Vamvakaris21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τα simply λένε τίποτα ? είχα την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Vamvakaris21 είπε Τα simply λένε τίποτα ? είχα την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα Spoiler Καλά θυμάσαι, χάλια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, l337 said: Hide contents Καλά θυμάσαι, χάλια είναι. Ντάξει, χάλια δεν ήταν όπως είναι των Goody's πλαστικούρα τελείως. Το δικό μου ήταν μέτριο προς καλό. Το ψωμάκι ήταν οκ, το μπιφτέκι θα τό'θελα πιο μαλακό. Το μπέικον ήταν σωστά ψημένο και τ'αυγουλάκι φυσικά ταίριαζε από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε @palasd που και να μην το εγραφα ,googlare και λιγο ... Dominos BBQ classic με 2χ εξτρα πεπερονι αν και νομιζω πως to jumbo ειναι αυτονοητο .Την εφαγα το μεσημερι οχι ολη αφησα 3 κομματια και ακομα δεν εχω χωνεψει σαν τον βοα ειχα κατσει χαχαχα Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Vamvakaris21 είπε Τα simply λένε τίποτα ? είχα την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα εκτος που ειναι για παιδακια του γυμνασιου το μεγεθος & η ποιοτητα ηταν 3/10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mclein είπε εκτος που ειναι για παιδακια του γυμνασιου το μεγεθος & η ποιοτητα ηταν 3/10. delivery burger της προκοπης αν ξερεις να τρως γιατι υπαρχουν και σκουπιδοφαγοι ειναι δυσκολο να βρεις .Καλο ειναι το butcher burger αν εισαι κοντα σε περιοχη που εξυπηρετει δοκιμασε το . Επισης McLein εχω ενα φιλο που τρωει οτι εμεις οι 2 μαζι ,αλλα οκ ειναι και 130 κιλα . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamvakaris21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, mclein είπε εκτος που ειναι για παιδακια του γυμνασιου το μεγεθος & η ποιοτητα ηταν 3/10. οπως το φανταζομουνα δηλαδη! ειμαι μεταξυ bullseye, New york και hops 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε delivery burger της προκοπης αν ξερεις να τρως γιατι υπαρχουν και σκουπιδοφαγοι ειναι δυσκολο να βρεις .Καλο ειναι το butcher burger αν εισαι κοντα σε περιοχη που εξυπηρετει δοκιμασε το . Επισης McLein εχω ενα φιλο που τρωει οτι εμεις οι 2 μαζι ,αλλα οκ ειναι και 130 κιλα . εχω καταληξει στο οτι ειναι αδυνατο να φαει καποιος burger απο delivery. ειτε πειραια, ειτε φιλαδελφεια η αποτυχια ειναι δεδομενη. μετριαζει την αποτυχια οποιο μαγαζι τα φερει γρηγορα κ δεν παπαριασουν ή αν ειμαστε βορεια οπου τα μαγαζια σεβονται περισσοτερο τον καταναλωτη. υγ - μονο 40 κιλα μου ριχνει αλλα εγω ειμαι κοντος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε εχω καταληξει στο οτι ειναι αδυνατο να φαει καποιος burger απο delivery. ειτε πειραια, ειτε φιλαδελφεια η αποτυχια ειναι δεδομενη. Για δες μπας και σe εξυπηρετει to "Burger by Stamatis" που ειναι στην Πάρνηθος στην ανω κυψελη στην αλεπότρυπα , το μονο delivery buger που τρωγεται . Καθως και το Burgerland στην δυραχιου στα σεπολια κατι λεει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εγώ χρονια τρώω απο το burger house το οποίο πλέον λέγεται home burger. Ειναι πολυ τίμια επιλογή για delivery. Τα simply ποτέ δε τα συμπάθησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, villasg είπε Για δες μπας και σe εξυπηρετει to "Burger by Stamatis" που ειναι στην Πάρνηθος στην ανω κυψελη στην αλεπότρυπα , το μονο delivery buger που τρωγεται . Καθως και το Burgerland στην δυραχιου στα σεπολια κατι λεει και αυτο μονο 3 αστερια εβλεπα χθες κ απεφυγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Από ένα καινούργιο μικρο συνοικιακό μαγαζί εδώ στο μπουρναζι. Πολυ καλη πιτσα για 5 ευρω. Καμμια σχεση με φάν κλπ 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Η μέρα σήμερα είχε τρουφάκια και τρίγωνα πανοράματος. Τα τρουφάκια βγήκαν λίγο meh, τα τρίγωνα που το έφτιαξε ο αδερφός μου βγήκαν μια χαρά όπως πάντα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Η μέρα σήμερα είχε τρουφάκια και τρίγωνα πανοράματος. Τα τρουφάκια βγήκαν λίγο meh, τα τρίγωνα που το έφτιαξε ο αδερφός μου βγήκαν μια χαρά όπως πάντα. 10/10 τα τρίγωνα👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφαγα κι εγώ πίτσα σήμερα, ηταν η μερα της φαίνεται Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από margaritagr 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα