margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Fridays μετα τα ψωνια με Caesars , mac n cheese, chicken glaze & chicken fingers. 14 1
terry308 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 3:14 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Ένεκα της μέρας πήγαμε για κρασάκι καί μεζέ. Θεσσαλονίκη; Ονομασία καταστήματος; Αξιζει; Τιμές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, thomasG4 said: Pizza di Tommaso Εκτελώ και παραγγελίες όποιος θέλει Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος? 1
j0hnn1e Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω μπερδεύει η κρουστά που είναι γυρισμένη και λίγο πιο χοντρή 1
thomasG4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος? 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Νομίζω μπερδεύει η κρουστά που είναι γυρισμένη και λίγο πιο χοντρή Yep ότι είπε ο @j0hnn1e είναι απλά πιο χοντρή στις άκριες. Προσπάθησα να μιμηθώ τη κλασική πίτσα από Νάπολη. Μου βγήκε κάτι μεταξύ Νάπολης και Νέας Υόρκης 10 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Η ζύμη φαίνεται εξαιρετική και το τυρί σωστά ψημένο πάντως...
thomasG4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ThReSh είπε Η ζύμη φαίνεται εξαιρετική και το τυρί σωστά ψημένο πάντως... Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω. Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα. Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα. Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από thomasG4 3 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω. Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα. Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα. Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή ευχαριστώ, αποθηκεύτηκε για δοκιμή. Για ταβέρνα με ψητά γύρω από την αττική(30-60χλμ) τι έχετε να προτείνετε?
JDredd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Fridays μετα τα ψωνια με Caesars , mac n cheese, chicken glaze & chicken fingers. Όλα αυτά μόνη σου τα έφαγες?σου άνοιξε η όρεξη με τα ψωνια 7 ώρες πριν, palasd είπε Butcher burger Περιστέρι Γίγας το burger 1 ώρα πριν, fortenick είπε Μας σκοτωσες
stelios18120 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεκαρακι Αιγάλεω. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 15 1
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 «Γκάγκανο» οι χοιρινές, δεν έμεινε ίχνος υγρασίας. Όπως την τρώει ο έλληνας :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα