Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Oι τιμες παντως ειναι αρκετα κοντα στις δικες μας(σχεδον ιδιες) ωστε να αξιζει το ρισκο σε αρκετα προιοντα.  (σε drop , dead rabbit και hastur 24αρι εχει καλες τιμες)

Ειδικά σε κλώνους καθόλου κοντά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους.

Ειμαι καπνιστής χρόνια τώρα και έχω μπει στην σκέψη να δοκιμάσω ηλεκτρονικό τσιγάρο έτσι ώστε να σταματήσω το κανονικό.

Αυτη την στιγμή καπνίζω έναν καπνό 30αρι σε περίπου 2 μέρες. 

Πως πρέπει να ξεκινήσω την όλη διαδικασία μετάβασης;

• Super Moderators

Νομίζω πως μόλις κυκλοφορήσει το Juul παντού, θα πάρει με τη μία το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Κοστίζουν μεν όσο τα κανονικά πακέτα τσιγάρων αλλά έχεις ταυτόχρονα μηδενική συντήρηση και δεν μπλέκεις με υγρά, αντιστάσεις, βαμβακάκια, υγρά που τρέχουν, κλπ κλπ...

• Confused 1

• Super Moderators
55 minutes ago, gregysuper said:

Από γεύση πως πάει αυτό το Juul? :D 

Από τις πιο διακριτικές χωρίς υπερβολικά στοιχεία. Το "πρόβλημά" τους ήταν πως τα  pods που κυκλοφορούν στην Αμερική έχουν 5% νικοτίνη (γι αυτό και δεν έπαιρναν άδεια στην Ευρώπη).

Πλέον για την Ευρώπη κυκλοφόρησαν pods με 1.7% νικοτίνη, οπότε είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν παντού! Ήδη πωλητές στο ebay από UK στέλνουν κανονικά στην Ελλάδα. 

• Super Moderators
16 minutes ago, gregysuper said:

Δελεαστικό ακούγεται, αλλά για να του χουν 5% νικοτίνη πρέπει να ναι πολύ αδύναμο :( 

Το αντίθετο... Την "ακούς"!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει μια βδομάδα πήρα ένα eleaf iwu pod.... Το πάω ένα γέμισμα 20αρα αλάτων ένα γέμισμα κανονική... Κάνω γύρω στα 2 -3 μλ την ημέρα από 6-10 μλ με το aio... Πολύ ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από Krasdimi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Αγόρασα το Eleaf Istick Pico (https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html)

Να του κάνω upgrade το firmware στην τελευταία έκδοση 1.03 ή όχι;
Τι προτείνετε;

Επίσης, γνωρίζετε να φορτίζει πιο γρήγορα αν το έχω τελείως κλειστό ή δεν έχει σημασία;

Επεξ/σία από Cyberdemon87

2 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Αγόρασα το Eleaf Istick Pico (https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html)

Να του κάνω upgrade το firmware στην τελευταία έκδοση 1.03 ή όχι;
Τι προτείνετε;

Επίσης, γνωρίζετε να φορτίζει πιο γρήγορα αν το έχω τελείως κλειστό ή δεν έχει σημασία;

Να το κανεις,εχει καποια fixes,οπως επισης και preheat function ..Πιο γρηγορα φορτιζει σε εξωτερικο φορτιστη :P ,αλλα αν δεν εχεις δεν εχει σημασια,εγω το αφηνα κλειστο μεχρι να παρω

Στις 30/10/2018 στις 8:48 ΜΜ, Paris1986 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Ειμαι καπνιστής χρόνια τώρα και έχω μπει στην σκέψη να δοκιμάσω ηλεκτρονικό τσιγάρο έτσι ώστε να σταματήσω το κανονικό.

Αυτη την στιγμή καπνίζω έναν καπνό 30αρι σε περίπου 2 μέρες. 

Πως πρέπει να ξεκινήσω την όλη διαδικασία μετάβασης;

Με ατμοποιητή Zenith, και υγρό Relax, φουλ νικοτίνη στην αρχή (11.3) και η μπαταρία στα 17w με τη μικρή αντίσταση. Εγώ έτσι έκοψα το τσιγάρο, χωρίς να μου λείψει ποτέ. Μην κάνεις το λάθος και βάλεις λιγότερη νικοτίνη, γιατί θα γυρίσεις σχεδόν σίγουρα στο κανονικό τσιγάρο, αφού θα έχει ελάχιστο "χτύπημα" στον λαιμό. Ξεκινάς ψηλά και σταδιακά χαμηλώνεις τη νικοτίνη.

Αν τα καταφέρεις, θα αλλάξει όλη σου η ζωή προς το καλύτερο, μαζί με τις αντοχές σου. Σου το λέω ως πρώην φανατικός καπνιστής επί 25 χρόνια. Σκέψου ότι θα πάω το αυτοκίνητό μου για βιολογικό καθαρισμό επειδή μου βρωμάει τσιγαρίλα, αν σου λέει κάτι αυτό.

• Like 2
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, BritGreek είπε

Με ατμοποιητή Zenith, και υγρό Relax, φουλ νικοτίνη στην αρχή (11.3) και η μπαταρία στα 17w με τη μικρή αντίσταση. Εγώ έτσι έκοψα το τσιγάρο, χωρίς να μου λείψει ποτέ. Μην κάνεις το λάθος και βάλεις λιγότερη νικοτίνη, γιατί θα γυρίσεις σχεδόν σίγουρα στο κανονικό τσιγάρο, αφού θα έχει ελάχιστο "χτύπημα" στον λαιμό. Ξεκινάς ψηλά και σταδιακά χαμηλώνεις τη νικοτίνη.

Αν τα καταφέρεις, θα αλλάξει όλη σου η ζωή προς το καλύτερο, μαζί με τις αντοχές σου. Σου το λέω ως πρώην φανατικός καπνιστής επί 25 χρόνια. Σκέψου ότι θα πάω το αυτοκίνητό μου για βιολογικό καθαρισμό επειδή μου βρωμάει τσιγαρίλα, αν σου λέει κάτι αυτό.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν μπορείς να μου παραθέσεις links για την αγορά του καθένα θα σου ήμουν ευγνώμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...