terry308 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Ακόμα μια " παραλλαγή " κορμού 😊 Έτσι για να συνεχίσει η γλύκα 8
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Κορμός, αδυναμία μου μεγάλη ❤️ [χωρίς αυτά τα κόκκινα από πάνω ε] 4
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 εγω τα καλοκαιρια πειναω παραπανω απο ποτε. αιρ κοντισιον, τελεοραση και ξαπλες φιλε νεκρος ολοι μερα 2
Apsinthos07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Ακόμα μια " παραλλαγή " κορμού 😊 Κορμός με ketchup 😋
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 minutes ago, *nenya* said: Κορμός, αδυναμία μου μεγάλη ❤️ [χωρίς αυτά τα κόκκινα από πάνω ε] 4 minutes ago, Apsinthos07 said: Κορμός με ketchup 😋 "Κοκκινα", "Ketchup", χαλαροί χαρακτηρισμοί... 1
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τί;;;; Λες νά'ναι κορμός που έφτιαξε ο Dexter μετά από κανα σφάξιμο; 1 1
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, terry308 είπε Μαρμελάδα φράουλα για να γλιστράει Τώρα μου έδωσες ιδέα με σιρόπι καραμέλα πρέπει να είναι πολύ καλή φάση 1
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 ΧΤΕς ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ εφαγα 2 σνιτελ - τηγανυτες πατατες και 2 μπερκερκ.... ηταν μια χαλαρη ημερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 18 minutes ago, APPLEGEEK said: ηταν μια χαλαρη ημερα Αναλόγως ποιος το λέει... 1
j0hnn1e Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, APPLEGEEK said: ΧΤΕς ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ εφαγα 2 σνιτελ - τηγανυτες πατατες και 2 μπερκερκ.... ηταν μια χαλαρη ημερα Και εγώ 2 αρνιά, αλλά το τοπικ βασίζεται σε φωτογραφίες. On topic, δεν ξέρω που βρέθηκαν, δεν ξέρω το πως κατέληξαν εκεί και δυστυχώς ούτε ο φίλος περιπτεράς γνώριζε λεπτομέριες. Αυτο το μοναδικό έδεσμα που είχα να δω χρόνια στην αγορά (πιθανότατα φουλ σε όλα τα Ε που υπάρχουν, χρωστικές και πρόσθετα) καταναλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Ακόμα το σκέφτομαι και ελπίζω να ξανα κυκλοφορήσει επίσημα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από j0hnn1e 6
MikeJ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 29 minutes ago, j0hnn1e said: Και εγώ 2 αρνιά, αλλά το τοπικ βασίζεται σε φωτογραφίες. On topic, δεν ξέρω που βρέθηκαν, δεν ξέρω το πως κατέληξαν εκεί και δυστυχώς ούτε ο φίλος περιπτεράς γνώριζε λεπτομέριες. Αυτο το μοναδικό έδεσμα που είχα να δω χρόνια στην αγορά (πιθανότατα φουλ σε όλα τα Ε που υπάρχουν, χρωστικές και πρόσθετα) καταναλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Ακόμα το σκέφτομαι και ελπίζω να ξανα κυκλοφορήσει επίσημα. Τα έχω δει στον ΑΒ της γειτονιάς μου τώρα τελευταία. Είμαι μεγάλος φαν των κλασσικών αλλά δε τα έχω δοκιμάσει αυτά. Μετράνε δλδ λες ε ;
j0hnn1e Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 33 minutes ago, MikeJ said: Τα έχω δει στον ΑΒ της γειτονιάς μου τώρα τελευταία. Είμαι μεγάλος φαν των κλασσικών αλλά δε τα έχω δοκιμάσει αυτά. Μετράνε δλδ λες ε ; Προφανως. Πρώτη φορά είχα δοκιμάσει μια παραλλαγή τους (κάπου στο 2000; Τότε είχαν και λίγο κακάο μαζί με την βανίλια ) και μετά τα κατάργησαν. Δεν ξέρω αν ξανά κυκλοφορούν επίσημα, σίγουρα αξίζουν όμως.
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Και εγώ 2 αρνιά, αλλά το τοπικ βασίζεται σε φωτογραφίες. On topic, δεν ξέρω που βρέθηκαν, δεν ξέρω το πως κατέληξαν εκεί και δυστυχώς ούτε ο φίλος περιπτεράς γνώριζε λεπτομέριες. Αυτο το μοναδικό έδεσμα που είχα να δω χρόνια στην αγορά (πιθανότατα φουλ σε όλα τα Ε που υπάρχουν, χρωστικές και πρόσθετα) καταναλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Ακόμα το σκέφτομαι και ελπίζω να ξανα κυκλοφορήσει επίσημα. Μια φορά πήρα και δεν μου άρεσαν , γενικά προτιμώ στα γλυκά σοκολάτα από βανίλια. Καί μια καί μου το θύμισες χτύπησα ένα με σοκολάτα που έχω από τό χειμώνα να φάω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα