Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσον αφορα τα αρωματα,εμενα η παραγγελια περασε σημερα,και την εκανα προχθες απο βουλγαρια..Οσον αφορα τωρα το hardware υπαρχει 1 πιθανοτητα στις 100 να μη στο φανε τελωνειο,αλλα σε γενικες γραμμες ναι,δεν περναει τιποτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2018 στις 2:58 ΜΜ, Karamol3golas είπε

Γενικα το n80 ειναι το μακροβιοτερο,δινει την καλυτερη γευση,και εχει πολυ γρηγορο ramp up..Στα αρνητικα ειναι οτι ισως εχεις καποια αλλεργια στο nickel

Ισχυει. Σε vnv gummy bear strawberry kanthal και ss γινοντουσαν π@@@να μεχρι το τελος της ημερας. Ni80 μου αντεχε 3+ μερες για να αλλαξω βαμβακι.

Πηρα και γω χθες απο καταστημα εδω τα snv μου, μου ειπαν δινουμε αλλα πλεον ειμαστε παρανομοι.

Ειμαι με intake, καρουλι fused claptop απο coilology 4 σπειρες ανοιχτες 2.5 πυρηνας ~ 33 watt και ειναι super. Με τι να παιξω για να ριξω λιγο την καταναλωση χωρις να χασω πολυ σε γευση? Λεω γω τωρα...

Δοκιμασα mtl προσφατα και δεν... επισης δοκιμασα και μιση τζουρα απο το στριφτο της αδερφης της κοπελας μου και πηγα να πεθανω

Επεξ/σία από tritonas00

35 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ισχυει. Σε vnv gummy bear strawberry kanthal και ss γινοντουσαν π@@@να μεχρι το τελος της ημερας. Ni80 μου αντεχε 3+ μερες για να αλλαξω βαμβακι.

Πηρα και γω χθες απο καταστημα εδω τα snv μου, μου ειπαν δινουμε αλλα πλεον ειμαστε παρανομοι.

Ειμαι με intake, καρουλι fused claptop απο coilology 4 σπειρες ανοιχτες 2.5 πυρηνας ~ 33 watt και ειναι super. Με τι να παιξω για να ριξω λιγο την καταναλωση χωρις να χασω πολυ σε γευση? Λεω γω τωρα...

Δοκιμασα mtl προσφατα και δεν... επισης δοκιμασα και μιση τζουρα απο το στριφτο της αδερφης της κοπελας μου και πηγα να πεθανω

4 σπειρες ειναι πολυ λιγες πιστευω..Παιξε καμια δυο παραπανω,ισως εχεις ενα 10% παραπανω καταναλωση αλλα θα εχεις πολυ καλυτερη γευση..Τωρα συρματα για να παιξεις με μικρη καταναλωση ειναι μονο απλα round συρματα,η μπορεις να δοκιμασεις και καποιο flat αν βρεις..Αλλα για μενα χανεις αρκετα σε γευση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Παιξε καμια δυο παραπανω,ισως εχεις ενα 10% παραπανω καταναλωση

γι αυτο εκοψα μια σπειρα να δω τι παιζει οντως εχει λιγοτερη καταναλωση και αναβει πιο γρηγορα

προσπαθω να κοψω απο οπου μπορω

καταντια<_<

17 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

η μπορεις να δοκιμασεις και καποιο flat αν βρεις

το flat ειναι απλο wire απλα flat? ή παιζει πλεξη?

Επεξ/σία από tritonas00

1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

γι αυτο εκοψα μια σπειρα να δω τι παιζει οντως εχει λιγοτερη καταναλωση και αναβει πιο γρηγορα

προσπαθω να κοψω απο οπου μπορω

καταντια<_<

το flat ειναι απλο wire απλα flat? ή παιζει πλεξη?

To flat η το ribbon ειναι πλακυ συρμα,ουτε πλεξεις ουτε τιποτα,απλα στα ιδια ohm βγαζει μεγαλυτερη επιφανεια..Επισης η 1 σπειρα λιγοτερη δεν αξιζει για την καταναλωση που κερδιζεις..Τελος αναβει πιο γρηγορα γιατι εχεις λιγοτερο συρμα να θερμανεις..Περισσοτερες σπειρες θελουν παραπανω βατ,αλλα αν στα 35 σε ικανοπιοιουν οι 4,τοτε οι 5-6 θα θελουν 40-45 πιστευω..

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

To flat η το ribbon ειναι πλακυ συρμα,ουτε πλεξεις ουτε τιποτα,απλα στα ιδια ohm βγαζει μεγαλυτερη επιφανεια

και απο γευση σε σχεση με fused clapton?

Στις 28/9/2018 στις 8:46 ΜΜ, deesnider είπε

Αγόρασα - για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν πριν από 1,5 χρόνο) - σκέτη νικοτίνη, όχι βάση υψηλής περιεκτικότητας (€120,00 τα 100gr) , από κατάστημα με χημικά προϊόντα στην περιοχή τής Ομόνοιας, γύρω στα τέλη Αυγούστου (πριν από ένα μήνα). Έχω δώσει και link παλιότερα. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού την πουλήσουν, κανονικά, με απόδειξη λιανικής.

ειναι ευκολο ενα λινκ σε παρακαλω?

Στις 28/9/2018 στις 8:46 ΜΜ, deesnider είπε

Αγόρασα - για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν πριν από 1,5 χρόνο) - σκέτη νικοτίνη, όχι βάση υψηλής περιεκτικότητας (€120,00 τα 100gr) , από κατάστημα με χημικά προϊόντα στην περιοχή τής Ομόνοιας, γύρω στα τέλη Αυγούστου (πριν από ένα μήνα). Έχω δώσει και link παλιότερα. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού την πουλήσουν, κανονικά, με απόδειξη λιανικής.

ειναι ευκολο ενα λινκ σε παρακαλω?

3 ώρες πριν, tritonas00 είπε

και απο γευση σε σχεση με fused clapton?

Χειροτερη αλλα καλυτερη σε σχεση με τα round ..Αν δεν λυπασαι τα 8 ευρω που εχουν ελλαδα αξιζει μια δοκιμη γιατι αναβουν και γρηγορα..

1 ώρα πριν, Kadaz είπε

ok ηρθαν 1200μλ snv απο αγγλια σημερα τυχερος

τωρα επδ αυτα ειναι μονο 2mg το καθενα, που μπορω να βρω φτηνη ποιοτικη νικοτινη να τα κανω 4mg ?

Καταρχην πως πηρες snv με νικοτινη μεσα?Και 2ον πως περασε?Η νικοτινη απαγορευεται απεξω εδω και κανα χρονο

3 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Χειροτερη αλλα καλυτερη σε σχεση με τα round ..Αν δεν λυπασαι τα 8 ευρω που εχουν ελλαδα αξιζει μια δοκιμη γιατι αναβουν και γρηγορα..

Καταρχην πως πηρες snv με νικοτινη μεσα?Και 2ον πως περασε?Η νικοτινη απαγορευεται απεξω εδω και κανα χρονο

δε ξερω πως περασαν αλλα δεν ειχα ποτε θεμα. ειναι 120μλ τα μπουκαλακια και τα γεμιζουν μεχρι 110, κ σου στελνουν nic shots 10μλ να το κανεις 120 με νικοτινη 

23 ώρες πριν, tritonas00 είπε

φίλε μου κάτι δεν κάνεις καλά από ότι θυμάμαι μία φορά που το είχα πάρει παλιότερα με τίποτα δεν το θεωρώ βρώμικο υγρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ακριβως δεν κανω καλα?

το ιδιο ακριβως στησιμο ειχα κανει με ολα, με λιγο διαφορα στις σπειρες

για round wire μιλαω παντα, τοτε ετσι επαιζα

ειδικα το ss δεν εβγαζε ουτε το βραδυ με το συγκεκριμενο, το βαμβακι ηταν κατακοκκινο/πορτοκαλι και το συρμα μαυρο

μονο το ni80 μου αντεχε

Επεξ/σία από tritonas00

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

τι ακριβως δεν κανω καλα?

το ιδιο ακριβως στησιμο ειχα κανει με ολα, με λιγο διαφορα στις σπειρες

για round wire μιλαω παντα, τοτε ετσι επαιζα

ειδικα το ss δεν εβγαζε ουτε το βραδυ με το συγκεκριμενο, το βαμβακι ηταν κατακοκκινο/πορτοκαλι και το συρμα μαυρο

μονο το ni80 μου αντεχε

το συρμα σε βρωμικο υγρο δεν μαυριζει,αλλα πιανει ενα πουρι..Το μαυρισμα δεν ειναι κατι..Επισης το οτι το βαμβακι αλλαζε χρωμα δδεν σημαινει κατι..Γενικα τα υγρα της vnv εχουν απο ελαχιστο ως και καθολου γρυκαντικο..Τα blueberry donut(απιστευτο υγρο),grape groove(δεν τρελαθηκα τοσο,δεν ξερω πως δικαιολογειται το οτι βγηκε 1ο στην vapexpo),lacrema(το οποιο εχει απιστευτη υφη αλλα σαν γευση δεν ειναι του γουστου μου),τα συρματα μου εβγαλαν 60 ml ανετα,και εβγαζαν και αλλα απλα μου αρεσει να αλλαζω συχνα,καθε 4-5 μερες ας πουμε..Το εχουν δηλωσει και οι ιδιοι οτι δεν χρησιμοποιουν σχεδον καθολου γλυκαντικα..Εφτιαξα τωρα ενα υγρο ,ξηροκαρπια καραμελωμενα με αλμυρη καραμελα,η οποια χρειαστηκε 1.5% γλυκαντικο..(θα την δοκιμασω και με λιγοτερο)..Με αυτο το υγρο μετα απο 10 μλ η αντισταση θελει πλυσιμο,και καθε 30 μλ αλλαζω γιατι το πουρι εχει πιασει το 30% της επιφανειας του συρματος..Αυτο ναι ειναι βρωμικο υγρο :P

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

la crema και grape groove μου κρατανε και μενα αρκετα ml

μονο το gummy bear μου φαινοταν οτι ατμιζω "σκουρια" μετα απο 1 μερα ειδικα με το ss:lol:

για το θεμα της καταλανωσης που λεγαμε πιο πανω μαλλον θα παω σε απλο clapton ni80, πεφτει η γευση κατακορυφα βεβαια αλλα τι να κανουμε...

Επεξ/σία από tritonas00

Το παγωτο της vnv μου ειχε βγαλει μια πολυ ελαφριά "κοκκινιλα" στο coil αλλα μετα απο περιπου 50 μλ. Αν εχεις σε σημεια στο βαμβακι σου χρωματισμο εκτος του coil το βαμβακι σου ακουμπαει  στα post (πιεζεται λιγο εκει) ή ακουμπαει στην καμπανα του ατμοποιητη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...