Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε τζιτζικας + μερμυγκας, ελαφρως πεσμενη η ποιοτητα ή εγω δεν πεινουσα σοβαρα... easy 16 line poems Το μιλφειγ λαχανικών του είναι απαιχτο.Εμενα αυτό που με είχε ξενερώσει στον τζίτζικα της Κηφισιάς ήταν ότι μια μερίδα κεμπάπ που μας είχαν φέρει είχε μόλις δύο τεμάχια.Απλα απαράδεκτο για τιμή 10e plus.Οι μερίδες κάποτε είχαν 4τεμαχια.Το έκαναν 3.Τωρα 2???
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Το μιλφειγ λαχανικών του είναι απαιχτο.Εμενα αυτό που με είχε ξενερώσει στον τζίτζικα της Κηφισιάς ήταν ότι μια μερίδα κεμπάπ που μας είχαν φέρει είχε μόλις δύο τεμάχια.Απλα απαράδεκτο για τιμή 10e plus.Οι μερίδες κάποτε είχαν 4τεμαχια.Το έκαναν 3.Τωρα 2??? για μενα ειναι αψογο το σερβις & ευγενικο = πολυ σημαντικο για επαναληψη επισκεψης. τα γλυκα ειναι επισης top tier σαν ενος πολυ καλου εστιατοριου. αρνητικο οτι η μπριζολα που βλεπουμε παρουσιαζεται ως σταβλισια, οι ακριβες τιμες στους μεζεδες & οτι καπνιζοντες και μη ειναι σε πολυ κοντινο χωρο. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από mclein 2
Thulogur Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, sstratos said: Θέλω πρόταση για μαγαζί στη Θεσσαλονίκη να ντερλικωσουμε κρεατικά. Με οδό και αριθμό γιατί θα πάμε με gps. Απαντήσεις εντός 3 ωρών μόνο... Υπόσχομαι φωτογραφίες σουβλες και σχαρες, πτολεμαίων 16. παρε Γιαννιωτικο
Dark_son20 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 όπως είπα θα δοκίμαζα σήμερα κιόλας τον κτιστακη. τρομερή η πατέντα με το μέλι μέσα. εμείς το κάναμε fitness όμως γιατί ρίξαμε 6 χιλιόμετρα περπάτημα πριν και 12 μετά 10
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) The boys are back in town Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Dinos_12345 11
aneurysm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εσυ πηρες πανοραμικη ρε boy... Μπιφτεκοinception... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από aneurysm 1
theoritikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Τίμιο και το δικό μου , αν και δεν ήταν καυτερό όσο έλεγε το μενού 2
sstratos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Τελικά ξεπατωθήκαμε στο cosmos και μετά απο ενα 2ωρο στο ικεα αποφασίσαμε να κάτσουμε εκεί να φάμε. Πραγματικά κάθε φορά που τρώμε εκεί το μετανιώνουμε.... Πεταμένα λεφτά σε άθλιο φαγητό. Τα κεφτεδακια κάθε φορά που τα βλέπω ολο λεω "αντε αλλη μια φορά να τα δοκιμάσω" , και πάντα το μετανιώνω. Οτι χειρότερο εχω φάει. Το σνίτσελ με λιωμένο τσενταρ.... μεγάλη πατάτα και το "λιωμένο τσενταρ" ηταν μια πλαστικούρα. Οι πατάτες άθλιες. Το cheesecake ήταν σόλα..... Επειδή σας έταξα φωτο ορίστε τι έφαγα.... Θα πάρω το αίμα μου πίσω σύντομα 5 2
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Απ'τα ΙΚΕΑ μονο παγωτο soft και hot dog λεμε!! Τα μπεργκερονια φαινονται υπεροχα 4
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαχα μονο εγώ απολαμβάνω τη σαβούρα του ικεα???? must menu σιζαρς με -όση θέλεις σος-, μια φέτα με λάδι, μανιταρόσουπα , και κεφτεδάκια με σάλτσα + τσενταρ στις πατάτες. Και refill Pepsi Καλα εννοείται μ αρέσει και το χοτ ντογκ τους (Ε εκει δε περιμένεις να φας ποιοτικά....) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr 1 1
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, margaritagr είπε Χαχα μονο εγώ απολαμβάνω τη σαβούρα του ικεα???? must menu σιζαρς με -όση θέλεις σος-, μια φέτα με λάδι, μανιταρόσουπα , και κεφτεδάκια με σάλτσα + τσενταρ στις πατάτες. Και refill Pepsi Καλα εννοείται μ αρέσει και το χοτ ντογκ τους (Ε εκει δε περιμένεις να φας ποιοτικά....) Αφού δεν σε βάζουν να το φτιάξεις εσύ, πάλι καλά να λες 😛 2
vastegial_74 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω να πάω χρόνια αλλά μια φορά κι έναν καιρό κάθε φορά που πήγαινα τσάκιζα ένα σοκολατένιο κέικ που είχε. Το κομμάτι της μερίδας ήταν ψιλοκτήνος και από γεύση ήταν πολύ καλό. Υπάρχει ακόμα; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από vastegial_74
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Έχει ενα κτήνος σοκολατένιο. α ξέχασα το γλυκό ρε παιδιά.. εννοείται και γλυκάκι με σουηδική σημαία πανω
Edel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 La strega Σαββατιανή εξόρμηση Στη πίτσα, στη πρώτη μπουκιά θυμήθηκα αστραπιαία το θρεντ και άφησα κάτω το κομμάτι για να τα προλάβω ακέραια τα πιάτα 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα