adi32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kate23 είπε Μερικές (οι φωτογενέστερες) από ένα Σαββατοκύριακο Αθήνα: Dennis Donuts (μεγάλα donuts, νόστιμα και φθηνά στο 1.5ε) Πεινιρλί από Βενέτη (πολύ νόστιμα και τα 2) Cap Cap: Moaning Myrtle (Cake με bueno και μύρτιλο που αποδείχθηκε τρομερός συνδιασμός) Mac n Cheese "καρμπονάρα" (νόστιμο αρκετά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο) Mudpie με παγωτό (νόστιμο επίσης αλλά με κέρδισε το Myrtle) Crust Pizza (νόστιμη, μεγάλα κομμάτια σε πολύ καλή τιμή 3ευρώ το ένα) Καρμπονάρα Καυτερή που δεν θυμάμαι όνομα Special Hot Hot Burger (Honey Mustard και ένα Spicy. Ήταν νόστιμα αλλά πολύ μικρά ρε παιδιά, αέρας τελείως.) Πίτσα από ένα συνοικιακό στους Αμπελόκηπους (δεν ξέρω αν έχει και αλλού). Όποιος θέλει ψάχνω όνομα γιατί μου άρεσαν πολύ, κυρίως η BBQ. BBQ Καρμπονάρα Ελληνική (όποιος δεν τρώει φέτα στην πίτσα ας μην κοιτάξει εδώ ) Cinnabon Κλασικό Σοκολάτα Γενικώς φάγαμε και άλλα διάφορα από τα οποία υπάρχουν φωτογραφίες αλλά δεν είναι καλές (ακόμα και κάποιες από πάνω δεν είναι αλλά είπα να τις μοιραστώ). Όποιος μένει Αθήνα και του άρεσαν τα παραπάνω να ξέρει ότι δέχομαι να υιοθετήσει Ενα σαββατοκύριακο τα φάγατε αυτά? Αν είστε κάτω από δέκα άτομα τρέχτε για εξετάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Ενα σαββατοκύριακο τα φάγατε αυτά? Αν είστε κάτω από δέκα άτομα τρέχτε για εξετάσεις "Σαββατοκύριακο" Ήταν και Δευτέρα μαζί και ήμασταν 2 άτομα (έπαιζε και 3ο). Ας το κάνω edit για να μην κολλησουμε εκεί. Πάντως δεν είναι τρομερή ποσότητα για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει μερικά μαγαζιά. Προφανώς δεν τρώμε έτσι κάθε μέρα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από kate23 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Ενα σαββατοκύριακο τα φάγατε αυτά? Αν είστε κάτω από δέκα άτομα τρέχτε για εξετάσεις προσεξε ειπε οτι εβαλε μονο τις καλες φωτογραφιες, οποτε φαγανε κι αλλα οχι μονο οσα βλεπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ελαφρύ πρωινό 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καιρό έχω να ποστάρω Έπαιξε Mayor Σαλάτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί, βελουτέ μανιταριών, καρμπονάρα με τραγανή πανσετα & κριθαροτο γαρίδας με μπισκ αστακού. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 καιρο εχω να ποσταρω 22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, ougxar είπε καιρο εχω να ποσταρω Aν οι μπριζόλες και το κεμπάμπ ήταν νόστιμα, πες μας και από πού. 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Καιρό έχω να ποστάρω Έπαιξε Mayor Σαλάτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί, βελουτέ μανιταριών, καρμπονάρα με τραγανή πανσετα & κριθαροτο γαρίδας με μπισκ αστακού. Τα άλλα πάνε κι έρχονται, δεν μπορείς όμως να σερβίρεις 2 πηρουνιές καρμπονάρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 On 23/10/2018 at 08:29, kate23 said: Μερικές (οι φωτογενέστερες) από ένα Σαββατοκύριακο και Δευτέρα στην Αθήνα: Dennis Donuts (μεγάλα donuts, νόστιμα και φθηνά στο 1.5ε) Πεινιρλί από Βενέτη (πολύ νόστιμα και τα 2) Cap Cap: Moaning Myrtle (Cake με bueno και μύρτιλο που αποδείχθηκε τρομερός συνδιασμός) Mac n Cheese "καρμπονάρα" (νόστιμο αρκετά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο) Mudpie με παγωτό (νόστιμο επίσης αλλά με κέρδισε το Myrtle) Crust Pizza (νόστιμη, μεγάλα κομμάτια σε πολύ καλή τιμή 3ευρώ το ένα) Καρμπονάρα Καυτερή που δεν θυμάμαι όνομα Special Hot Hot Burger (Honey Mustard και ένα Spicy. Ήταν νόστιμα αλλά πολύ μικρά ρε παιδιά, αέρας τελείως.) Πίτσα από ένα συνοικιακό στους Αμπελόκηπους (δεν ξέρω αν έχει και αλλού). Όποιος θέλει ψάχνω όνομα γιατί μου άρεσαν πολύ, κυρίως η BBQ. BBQ Καρμπονάρα Ελληνική (όποιος δεν τρώει φέτα στην πίτσα ας μην κοιτάξει εδώ ) Cinnabon Κλασικό Σοκολάτα Γενικώς φάγαμε και άλλα διάφορα από τα οποία υπάρχουν φωτογραφίες αλλά δεν είναι καλές (ακόμα και κάποιες από πάνω δεν είναι αλλά είπα να τις μοιραστώ). Όποιος μένει Αθήνα και του άρεσαν τα παραπάνω να ξέρει ότι δέχομαι να υιοθετήσει απο που η πιτσα αμπελόκηπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μπριζολες και πανσετες οπως παντα τα σπανε,απο ταβερνα ο Ανεστης σε Περαια Θεσσαλονικης Κεμπαπ παρα πολυ ωραιο αξιζει να πατε,υπαρχει σε πολλες παραλλαγες απο ΚΕΜΠΑΜΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ στη Καισαριανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, ougxar είπε καιρο εχω να ποσταρω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ακόμα και η σκέψη της παπάρας στη (σχεδόν τελειωμένη) τυροκαυτερή από πίσω μου προκαλεί ιδρώτα ηδονής. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Axxx αλλοι Μayor(εκλαψα με το κριθαροτο ) και αλλοι delivery ,οι κρεπες ειναι σπιτικες . Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε απο που η πιτσα αμπελόκηπους Il Primo Gusto - Γηροκομείο το βγάζει στο efood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hateuall Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Σπιτικά κουπκέιξ.Το ημιδιαφανες ασπρο ντεκορ ειναι λιωμενη λευκη σοκολατα με κρεμα γαλακτος..(για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις) 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, hateuall είπε Σπιτικά κουπκέιξ.Το ημιδιαφανες ασπρο ντεκορ ειναι λιωμενη λευκη σοκολατα με κρεμα γαλακτος..(για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις) ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Βγαλμένα μέσα από τα πιο υγρά μας όνειρα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και γενικότερα "λαϊκός τύπος" στο φαγητό, δεν είμαι από αυτούς που θα απορρίψουν τις πιο γκουρμέ καταστάσεις, όταν το ζητάει η διάθεση και τα $$$ φυσικά το επιτρέπουν. Έχω φάει σε καλά μαγαζιά και πραγματικά έχω δει τις διαφορές οι οποίες πολλές φορές (όχι όλες βέβαια) αξίζουν. Και ως προς τη γεύση και ως προς την αισθητική προσέγγιση. Από την άλλη πλευρά όμως το αισθητικό καλύπτει μερικώς το...μάτι μου και μόνο όταν κοντά δεν υπάρχουν σημεία αναφοράς μεγέθους, αφού είμαι από αυτούς που θέλουν να "χορτάσει" και το μάτι. Τα πολύ ωραία πιάτα που παρέθεσε η Μαργαρίτα πιο πάνω μου "χτύπησαν" αντίθεση με το ακριβώς επόμενο post όπου το μάτι "χορταίνει", χωρίς καν να αναφέρομαι στο είδος του φαγητού (όπου και αυτό είναι ενδιαφέρον ) ΥΓ ΟΚ, μην πέσετε τώρα οι γκουρμεδιάρηδες να με φάτε Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από haris_216 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα