Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προτίμησα σουβλάκι Απο έμπειρο στο νέο κόσμο πολύ δυνατό, ενα με γύρο χοιρινό ένα με γύρο κοτόπουλο, το κοτόπουλο δεν κατάφερε να βγεί αρτιμελή : p Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος ειναι που φώναζε για τισ κοντινές φωτο? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Άνοιξα τις φωτό στο 10" τάμπλετ και ήταν λες και ήμουν μέσα στα σουβλάκια 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 hours ago, Fotis13 said: delivery burger της προκοπης αν ξερεις να τρως γιατι υπαρχουν και σκουπιδοφαγοι ειναι δυσκολο να βρεις .Καλο ειναι το butcher burger αν εισαι κοντα σε περιοχη που εξυπηρετει δοκιμασε το . Επισης McLein εχω ενα φιλο που τρωει οτι εμεις οι 2 μαζι ,αλλα οκ ειναι και 130 κιλα . Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Burger καλο εχω φαει μονο εδω https://www.e-food.gr/delivery/glufada/home-burger?t=1541232889 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... πολυ μακρια μου απο παντου υγ - την πορτα τη σηκωσες ; κλειδωνει / ξεκλειδωνει νορμαλ ; 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Burger καλο εχω φαει μονο εδω https://www.e-food.gr/delivery/glufada/home-burger?t=1541232889 μου φαινεται πρεπει να μετακομισω στα νοτια. @Fotis13 μηπως θες να με υιοθετησεις εσυ που εισαι πλουσιος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε @Fotis13 μηπως θες να με υιοθετησεις εσυ που εισαι πλουσιος ; Οχι δεν θελω παιδια ,ευχαριστω αχααχχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε μου φαινεται πρεπει να μετακομισω στα νοτια. Τωρα ειδα οτι εχει κι αλλου https://homeburger.gr/perioxes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πιες το και εφαγες στο Χαλάνδρι. Αν έχει να δοκιμάσετε ρεβυθάδα Σιφνέικη. και ενα γαλακτομπούρεκο για να είμαι στο θέμα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από djcat 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Muchacho είπε Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Κίτσουλας στο Χαλάνδρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Μπέμπα στο Μεταξουργείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Muchacho said: Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Στοά πρωια στη στοά πεσματζογλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Muchacho said: Θα έρθουν κάτι φίλοι από το εξωτερικό και θέλουν να δοκιμάσουν μαγειρευτό φαγητό(όχι κοψίδια,γύρους κτλ ).Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος? Κεντρο υπαρχει αυτο εδω https://www.melilotos.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 5 hours ago, ThReSh said: Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... ναι και για μένα είναι top απο ολα τα υπόλοιπα ιδίως το monster με τα 350γρ κρέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα