Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ένα μικρό σνακ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Θα μας τρελάνεις με τα .... μικρά (!!!) σνακ σε ταψάρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Tα μικρά σνακ στις ταψάρες φαίνονται μεγάλα 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Girl είπε Ένα μικρό σνακ... 😍Πάλι παστίτσιο;;; 😍 Το fresh κάτι μου θυμίζει... Θεσσαλονίκη;;; Φέρνω ταπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, terry308 είπε 😍Πάλι παστίτσιο;;; 😍 Το fresh κάτι μου θυμίζει... Θεσσαλονίκη;;; Φέρνω ταπερ Ναι μας αρέσει πολύ. Δυστυχώς το καθαρίσαμε ήδη όλο 5 ατομα...😄😄 Το fresh είναι κοντά στο μετρό Συγγρου-Φιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Girl είπε Ναι μας αρέσει πολύ. Δυστυχώς το καθαρίσαμε ήδη όλο 5 ατομα...😄😄 Το fresh είναι κοντά στο μετρό Συγγρου-Φιξ. το fresh ειναι αλυσιδα.Εχει σχεδον παντου αλλα ποτε δεν έχω μπει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, CallMeRp είπε το fresh ειναι αλυσιδα.Εχει σχεδον παντου αλλα ποτε δεν έχω μπει μέσα Ισχύει. Είναι ελαφρως τσιμπημένα στην τιμη, αλλά φοβερή ποιότητα. Και φρέσκα όπως λέει και το ονομα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Τουρτες σοκολατα μπισκοτο απο Fresh στο Παγκρατι ❤️ αχ νοσταλγια αχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ρε δεν beep beep λέω ´γω ; Μόλις γύρισα από δουλειά και θέλω να φάω ενα αρνί ολόκληρο με εσας που έχω μπλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Big Boy Burgers 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Big Boy Burgers Το πρώτο μπεργκερ φαίνεται εκπληκτικά τούμπανο, δώσε λίγο μια σύντομη κριτική αν άξιζε το φαγητό μπας και πάω! Θέλω μπέργκερ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Και το ψωμί του φαίνεται καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Edel είπε Το πρώτο μπεργκερ φαίνεται εκπληκτικά τούμπανο, δώσε λίγο μια σύντομη κριτική αν άξιζε το φαγητό μπας και πάω! Θέλω μπέργκερ!! 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Και το ψωμί του φαίνεται καλό! Το πρωτο burger ειναι το μεγαλυτερο που εχουν με διπλο μπιφτεκι και οι πατατες ειναι για 4 μεριδες το εφαγα και τις 3 πατατες την αλλη την αφησα γιατι ειχα φαει 2 ωρες πιο πριν χαχα . Το μαγαζι ειναι του Αριστου στο γνωστο οικοδομικο τετραγωνο που του ανηκει ολο .Γευστικα ηταν νοστιμο ,το ψωμι καλο, οι πατατες εξαιρετικες η σαλατα πολυ καλη .Φυσικα δεν αγγιζει τα επιπεδα του Kozis ,ειναι ομως πανω απο τον μεσο ορο και τα γνωστα burgeradika που εχουν μονο ποσοτητα και απο ποιοτητα δεν... Θα του εβαζα ενα 7 , στα συν η πολυ καλη διακοσμηση του μαγαζιου σαν κλασικο αμερικανικο old school μαγαζι . Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μια μπριζολίτσα και ένα burgerάκι 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Το πρωτο burger ειναι το μεγαλυτερο που εχουν με διπλο μπιφτεκι και οι πατατες ειναι για 4 μεριδες το εφαγα και τις 3 πατατες την αλλη την αφησα γιατι ειχα φαει 2 ωρες πιο πριν χαχα . Το μαγαζι ειναι του Αριστου στο γνωστο οικοδομικο τετραγωνο που του ανηκει ολο .Γευστικα ηταν νοστιμο ,το ψωμι πολυ καλο, οι πατατες εξαιρετικες η σαλατα πολυ καλη .Φυσικα δεν αγγιζει τα επιπεδα του Kozis ,ειναι ομως πανω απο τον μεσο ορο και τα γνωστα burgeradika που εχουν μονο ποσοτητα και απο ποιοτητα δεν... Θα του εβαζα ενα 7 , στα συν η πολυ καλη διακοσμηση του μαγαζιου σαν κλασικο αμερικανικο old school μαγαζι . εχεις γινει νοτιος ετσι ;; ερωτας παιζει εδω & νυστικο αρκουδι δε χορευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα