CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, ThReSh said: Πσόφος στη φέτα πάνω σε pizza... Εγώ κάποιες φορές, παίζω μόνο με φέτα! (Αν βρεθούμε σε πιτσαρία μαζί, θα χαλάσουμε το μαγαζί). 🤣 Υ/Γ Σε λίγο θα μας πεις και να μη βάζουμε φέτα στις κρέπες. 😄
greekbusters Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Τελικα για καποιον που θελει να φαει πολυ Αν σου αρέσουν οι τεράστιες μερίδες δες την μυρτια στο μπουρναζι. Έχει τεράστιες μπριζολες, φιλέτα και γενικά μερίδες σε καλές τιμές και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στο τέλος φέρνει λουκουμαδες επιδόρπιο. Γενναία μερίδα κιόλας . Κάθε φορά που πάω φεύγω σκασμένος 😂 Είναι και ένα παρόμοιο κεμπαπτζιδικο έτσι με τεράστιες μερίδες κάπου στην Αργυρούπολη αλλά δεν θυμάμαι όνομα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, greekbusters είπε Αν σου αρέσουν οι τεράστιες μερίδες δες την μυρτια στο μπουρναζι. Έχει τεράστιες μπριζολες, φιλέτα και γενικά μερίδες σε καλές τιμές και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στο τέλος φέρνει λουκουμαδες επιδόρπιο. Γενναία μερίδα κιόλας . Κάθε φορά που πάω φεύγω σκασμένος 😂 Έχει καμιά σχέση με το μαγαζί στη Νέα Σμύρνη;; Έχω πάει αρκετές φόρες και αξίζει.
greekbusters Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ωπ ναι έτσι είναι. Δεν ήξερα ότι έχει και νεα Σμύρνη
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Πρεμιερα Ρωσικο ισως το καλυτερο της Αττικης . Και για επιδορπιο κανταιφι -γαλακτομπουρεκο απο Κοσμικον με γαμησες ρε φωτη ακομα μια φορα. δεν αντεχω αλλο. 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, evabb said: με γαμησες ρε φωτη ακομα μια φορα. δεν αντεχω αλλο. Ακόμη για φαΐ μιλάμε ή έχω χάσει κάτι;
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 μυρτια νεα σμυρνη το εχω τιμησει και εγω. τιμιο μαγαζι σε ποιοτητα και γευση, και τιμες νορμαλ.
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ακόμη για φαΐ μιλάμε ή έχω χάσει κάτι; για φαι μιλαμε παντα 2
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Mini ατομικό για να συνοδεύσει τη μπαλλα 5 1 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Thulogur είπε Οι πιπεριές, απο που ; Τουρσί, από το σουπερμάρκετ της γειτονιάς Τραβάνε ωραία την μπυρα !!!
dim_mnia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 είμαι άρρωστος...αλλά ως anti-fitness guy πήρα 1 σουβλάκι μόνο και αυτό με το ζόρι το έφαγα (λογικό αν είσαι άρρωστος..) λέτε να έκανα λαμακία; 😢 Δεν υπάρχουν έρευνες για σουβ+κρύωμα πάντως 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Με αυτό που έκανες καλά θα γίνεις Το σουβλάκι τα θεραπεύει όλα. ✌️💪 1
Thulogur Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, AristidisZ said: Τουρσί, από το σουπερμάρκετ της γειτονιάς Τραβάνε ωραία την μπυρα !!! Μα γι'αυτο σε ρωταω ΑΒ και σκλαβενιτη δεν βρηκα, (μπορει και να ετυχε) για πες, που τις βρίσκω ;; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα