρχισει να βγαζει καμμενο κλπ. Και απλα το γεμιζεις αυτο με οποιοδηποτε υγρο θες, ειτε ετοιμο, ειτε το φτιαχνεις εσυ. Ετσι δεν ειναι? Επισης κατι αντιστασεις με 2ml χωρητικοτητα οπως αυτη κανουν για το συγκεκριμενο μοντελο ή ειναι μονο για το παλιο? Και τελος στο περιπου, ποσα ml ατμισματος βγαζει μια αντισταση? Καλησπέρα! Την αντίσταση θα την καταλάβεις όταν χάνει σε απόδοση(όταν θα χάσει την γεύση) & όταν θα σου βγάλει καμμένο πάει σκουπίδια! Το καλύτερο είναι όταν χάνει σε απόδοση & γεύση δλδ....Μην περιμένεις να πάρεις καμμένο στο στόμα! Οσο για τα πόσα ml θα βγάλει παίζουν πολλά ρόλο. Δλδ..... Την χρήση του(πόσο πιπίλα θα το έχεις) Τι υγρό θα ατμίζεις(Καπνικό-Φρούτα-Γλυκά) Τι νικοτίνη θα έχει το υγρό & αναλογία PG-VG Εμένα πχ,που χρησιμοποιώ μόνο καλοκαίρι παραλία POD,ενα INNOKIN KLYPSE PRO μου έβγαλε περίπου 120ml ημικαπνικού υγρού με αν coil. Ελπίζω να βοήθησα.... Keep Vaping 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα