Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προτίμησα σουβλάκι Απο έμπειρο στο νέο κόσμο πολύ δυνατό, ενα με γύρο χοιρινό ένα με γύρο κοτόπουλο, το κοτόπουλο δεν κατάφερε να βγεί αρτιμελή : p Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 9 1
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος ειναι που φώναζε για τισ κοντινές φωτο? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από margaritagr
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Άνοιξα τις φωτό στο 10" τάμπλετ και ήταν λες και ήμουν μέσα στα σουβλάκια 😁😁
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 hours ago, Fotis13 said: delivery burger της προκοπης αν ξερεις να τρως γιατι υπαρχουν και σκουπιδοφαγοι ειναι δυσκολο να βρεις .Καλο ειναι το butcher burger αν εισαι κοντα σε περιοχη που εξυπηρετει δοκιμασε το . Επισης McLein εχω ενα φιλο που τρωει οτι εμεις οι 2 μαζι ,αλλα οκ ειναι και 130 κιλα . Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... 1
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Burger καλο εχω φαει μονο εδω https://www.e-food.gr/delivery/glufada/home-burger?t=1541232889 1
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... πολυ μακρια μου απο παντου υγ - την πορτα τη σηκωσες ; κλειδωνει / ξεκλειδωνει νορμαλ ; 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Burger καλο εχω φαει μονο εδω https://www.e-food.gr/delivery/glufada/home-burger?t=1541232889 μου φαινεται πρεπει να μετακομισω στα νοτια. @Fotis13 μηπως θες να με υιοθετησεις εσυ που εισαι πλουσιος ;
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε @Fotis13 μηπως θες να με υιοθετησεις εσυ που εισαι πλουσιος ; Οχι δεν θελω παιδια ,ευχαριστω αχααχχαχα 1
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε μου φαινεται πρεπει να μετακομισω στα νοτια. Τωρα ειδα οτι εχει κι αλλου https://homeburger.gr/perioxes 1
Muchacho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος?
djcat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πιες το και εφαγες στο Χαλάνδρι. Αν έχει να δοκιμάσετε ρεβυθάδα Σιφνέικη. και ενα γαλακτομπούρεκο για να είμαι στο θέμα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από djcat 10
vastegial_74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Muchacho είπε Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Κίτσουλας στο Χαλάνδρι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Μπέμπα στο Μεταξουργείο.
Thulogur Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Muchacho said: Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Στοά πρωια στη στοά πεσματζογλου 1
Getta Robo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Muchacho said: Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Κεντρο υπαρχει αυτο εδω https://www.melilotos.gr 1
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 5 hours ago, ThReSh said: Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... ναι και για μένα είναι top απο ολα τα υπόλοιπα ιδίως το monster με τα 350γρ κρέας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα