VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Just now, DZ-Girl said: Ήρθε η ώρα για το αλμυρό Αν τρώτε φέτα, βάλτε επάνω την επομενη φορά. Συννουσιάζει!!!
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πρεμιερα Ρωσικο ισως το καλυτερο της Αττικης . Και για επιδορπιο κανταιφι -γαλακτομπουρεκο απο Κοσμικον 17
mclein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ηθελα να παμε λευκες by side αλλα επειδη ξυπνησα 6 και ημουν σιγουρος οτι θα πεθανω 22.30, η λιγουριτσα κοπηκε απο Galeone !!! 17
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε Ηθελα να παμε λευκες by side αλλα επειδη ξυπνησα 6 και ημουν σιγουρος οτι θα πεθανω 22.30, η λιγουριτσα κοπηκε απο Galeone !!! καλο το galeone? εχει μεγαλες μεριδες? χθες πηγα στην λαδοκολλα στην δαφνη αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τις μεριδες σχετικα μικρες μου φανηκαν και οι τιμες κανονικες η λαδοκολλα του μπαρμπα μητσου ειναι πολυ καλυτερη και πιο φτηνη... κανα αλλο μαγαζι με φτηνο φαγητο και μεγαλες ποσοτητες γνωριζει κανεις? 1
mclein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε καλο το galeone? εχει μεγαλες μεριδες? χθες πηγα στην λαδοκολλα στην δαφνη αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τις μεριδες σχετικα μικρες μου φανηκαν και οι τιμες κανονικες η λαδοκολλα του μπαρμπα μητσου ειναι πολυ καλυτερη και πιο φτηνη... κανα αλλο μαγαζι με φτηνο φαγητο και μεγαλες ποσοτητες γνωριζει κανεις? φτηνο δεν το λες (ισως το αντιθετο) αλλα εγω προσωπικα επιλεγω με βαση την ποιοτητα & ειμαι διατεθειμένος να την πληρωσω. οι μεριδες νομιζω ειναι κανονικες προς μεγαλες. το καλtσονε φυσιολογικος ανθρωπος δεν το τρωει ολο. βεβαια η μεριδα της νενυ με τις γαριδες & τα μακαρονια ειναι για ορεκτικο για μενα & το φωτη, οι αλλοι θα το φανε & θα πουν καλα φαγαμε. η "πιτσα" με μερεντα & μπανανα τρωγεται καυτη αλλα και αργοτερα που εφαγα ηταν σουπερ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από mclein 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, eidikos33 είπε καλο το galeone? εχει μεγαλες μεριδες? χθες πηγα στην λαδοκολλα στην δαφνη αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τις μεριδες σχετικα μικρες μου φανηκαν και οι τιμες κανονικες η λαδοκολλα του μπαρμπα μητσου ειναι πολυ καλυτερη και πιο φτηνη... κανα αλλο μαγαζι με φτηνο φαγητο και μεγαλες ποσοτητες γνωριζει κανεις? Πίτες των Γεύσεων Γαλάτσι Κοκοφινο Χολαργός Και τα δύο καλά.Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό.Παντως οι τιμές στα σουβλατζίδικα παίζουν πάνω κάτω οι ίδιες. 38 λεπτά πριν, mclein είπε Ηθελα να παμε λευκες by side αλλα επειδη ξυπνησα 6 και ημουν σιγουρος οτι θα πεθανω 22.30, η λιγουριτσα κοπηκε απο Galeone !!! Γαλατσιωτης; Galeone ακόμα να πάω. Κάτι από τρούφα ... Πολύ light😛 αυτό το σκ Αλλά η τρούφα είναι must !
mclein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Γαλατσιωτης; Galeone ακόμα να πάω. ειμαστε παντου γκαλεον μπορεις να παραγγειλεις εκτος του να πας
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα για καποιον που θελει να φαει πολυ και να πιει φτηνα μονο το νησι και τα πιατακια αξιζουν που τρως και πινεις οσο θες με 13 ευρω σε ολα τα αλλα μαγαζια που παω δεν χορταινω Πολυ καλες επιλογες ειναι και η λαδοκολλα μπαρμπα μητσος που ειναι και φτηνα μεγαλες μεριδες και τα φτιαχνουν εκεινη την στιγμη μπροστα σου,καλη επιλογη ειναι το best taste παιρνω την αναμεικτη μεριδα με 7,80 και εχει γυρο χοιρινο γυρο κοτοπουλο και κεμπαπ και ειναι τεραστια. το κακο ειναι οτι και τις 3 φορες που εχω παει την μια μας χρεωσε παραπανω 1 ευρω το κλαμπ ενω στον τιμοκαταλογο ελεγε αλλη τιμη και εκανα θεμα και μου ειπαν οτι και καλα αναγραφει στην τελευταια σελιδα του καταλογου οτι η τιμη μπορει να αλλαξει οποτε θελουν αυτοι και αλλες τετοιες μπαρουφες,φυσικα στο τελος μου το εδωσαν το ευρω,την δευτερη φορα που πηγα εφερε λαθος μπεργκερ σε μια φιλη μου που ειχε παραγγειλει και την τελευταια φορα εδωσα 50 ευρω και μου εδωσε ρεστα απο 20ευρω..Και τις ειπα τα παραπονα μου και μου ειπε οτι γενικα ειναι συνηθισμενο φαινομενο να γινονται λαθη στις παραγγελιες και να πηγαινουν λαθος πραγματα Για γλυκο συνηθως παω bread factory σε αυτο του Περιστεριου που εχει υπεροχα γλυκα και πολυ καλες τιμες,εχω παει σε ολα τα bread factory και το θεωρω καλυτερο απο τα υπολοιπα. Επισης για brunch παω estrella σταθερη αξια με 5 ευρω τρως puncake με ενα καρο μερεντα και φρουτα του δασους. Πολυ καλο ειναι και το ritrovo στην αργυρουπολη Αυτο με τις αλλαγες στις τιμες των τιμοκαταλογων παντως χωρις ειδοποιηση ειναι τραγικο,δηλαδη αν κατι κοστιζει 5 ευρω και εσυ μου το χρεωσεις 10 δεν πρεπει να το διορθωσεις? Επισης τακτικες του τυπου πας σε ενα μαγαζι και σε χρεωνουν 50 λεπτα το κεφαλι για το ψωμι σου φερνουν νερο εμφιαλωμενο κλπ και στα χρεωνουν χωρις να σε ρωτανε ειναι τραγικο,αυτο δεν συμβαινει πουθενα στο εξωτερικο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από eidikos33
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, VonLoutsos said: Αν τρώτε φέτα, βάλτε επάνω την επομενη φορά. Συννουσιάζει!!! Πσόφος στη φέτα πάνω σε pizza... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από ThReSh 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε ειμαστε παντου γκαλεον μπορεις να παραγγειλεις εκτος του να πας Δε συνηθίζω να παραγγέλνω.Και δε νομίζω ξανά χαχα.Προτιμω να πηγαίνω ο ίδιος.Σημερα είδα ντελιβερα να είχε πετάξει χύμα σε νάιλον σακούλα το ψωμί εκτεθειμένο κ την υπόλοιπη παραγγελία στο χέρι.Κατανοω τις συνθήκες εργασίας αλλά μερικά πράγματα εντός και εκτός κουζίνας πρέπει να τηρούνται.Εχω και δικό μου άνθρωπο σεφ κ μου τα λέει 😁 Πίτες των Γεύσεων στέκι!
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Τελικα για καποιον που θελει να φαει πολυ και να πιει φτηνα μονο το νησι και τα πιατακια αξιζουν που τρως και πινεις οσο θες με 13 ευρω σε ολα τα αλλα μαγαζια που παω δεν χορταινω Πολυ καλες επιλογες ειναι και η λαδοκολλα μπαρμπα μητσος που ειναι και φτηνα μεγαλες μεριδες και τα φτιαχνουν εκεινη την στιγμη μπροστα σου,καλη επιλογη ειναι το best taste παιρνω την αναμεικτη μεριδα με 7,80 και εχει γυρο χοιρινο γυρο κοτοπουλο και κεμπαπ και ειναι τεραστια. το κακο ειναι οτι και τις 3 φορες που εχω παει την μια μας χρεωσε παραπανω 1 ευρω το κλαμπ ενω στον τιμοκαταλογο ελεγε αλλη τιμη και εκανα θεμα και μου ειπαν οτι και καλα αναγραφει στην τελευταια σελιδα του καταλογου οτι η τιμη μπορει να αλλαξει οποτε θελουν αυτοι και αλλες τετοιες μπαρουφες,φυσικα στο τελος μου το εδωσαν το ευρω,την δευτερη φορα που πηγα εφερε λαθος μπεργκερ σε μια φιλη μου που ειχε παραγγειλει και την τελευταια φορα εδωσα 50 ευρω και μου εδωσε ρεστα απο 20ευρω..Και τις ειπα τα παραπονα μου και μου ειπε οτι γενικα ειναι συνηθισμενο φαινομενο να γινονται λαθη στις παραγγελιες και να πηγαινουν λαθος πραγματα Για γλυκο συνηθως παω bread factory σε αυτο του Περιστεριου που εχει υπεροχα γλυκα και πολυ καλες τιμες,εχω παει σε ολα τα bread factory και το θεωρω καλυτερο απο τα υπολοιπα. Επισης για brunch παω estrella σταθερη αξια με 5 ευρω τρως puncake με ενα καρο μερεντα και φρουτα του δασους. Πολυ καλο ειναι και το ritrovo στην αργυρουπολη Αυτο με τις αλλαγες στις τιμες των τιμοκαταλογων παντως χωρις ειδοποιηση ειναι τραγικο,δηλαδη αν κατι κοστιζει 5 ευρω και εσυ μου το χρεωσεις 10 δεν πρεπει να το διορθωσεις? Επισης τακτικες του τυπου πας σε ενα μαγαζι και σε χρεωνουν 50 λεπτα το κεφαλι για το ψωμι σου φερνουν νερο εμφιαλωμενο κλπ και στα χρεωνουν χωρις να σε ρωτανε ειναι τραγικο,αυτο δεν συμβαινει πουθενα στο εξωτερικο. Εξαρτάται πως ορίζει κανείς το "φτηνά" Εχτές π.χ. φάγαμε 3 κιλά κρέας στα Δερβενοχώρια (4 άντρες 2 γυναίκες ) με μπόλικα ορεκτικά, σαλάτες και μπόλικο κρασί, κάτι αναψυκτικά κλπ κλπ κλπ, με 18€ το άτομο Ποιότητα φαγητού σκάλες ανώτερη από τα μαγαζιά που λες, + ότι δε μιλάμε για λουκάνικα, κοτόπουλα και πανσετάκια, αλλά για αρνίσιο παϊδάκι Αν τώρα κάποιος έχει ως αποκλειστικό στόχο να φάει όσο το δυνατόν πιο φτηνά και περισσότερο, νομίζω ότι υπάρχουν άπειρα σουβλατζίδικα που με ένα δεκάρικο σκας... 2
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εξαρτάται πως ορίζει κανείς το "φτηνά" Εχτές π.χ. φάγαμε 3 κιλά κρέας στα Δερβενοχώρια (4 άντρες 2 γυναίκες ) με μπόλικα ορεκτικά, σαλάτες και μπόλικο κρασί, κάτι αναψυκτικά κλπ κλπ κλπ, με 18€ το άτομο Ποιότητα φαγητού σκάλες ανώτερη από τα μαγαζιά που λες, + ότι δε μιλάμε για λουκάνικα, κοτόπουλα και πανσετάκια, αλλά για αρνίσιο παϊδάκι Αν τώρα κάποιος έχει ως αποκλειστικό στόχο να φάει όσο το δυνατόν πιο φτηνά και περισσότερο, νομίζω ότι υπάρχουν άπειρα σουβλατζίδικα που με ένα δεκάρικο σκας... Δεν μιλησα αποκλειστικα για σουβλατζιδικα αλλα και για μαγαζια που μπορεις να κατσεις
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Παιδες δυστυχως δεν τραβηξα φωτοντοκουμεντο αλλά.... Επαθα πλακα με το φαγητο στο λεμονακι μυρωδατο στο Χαιδάρι.. ποικιλια κρεατικων 4 ατομων τεραστια με πεντανοστιμο κρεας και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ημιγλυκο κρασι που παιζει να ηπια 2 λιτρα μονος μου κ δεν με πειραξε καθολου (που συνηθως επομενη μερα με γ@μ@ει αν δεν ειναι καλης ποιοτητας). Τιπ: μην κατσετε μεσα.. για εναν περιεργο λογο εχουν την μουσική (live κιολας...) τοσο δυνατα που δεν ακους τον διπλανο σου, λες και εισαι στα μπουζουκια!
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, ThReSh said: Πσόφος στη φέτα πάνω σε pizza... Μετανοείτε αμαρτωλοί!!! (Μόνο και μόνο για να δεις αυτή την οπτασία) 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα