Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Πήγαμε έξω με τον αδερφό μετά από καιρό , στην αρχή για σουβλάκια καί μετά χτυπήσαμε γλυκάκι. Καλημερα.Σουβλάκια που ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Γενέθλια σε λίγες μέρες. Μαγαζί που μπορεί να παίξει κτηνωδία για 7-8 άτομα αλλά να μη μου έρθει και ο κούκαρος αηδόνι? Νότια προάστια κατά προτίμηση. Όχι μπαρμπα Μήτσο, έχει τιμηθεί δεκάδες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Καλημέρα. Γενέθλια σε λίγες μέρες. Μαγαζί που μπορεί να παίξει κτηνωδία για 7-8 άτομα αλλά να μη μου έρθει και ο κούκαρος αηδόνι? Νότια προάστια κατά προτίμηση. Όχι μπαρμπα Μήτσο, έχει τιμηθεί δεκάδες φορές. Δράμι Γλυφάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δράμι Γλυφάδα Καλή η πρόταση, πάντως φτηνό δε νομίζω να είναι (φαντάζομαι θα έχει είτε ίδιες τιμές είτε και λίγο παραπάνω από το αδερφάκι του στα Δυτικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Καλή η πρόταση, πάντως φτηνό δε νομίζω να είναι (φαντάζομαι θα έχει είτε ίδιες τιμές είτε και λίγο παραπάνω από το αδερφάκι του στα Δυτικά) Εγώ εκανα εκει τραπέζι περυσι, πήραμε φαγητά που σκάσαμε (ναι ηταν και άντρες στην παρέα 😛 ) και μαζί με το κρασί ήρθε κάτω απο 20€ το άτομο. Ειχα παει νωρίτερα απο το μαγαζί και μίλησα με το παλικάρι που το έχει. Μου έβγαλε μενού ανάλογα με τα άτομα που περιελάμβανε τα πάντα, και μεζεδάκια και ποικιλίες κρεατικών. Τη μερα που ειχα το τραπέζι (περισσότερα άτομα απο τον edel) ήρθαν ολα στην ωρα τους και με σωστές χρονικές αποστάσεις το ενα απο το αλλο. Στο αλλο μαγαζί δεν έχω παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εγώ εκανα εκει τραπέζι περυσι, πήραμε φαγητά που σκάσαμε (ναι ηταν και άντρες στην παρέα 😛 ) και μαζί με το κρασί ήρθε κάτω απο 20€ το άτομο. Ειχα παει νωρίτερα απο το μαγαζί και μίλησα με το παλικάρι που το έχει. Μου έβγαλε μενού ανάλογα με τα άτομα που περιελάμβανε τα πάντα, και μεζεδάκια και ποικιλίες κρεατικών. Τη μερα που ειχα το τραπέζι (περισσότερα άτομα απο τον edel) ήρθαν ολα στην ωρα τους και με σωστές χρονικές αποστάσεις το ενα απο το αλλο. Στο αλλο μαγαζί δεν έχω παει Τι να σου πω, εγώ που πάω τακτικά στην Αγία Βαρβάρα, κάτω από 20 το κεφάλι δύσκολο να φτάσουμε Αν μιλάμε για αντροπαρέα (3-4 ατόμων) που πάμε για να φάμε κάνουμε εύκολα 25άρι το κεφάλι Φυσικά ξέρεις ότι όσο περισσότεροι, τόσο πιο φτηνά βγαίνει κατά κεφαλήν Απλά επειδή είδα ότι το παιδί έλεγε για Μπαρμπα Μήτσο, μη πάθει κάνα σοκ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από AristidisZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Τι να σου πω, εγώ που πάω τακτικά στην Αγία Βαρβάρα, κάτω από 20 το κεφάλι δύσκολο να φτάσουμε Αν μιλάμε για αντροπαρέα (3-4 ατόμων) που πάμε για να φάμε κάνουμε εύκολα 25άρι το κεφάλι Φυσικά ξέρεις ότι όσο περισσότεροι, τόσο πιο φτηνά βγαίνει κατά κεφαλήν Απλά επειδή είδα ότι το παιδί έλεγε για Μπαρμπα Μήτσο, μη πάθει κάνα σοκ Χαχα δεν τον ξέρω τον Μπάρμπα Μήτσο! Πάντως άμα πάει από εκεί θα του πουν πόσο θα βγει οπότε δε θα χει θεμα να την πατήσει μετά, θα ξέρει από πριν αν του κάνει ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, margaritagr είπε Χαχα δεν τον ξέρω τον Μπάρμπα Μήτσο! Πάντως άμα πάει από εκεί θα του πουν πόσο θα βγει οπότε δε θα χει θεμα να την πατήσει μετά, θα ξέρει από πριν αν του κάνει ή όχι Gourmet φάση (αν δε πίνεις μπύρες - εννοώ πολλές - και δε τρως σαν τον Πάγκαλο σχεδόν αδύνατο να κάνεις πάνω από 10€ το κεφάλι) BTW, όταν λες να πάει από εκεί, εννοείς να συνεννοηθούν μενού ; Πως θα ξέρει πόσο θα του πάει ; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από AristidisZ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε Καλημέρα. Γενέθλια σε λίγες μέρες. Μαγαζί που μπορεί να παίξει κτηνωδία για 7-8 άτομα αλλά να μη μου έρθει και ο κούκαρος αηδόνι? Νότια προάστια κατά προτίμηση. Όχι μπαρμπα Μήτσο, έχει τιμηθεί δεκάδες φορές. στη θεση σου θα πηγαινα στο μαγαζι του @Fotis13 τον "κυρ αριστο" γιατι πολυ απλα ειναι ποιοτικο & το σερβις ανθρωπινο. http://www.kir-aristos.gr/μενου-κυρ-αριστος.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε στη θεση σου θα πηγαινα στο μαγαζι του @Fotis13 τον "κυρ αριστο" γιατι πολυ απλα ειναι ποιοτικο & το σερβις ανθρωπινο. http://www.kir-aristos.gr/μενου-κυρ-αριστος.html Σωστή πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 όλο το group του κυρ Αρίστου αξίζει και είναι και οικονομικό. άντε να βγει λίγο κρύο για να πάμε για οσομπούκο στον Ακάκιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόνο σε εμένα δεν άρεσε του κυρ αριστου που μια φορά το είχα επισκεφτεί επειδή διάβαζα τα καλύτερα εδώ μέσα; Αλήθεια από περιέργεια το ακριβώς διπλανό κεμπαπτζιδικο τι λέει; το σκεφτόμουν χτες που πέρασα από εκεί αλλά τα μπεργκερ με κέρδισαν χαχα. Θα το δοκιμάσω και αυτό,όπως κ πολλά που σταμπαρα τριγύρω, και σε λίγο καιρό με βλέπω να ξανακλαιγομαι στο φιτνες θρεντ 😂🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 ποιο λες? το δικό του για delivery? δεν έχει άλλο δίπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβώς απέναντι από το μπεργκεραδικο. Ωχ παίζει να μην είναι άλλο και να είπα σαχλαμάρα; Με κολασε και ο Δημητρίου δίπλα βραδιάτικα αλλά φωτο δεν πρόλαβα. Πρόλαβα όμως αυτό πριν κοπεί 😀 Μινιον με εξωτερικά ζαχαροπαστα και ανάμεικτη εσωτερικά από το Απολλώνιον Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από greekbusters 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 χοιρινο + μπιφτεικι μοσχαρι (μαλακια) + γυρος χοιρινος για ποικιλια + τα κοκ της νενυ που τα κοκκινα ειναι τρομερα 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα