Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχαχα Και εγώ έχω έναν κλώνο από κάστρο και σε 10ml θέλει αλλαγή το βαμβάκι, ενώ με το ζελεδάκι δεν θυμάμαι να έχω κάποιο πρόβλημα συνήθως η αντιστάση μου βγάζει κοντά στα 100ml από διάφορα καθαρά υγρά Εκτός και αν κάτι παίζει με το στήσιμο μου όπως αυτά που αναφέρει ο από επάνω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι τι θα κανουμε αν οντως τελικα καταργηθουν αρωματα, snv κλπ και εχουμε μονο 10μελα

δεν μπορω να παω και σε mtl γαμω

Επεξ/σία από tritonas00

1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε

το θεμα ειναι τι θα κανουμε αν οντως τελικα καταργηθουν αρωματα, snv κλπ και εχουμε μονο 10μελα

δεν μπορω να παω και σε mtl γαμω

Υπομονή και ηρεμία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Βάσεις από το φαρμακείο και αρώματα από τον Βούλγαρο. Και κάποια να πιάσουν, που χλωμό, κάποια θα περάσουν.

Το θέμα είναι πως δεν θα επιβιώσουν τα καταστήματα πουλώντας μόνο 10μελα και αντιστάσεις.

Ε, μετά έναν επισκευάσιμο, σύρματα και βαμβάκι από όπου βρεις, δύσκολα να απαγορεύσουν και τα σύρματα.

Αυτός που ψάχνεται και θέλει να βρει την άκρη, θα μπορέσει να κάνει κάτι ώστε να συνεχίζει να ατμίζει, όχι με την ίδια ποιότητα όμως.

Ο νέος ατμιστής θα δυσκολευτεί πολύ και δύσκολα να μπει στον κόπο. Τα s&v είναι μεγάλη ευκολία, σου τα φτιάχνουν και στο μαγαζί και δεν παιδεύεσαι και με ένα ακριβό, αλλά στα όρια του λογικού σχετικά ποσό, κάνεις την δουλειά σου.

Γενικά, Μεσαίωνας και χωρίς λόγο μάλιστα.

Και μετά από κάποιους μήνες θα βγει καμιά νέα πατέντα, πιθανότατα προς τα Pods πάει η δουλειά, που και την νικοτίνη σου θα παίρνεις, και χαμηλή κατανάλωση θα έχεις και λογικά θα βγουν και διάφορες γεύσεις για pods όμως, αυτήν την στιγμή οι επιλογές για υγρό για pods είναι ελάχιστες.

Drippers, πνευμονικούς και γενικά ατμοποιητές με τρελές καταναλώσεις τα ξεχνάμε εκτός αν ο άλλος έχει διάθεση να δίνει 300 ευρώ τον μήνα για υγρά ή εχει όρεξη να στοκάρει αρώματα από Βουλγαρία με τους κουβάδες και δεν βαριέται να φτιάχνει υγρά.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

δεν ατμιζονται αυτα

:P

Εχω πει την αποψη μου νομιζω και πιο πριν. Οσοι μπορουν στοκαρουν κακο δε κανει, better safe than sorry. Θεωρω οτι θα ανεβουν οι τιμες στα svn ευνοικα στο αρχικο προιον (2-3€) και χειροτερα στο τελικο προιον (6-7,5€). Αλλιως ο νεος ατμιστης δε θα μπει στο ατμισμα και ο παλιος θα χρησιμοποιησει τις ακρες τους για να μπει στο DIY με αρωματα οποτε τελικα το κρατος θα χασει λεφτα.

Με τις πρωτες πληροφοριες τα πραγματα ειναι πιο αισιοδοξα... Περισσοτερα σε λιγο μολις μαθω λεπτομεριες. να καποιος ηταν η ξερει κατι για τη συγκεντρωση σημερα ας το πει

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δύσκολα να χάσει λεφτά το κράτος. Για κάθε έναν από μας εδώ μέσα που κουτσά στραβά, διαβάζοντας, ρωτώντας θα την βρει την άκρη, έχει άλλους 20 ατμιστές που δεν το έχουν σαν χόμπυ και έχουν μάθει να πηγαίνουν κάθε 3/4/5 μέρες στο μαγαζί να παίρνουν μια αντίσταση, ένα έτοιμο s&v και τέλος. Όλοι αυτοί δεν παίζει να ασχοληθούν. Ή θα γυρίσουν στο τσιγάρο, ή θα πάνε στο Iqos. Όλη η ιστορία για αυτό γίνεται.

Το να παραμείνουν τα πράγματα όπως έχουν και απλά να αυξηθούν ελάχιστα οι τιμές είναι το σούπερ ιδανικό σενάριο αυτήν την στιγμή, μακάρι να γίνει εδώ που φτάσαμε, αλλά πόσο να πάνε πια και αυτά, 25 ευρώ τα 60ml s&v;

Ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από το συλλαλητήριο σήμερα, θα έχει ενδιαφέρον, πάντως τα νούμερα αυτών που μαζεύτηκαν ήταν ψιλο-απογοητευτικά απ' ό,τι βλέπω και ακούω.

Επεξ/σία από Baator

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Baator είπε

πάντως τα νούμερα αυτών που μαζεύτηκαν ήταν ψιλο-απογοητευτικά απ' ό,τι βλέπω και ακούω.

παιζει κανα link?

Επεξ/σία από tritonas00

Σταμάτησε πριν λίγο η live μετάδοση, στις 12:00 ήταν η συγκέντρωση, δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο, καμιά 500αριά άτομα να στέκονται και να ατμίζουν έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Μόλις τώρα, Baator είπε

Σταμάτησε πριν λίγο η live μετάδοση, στις 12:00 ήταν η συγκέντρωση, δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο, καμιά 500αριά άτομα να στέκονται και να ατμίζουν έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Ηταν πιο κοσμιοι απο οτι περιμενα παντως. Εγω τους περιμενα με τα στακ και γλυκερινες να κανουν clouds

• Like 1

2 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Ηταν πιο κοσμιοι απο οτι περιμενα παντως. Εγω τους περιμενα με τα στακ και γλυκερινες να κανουν clouds

Ισχύει, είχαν δοθεί επανειλημμένα οδηγίες βέβαια να μην καταντήσουμε γραφικοί και πως ούτε είναι cloud chasing διαγωνισμός το μάζεμα αυτό.

Για τόσους ατμιστές μαζεμένους σε ένα μέρος, όντως ήταν αρκετά κόσμια η κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Baator είπε

Ισχύει, είχαν δοθεί επανειλημμένα οδηγίες βέβαια να μην καταντήσουμε γραφικοί και πως ούτε είναι cloud chasing διαγωνισμός το μάζεμα αυτό.

Για τόσους ατμιστές μαζεμένους σε ένα μέρος, όντως ήταν αρκετά κόσμια η κατάσταση.

2ες πληροφοριες κανουν λογο για 1000 ατομα  τα μηδενικα (δε ξερω αν αναφερονται σε 0νικα 10ml ομως) επιστρεφουν στα ραφια και υπο συζητηση το DIY.... Αναμενουμε ανακοινωση απο ωρα σε ωρα επισημη. 

Μια πρωτη ανακοινωση.

απο Vaping.gr

Δυο λόγια περιληπτικά, καθώς μια πληρέστερη ανακοίνωση θα αργήσει λίγο:

Ο κόσμος ήταν ικανοποιητικός. Όχι λαοθάλασσα αλλά καλύτερα από ότι περίμενα. Τον παλμό του τον σχολίασαν και οι του Υπουργείου.
[Σας ακούγαμε στο γραφείο της συνάντησης. Αυτό ήταν θαυμάσιο!]

Μας δέχτηκαν. Μας άκουσαν. Έδωσαν ώρα, δε μας ξεπέταξαν.
Έκαναν σαφές πως δεν σκόπευαν να κάνουν τέτοιο μπάχαλο στους αγορά, ούτε να προωθήσουν αθελά τους την νικοτίνη. Κατάλαβαν πως η ΑΑΔΕ κινήθηκε ασυντόνιστα. Αλλά ήταν σαφής η έκπληξη όταν είδαν αντιπρόσωπο ατμιστών. Δεν το ήξεραν το φρούτο, δεν το περίμεναν, το αντιμετώπισαν με σχετική λεπτότητα και προσοχή. Όσο σκεπτικοί και να είναι με το άτμισμα, δηλώνουν πως δεν θέλουν να στρέψουν τους ατμιστές πίσω στο τσιγάρο.

Τι κερδήθηκε:
Θα γίνει εντός 15νθημέρου τροπολογία που θα περιλαμβάνει/νομιμοποιεί και τα μη νικοτινούχα.
Στο μεταξύ θα υπάρξει συνεννόηση με ΑΑΔΕ για να μην βγουν παγανιά να δεσμεύουν προϊόντα ή να κλείνουν μαγαζιά.
Περιμένουν προτάσεις για το πώς να χειριστούν το θέμα των DIY και του υπάρχοντος στοκ.

Τι ΔΕΝ κερδήθηκε:
Είναι ΠΟΛΥ φοβικοί με το DIY. Βασικά... θα προτιμούσαν να μην υπάρχει. Ικανοποιητικό ορισμό δεν έχουν, δεν είναι επαρκώς ενήμεροι.
Θα χρειαστεί κόπος, προτάσεις και προσπάθεια για να κατανοήσουν ακόμα και την λογική των short fill (η ευρωπαϊκή πρακτική ίσως να φανεί υπέρ μας).
Για το ότι κάποια απλά υλικά βρισκονται και σε άσχετα μαγαζιά δεν έχουν λύση.
Αυτή την στιγμή στο μυαλό τους "μη νικοτινούχα" μπορεί να είναι μόνο τα έτοιμα.
Θα χρειαστεί πίεση το πράγμα, δεν τελειώσαμε.

Αξιοπερίεργο:
Κατά το Υπ.Υγείας ο νόμος του 2008 καθιστά άπαντα τα ατμιστικά παράνομα. Ο νόμος του 2016 έκανε κάποια νόμιμα. Τα μη νικοτινούχα αποτελούσαν νομοθετικό κενό που θα καλυφτεί τώρα. Με αυτή την λογική οι φόροι που εισπράχθηκαν από όσα δεν περιγράφονται στον νόμο του 2016 κακώς μπήκαν, διότι μπήκαν σε... παράνομα προϊόντα!

Αλλά...
Δώσαμε παρόν, ακουστήκαμε και έγινε μια αρχή.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που σε πρωινό εργάσιμης βγήκε στο δρόμο!

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Like 1

Στις 29/9/2018 στις 2:32 ΜΜ, akpe είπε

Στείλε μια στην επιχείρηση και ρώτα, βλέπω πως είναι κατασκευαστές και φτιάχνουν σκουτεράκια και drones, οπότε φαίνεται όντως πολύ περίεργο!

Σε κάθε περίπτωση αν το ανοίξεις ευκαιρία να ξεκινήσεις με το «this product was sent to me for the purpose of this review...» :P

εστειλα στην επιχειρηση αλλα απαντηση δεν εχω παρει.εχουν και γιορτες αυτες τις μερες στην κινα. lets see..

Παιδια από βουλγαρια από που παραγγελνετε?Ενδιαφερομαι να κανω στοκ σε υγρα για τη μανα μου για να φτιαχνει, γτ με αυτά που ακουω,φοβαμαι ότι θα μου ξαναρχισει το καπνισμα στο τελος.. 

3 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Παιδια από βουλγαρια από που παραγγελνετε?Ενδιαφερομαι να κανω στοκ σε υγρα για τη μανα μου για να φτιαχνει, γτ με αυτά που ακουω,φοβαμαι ότι θα μου ξαναρχισει το καπνισμα στο τελος.. 

thechosenfew(βουλγαρια),rainbowvapes και chefsflavors αγγλια

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...