margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Χτες βράδυ παστερια σήμερα Ρεμουτσικο 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Σπιτικό πρωινό το ΣΚ και πρωινό καφέ σε πολύ καλό ζαχαροπλαστείο με απίθανα γλυκά.Κάποια μέρα που θα τα τιμήσω,θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Η τούρτα που υποσχεθηκα 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μοτσαρέλα Στικς + Ριζοτο Κοτοπουλο (κροκο κοζανης, ζουλιεν, κολοκυθι, παρμεζανα) + Καρμποναρα + Μπυρα + Σπραιτ + Σουφλε Σοκολατας + Πρωινο Porto Bello Ναυπλιο Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από mclein 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλοι ρομαντικη εκδρομη στο Ναυπλιο (που ειναι η αγαπημενη μου πολη στην Ελλαδα) και αλλοι δεν βγηκαν απο το σπιτι το σουκου γιατι ελιωναν στο Red dead redemption 2. Δεν με ρωτησες mclein να σου προτεινα να μεινεις σε ενα πολυ καλο αλλα με αθλιο πρωινο (θα ετρωγες εξω κλαιν ) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν με ρωτησες mclein να σου προτεινα να μεινεις σε ενα πολυ καλο αλλα με αθλιο πρωινο (θα ετρωγες εξω κλαιν ) πιστευω θα εχω μεινει στο 80% των σοβαρων καταλυματων στο Ναυπλιο μεχρι τα 31 μου μιας κ ειναι fav προορισμος. για πες ποιο μηπως εχω κι εγω την ιδια αποψη ! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από mclein 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε πιστευω θα εχω μεινει στο 80% των σοβαρων καταλυματων στο Ναυπλιο μεχρι τα 31 μου. για πες ποιο μηπως εχω κι εγω την ιδια αποψη ! http://www.klymeni.gr/el/ Για χειμωνα , πετρινο ολο ,τζακι υδρομασαζ ,τεραστια -studio δωματια , παρκαρεις ακριβως εξω απο το σπιτακι σου ,μοναστηριακα κρεβατια ,χαμος χαχαχα . Θα ξαναπαω φετος απλα δεν θα ασχοληθω καθολου με το πρωινο γιατι δεν το εχουν ,Θα φαω εξω εχει πολλα μαγαζια στο Ναυπλιο που σερβιρουν καλο πρωινο .Το δικο σας απο οτι ειδα ειχε καλο πρωινο . 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε http://www.klymeni.gr/el/ Για χειμωνα , πετρινο ολο ,τζακι υδρομασαζ ,τεραστια -studio δωματια , παρκαρεις ακριβως εξω απο το σπιτακι σου ,μοναστηριακα κρεβατια ,χαμος χαχαχα . Θα ξαναπαω φετος απλα δεν θα ασχοληθω καθολου με το πρωινο γιατι δεν το εχουν ,Θα φαω εξω εχει πολλα μαγαζια στο Ναυπλιο που σερβιρουν καλο πρωινο .Το δικο σας απο οτι ειδα ειχε καλο πρωινο . δεν εχω μεινει γιατι προτιμω να παραταω το καρο στο λιμανι & να περπαταω στο 2ημερο. πανεμορφο & θα το τιμησω παραυτα ! υγ - δωσε τους μια ευκαιρια ακομη στο πρωινο, μπορει να τα καταφερνουν πλεον υγ2 - το πρωινο μας ηταν οκ. μεγαλο σε ογκο αλλα οχι εξτριμ σε γευσεις & επιλογες. φυσικα το ατου οτι σερβιρεται στο δωματιο σε 10' απο το τηλεφωνημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κάνω αποτοξίνωση κάποια στιγμή.... Νουκρέμα, πραλινα μπουενο, μπισκότο, γκοφρετα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Που τα βάζετε όλα αυτά... Εγώ έκανα την αμαρτία και έφαγα κάτι χουανιτας και φιστίκια χθες το βράδυ μετά το λιτό βραδινό και τρέχω χιλιόμετρα για να επανέλθω 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Που τα βαζουμε; Στις κοιλουμπες μας! Και δεν μας νοιαζει να επανελθουμε (και πού να επανελθουμε στο κατω κατω; XD στους κοιλιακους που ποτε δεν ειχαμε; Χαχαχ!). Εδω ειναι το θρεντ της απολαυσης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Που τα βάζετε όλα αυτά... Mη τη βλέπεις έτσι τη μαρτζιάρ, πρόκειται περί πραγματικού ντουκιού! Η νένυ, το ντιζικέρλ κι αυτή τρώνε όσο όλοι εμείς μαζί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Περναώ για ακόμα μια φορά την φάση μηλόπιτα με παγωτό.. Αναμένω σπιτική απο την Ελληνίδα μάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Χοντογκακι και κρεπουλα γλυκεία 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hateuall Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, mclein είπε Μοτσαρέλα Στικς + Ριζοτο Κοτοπουλο (κροκο κοζανης, ζουλιεν, κολοκυθι, παρμεζανα) + Καρμποναρα + Μπυρα + Σπραιτ + Σουφλε Σοκολατας + Πρωινο Porto Bello Ναυπλιο το ζουλιεν που ανεφερες ειναι τροπος κοψιματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα