villasg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχει πετυχει κανεις καπου αξιολογα " Κάστανα μαρόν " Ειναι γευση που μου αρεσει απο μικρος που τα τσακιζα , δουλευε η μανα σε εργαστηριο παρασκευης μαρον -στην βεσπαν στην κυψελης - 45 χρονια πριν και πηγαινα εκει και τσακιζα ολα τα "σπασμενα" που δεν εφευγαν για τα μαγαζια ........ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Βασιλικό γλυκό. Αλλά τι εννοείς αξιόλογα; Δε θυμάμαι να έχω φάει από κάπου και να μη μου άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Αλλά τι εννοείς αξιόλογα; Δε θυμάμαι να έχω φάει από κάπου και να μη μου άρεσαν. Ασε γιατι εχω παρει με λαχταρα απο μερικους και αποδειχτηκαν σκετη λασπη αγευστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Εξήγησε μας τι είναι αυτό? 😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Κάνε κάνα ζουμ βρε, δεν φαίνεται τπτ 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ορος Οθρυς σε καταφυγιο 22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Η σπάτουλα στο κριθαράκι παίζει να λύγισε έτσι που το βλέπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, sstratos είπε Εξήγησε μας τι είναι αυτό? 😍 κατι σαν προφιτερολ μονο που στο πατο εχει και τριμμενο μπισκοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 11 hours ago, sstratos said: Εξήγησε μας πού είναι αυτό? 😍 Fixed. Είναι το γνωστό: "Δεν θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω"! 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Burger, πίτα γύρος γίγας, χωνάκι με κολοκυθοκεφτεδες και πατάτες 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αν κάποιος είναι από εδώ κοντά τότε ξέρει τι εστι ο σάλτσας. Το κεμπάπ που αγαπάω και τρώω από μωρό. Απολαύστε το και εσείς!!! 😀😀😀 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικές (οι φωτογενέστερες) από ένα Σαββατοκύριακο και Δευτέρα στην Αθήνα: Dennis Donuts (μεγάλα donuts, νόστιμα και φθηνά στο 1.5ε) Πεινιρλί από Βενέτη (πολύ νόστιμα και τα 2) Cap Cap: Moaning Myrtle (Cake με bueno και μύρτιλο που αποδείχθηκε τρομερός συνδιασμός) Mac n Cheese "καρμπονάρα" (νόστιμο αρκετά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο) Mudpie με παγωτό (νόστιμο επίσης αλλά με κέρδισε το Myrtle) Crust Pizza (νόστιμη, μεγάλα κομμάτια σε πολύ καλή τιμή 3ευρώ το ένα) Καρμπονάρα Καυτερή που δεν θυμάμαι όνομα Special Hot Hot Burger (Honey Mustard και ένα Spicy. Ήταν νόστιμα αλλά πολύ μικρά ρε παιδιά, αέρας τελείως.) Πίτσα από ένα συνοικιακό στους Αμπελόκηπους (δεν ξέρω αν έχει και αλλού). Όποιος θέλει ψάχνω όνομα γιατί μου άρεσαν πολύ, κυρίως η BBQ. BBQ Καρμπονάρα Ελληνική (όποιος δεν τρώει φέτα στην πίτσα ας μην κοιτάξει εδώ ) Cinnabon Κλασικό Σοκολάτα Γενικώς φάγαμε και άλλα διάφορα από τα οποία υπάρχουν φωτογραφίες αλλά δεν είναι καλές (ακόμα και κάποιες από πάνω δεν είναι αλλά είπα να τις μοιραστώ). Όποιος μένει Αθήνα και του άρεσαν τα παραπάνω να ξέρει ότι δέχομαι να υιοθετήσει Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από kate23 typo 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα