*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Κι εγω εχω δοκιμασει medium well, καλο ήταν γευστικά αλλα αυτο το ροζ δεν παλευεται. Αν κατι δεν μ'αρεσει οπτικα δεν το επιλέγω. Ειναι μια απο τις παραξενιες μου 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ειναι και που θα το φας το rare, σε ταβερνα της σειρας αν ερθει κατα λαθος εχει φυγει πισω σε δευτερολεπτα. Προσωπικα μου αρεσει το medium αν και εχω δοκιμασει rare πολλες φορες.
j0hnn1e Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 hours ago, margaritagr said: Γαμωτο τωρα με τα κρέατα θυμήθηκα αυτο το επικό σνίτσελ στη Βιέννη... Figlmüller [ Αχχχχ... τι μου θύμησες... οποιος πάει Βιέννη σίγουρα να πάει, αλλά να κλείσει κανένα μήνα πιο πριν για να βρει σίγουρα. Value for money σίγουρα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 hours ago, *nenya* said: Ενώ το well done με καλύπτει και οπτικά και γευστικά! Ευτυχώς δεν είσαι ο σεφ όπου πάω χχοχοχοχο και αν ήσουν, θα σού'λεγα πλερώνω κ το θέλω well done! Κυρίως οπτικά. 😛 Αν θυμάμαι καλά ο μακαρίτης ο Bourdain είχε πει ότι με το να παραγγέλνεις well done απλά λες στον chef να σου βάλει χειρότερο κομμάτι κρέατος, μιας και δεν θα καταλάβεις διαφορά λόγω του ψησίματος. 😛 3
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Αχχχχ... τι μου θύμησες... οποιος πάει Βιέννη σίγουρα να πάει, αλλά να κλείσει κανένα μήνα πιο πριν για να βρει σίγουρα. Value for money σίγουρα Και τις 2 φορες που πηγα Βιεννη , κατσαμε χωρις κρατηση. Τη μια με μέσο ( ) και την αλλη ειχαμε παει ψιλοακυρη ωρα νωρις τ απογευμα
evabb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, Fotis13 είπε Base Grill ,εφαγα ενα κοντρα φιλετο 60 ημερων ωριμανσης παραμιλαγα ...Οι φωτο με τις κοπες ειναι απο video που τραβηξα .Και φυσικα για το τελος ενα bufala Gelato για το τελειωμα : ολα καλα αλλα οι βαφλες οχι. αν η βαφλα θελει τοση πολυ σοκολατα για να την φας ειναι ντε φακτο μαπα. 6
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, evabb είπε ολα καλα αλλα οι βαφλες οχι. αν η βαφλα θελει τοση πολυ σοκολατα για να την φας ειναι ντε φακτο μαπα. Κι εμενα μ αρεσει να εχει η βαφλα και η κρεπα μπολικη πραλινα, σε αντιθεση με οπως τις τρωγαμε στο Παρισι. Εκει ναι ετρωγες κρεπα και ευχαριστιοσουν το ζυμαρι. Εδω καμια σχεση
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 φαντασου οτι η αληθινη βαφλα εχει ακομα πιο εντονη γευση απο μια καλή κρεπα. με νουτελα δεν τρωγεται καν. ειναι toooooooooooo much 3
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, evabb είπε φαντασου οτι η αληθινη βαφλα εχει ακομα πιο εντονη γευση απο μια καλή κρεπα. με νουτελα δεν τρωγεται καν. ειναι toooooooooooo much Το ξερουμε ρε αγαπη ,εχουμε παει και εμεις εξω και εχουμε φαει εξαιρετικες βαφλες ! Αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο θελουμε λιγα ακομα χρονια για αυτο .Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα ,εδω υπαρχει ακομα κοσμος που τρωει το κρεας well done που δεν υπαρχει καν σαν επιλογη στον καταλογο ! 2
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το ξερουμε ρε αγαπη ,εχουμε παει και εμεις εξω και εχουμε φαει εξαιρετικες βαφλες ! Αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο θελουμε λιγα ακομα χρονια για αυτο .Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα ,εδω υπαρχει ακομα κοσμος που τρωει το κρεας well done που δεν υπαρχει καν σαν επιλογη στον καταλογο ! 😊 οταν το θετεις ετσι δεν μπορω να σου φερω αντιρηση. 1
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καφεδάκι το απόγευμα με την κατάλληλη παρέα 16
antemore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 τι ειναι αυτο; μπουγατσαν με κρεμα απο τριγωνα πανοραματος; 1
Anorymous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, antemore είπε τι ειναι αυτο; μπουγατσαν με κρεμα απο τριγωνα πανοραματος; Κρουασάν βουτύρου με κρέμα ζαχαροπλαστικής 2
tommybertsen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν ήξεραν πως να το γεμίσουν και την πέταξαν από πάνω; 😛
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, tommybertsen είπε Δεν ήξεραν πως να το γεμίσουν και την πέταξαν από πάνω; 😛 Όχι απλά ήταν φουλ γεμάτο μέσα και βγήκε καί απεξω 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα