hateuall Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Σπιτικό και ζουμερό..με μπιφτέκι κοτόπουλου 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Βραδυνή λιγουριτσα 😛 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, hateuall είπε Σπιτικό και ζουμερό..με μπιφτέκι κοτόπουλου πολυ προστυχο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Βραδυνή λιγουριτσα 😛 παρκινσον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τη λαχτάρα του θα ειναι *κι εγω το ιδιο θα πάθαινα ! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Κάτι για να συνοδεύσουμε το κρασί 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, LASERPEWPEW είπε Κάτι για να συνοδεύσουμε το κρασί 🤔 να βρω το antifitness αλλά δυσκολεύομαι.. Ρόδι Αβοκάντο Πρασινάδα (που λέει ο προϊστάμενος μου) Κρεμμύδι Ρύζι Καλαμπόκι Γιαούρτι Κρασί... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, LASERPEWPEW είπε Κάτι για να συνοδεύσουμε το κρασί Amigos εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, terry308 είπε 🤔 να βρω το antifitness αλλά δυσκολεύομαι.. Ρόδι Αβοκάντο Πρασινάδα (που λέει ο προϊστάμενος μου) Κρεμμύδι Ρύζι Καλαμπόκι Γιαούρτι Κρασί... 🤣 Ισχύει για τη σαλάτα, με το chimichanga όμως είμαι on topic 😆 51 λεπτά πριν, margaritagr είπε Amigos εγγύηση. Spoiler καλούλη είναι, να δοκιμάσεις το mejico στην Αργυρούπολη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LASERPEWPEW είπε Ισχύει για τη σαλάτα, με το chimichanga όμως είμαι on topic 😆 Απόκρυψη περιεχομένων Έ βάλε κανα υπότιτλο να μπούμε στο νόημα κι εμείς που δε το ξέρουμε 😂 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από terry308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 συνεχιζω κι εγω δυναμικα στο κλιμα του anti-fit !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τιτλος 'Η βοσκη του κοκκορα' Edit: με τετοιο ονομα θα μπορουσαν να πουλανε 10€ το συγκεκριμένο πιατο στα ρεστοραν. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τα σπάει το καλαμπόκι ✌️ Κάθομαι και τρώω μισό κιλό και μετά κλαιγομαι στην γυναίκα μου, και λέω γιατί με άφησες να το φάω,φέρε σόδες και τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Just now, stelios18120 said: Τα σπάει το καλαμπόκι ✌️ Κάθομαι και τρώω μισό κιλό και μετά κλαίγομαι στην γυναίκα μου, και λέω γιατί με άφησες να το φάω, φέρε σόδες και τέτοια. Μια απ' τα ίδια. Σε όλες τις μορφές. Βραστό, ψητό, ποπκόρν, μέχρι και ωμό εν είδει καραμέλας! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Σας ταιζουμε καλαμποκι για να φουσκωνετε και να μην χρειαζεται να μαγειρεψουμε τπτ αλλο! Οργανωμενο σχεδιο λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα