revolver1990 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Έπρεπε. Και για τους λάτρεις των κοντινών λήψεων 😁 17
m3fisto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Crossposting από το θρεντ γύρος ή πίτσα Η απάντηση παραμένει ΚΑΙ ΤΑ 2 βαση πίτσα με εξτρα τυρι τριμμενο και μπεικον απο πανω ανοιγουμε πίτες γύρο χωρίς αλοιφές στην πλάτη τους τυρί, μπέικον και από πάνω άλλη πίτσα επαναλαμβάνουμε!! Βάζουμε στο φούρνο στους 180 μέχρι να λιώσουν όλα τα τυριά ομοιόμορφα! Κόβουμε και σερβίρουμε σαν Κέικ 14 1 2
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον εχει ανοιξει ενα νεο μπεργκεραδικο στην Αιολου, απεναντι απο το Lukumades, το οποιο ειναι ριγος. Εφαγα σημερα ενα εξαιρετικοτατο και πατατες τηγανιτες με λαδι τρουφας ή κατι τετοιο και ηταν οργασμος. Το κακο ειναι πως ειμαι σε intermediate fasting, αρα πολλη πεινα, οποτε δεν προλαβε οχι να βγει φωτογραφια, ουτε καν να σκεφτω να το βγαλω. Αλλα ναι, πηγαινετε και βγαλτε εσεις καμια. Στην αρχη μου φανηκε "αλλοεναχιπστερομπεργκεραδικο" και ημουν προκατειλημμενος οταν με πηγαν, αλλα... 3
terry308 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, stormrain είπε Το κακο ειναι πως ειμαι σε intermediate fasting, αρα πολλη πεινα Στου δικού μ το χουριο δεν ειχαμ τέτοιο πράμα, τι είν τούτο;; Πόσο καιρό εισαι στο πρόγραμμα; Έχεις δει διαφορά;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, terry308 είπε Στου δικού μ το χουριο δεν ειχαμ τέτοιο πράμα, τι είν τούτο;; Πόσο καιρό εισαι στο πρόγραμμα; Έχεις δει διαφορά; Bλακεια ειναι, δεν την παλευω, μια εβδομαδα. Περα απο την πλακα, δεν το εκμηδενιζω, γενικως λειτουργει, αλλα ειναι πολυ περιοριστικο για τον δικο μου τροπο ζωης. Παμε στο Fitness thread αν θελεις γιατι εδω θα με αναγκασουν να με μπαναρω 😛 4
Highlander Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πριν μερικές ημέρες ο χασάπης μου κάτι ωραίες μπριζόλες. Πήρα 4, έψησα τις 2, συνοδεία με κάτι χόρτα από λαϊκή. (Χόρτα τρώω μόνο εγώ) Γύρισα με τα παιδιά από γυμναστήριο και πεινούσαν. Το πιο εύκολο μια και είχα έτοιμη σάλτσα (που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι πλέον) και αυγά από τις κότες. Αυτό το ψαράκι ήταν 3 κιλά. Το κεφάλι έγινε ψαρόσουπα, το υπόλοιπο αναμένει τη σειρά του. Τα γεμιστά όλο το καλοκαίρι ήταν οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα στο μενού. Ότι λείπει ήταν για συνοδεία στο ούζο. Γενέθλια ανιψιάς και είχαμε απ' ούλα. Μπύρα ORA (Σε κάθε καρέκλα υπήρχε χαρτί επίσημοι 😀) Καραγκιόζη (Τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ) Και φυσικά σουβλάκια Bonus ήταν πλευρά προβατίνας τα οποία τερμάτισαν τις γεύσεις. Όλοι ήθελαν κι άλλο. Την προηγούμενη εβδομάδα σφάξαμε κάτι ατίθασα κοκοράκια και είπαμε να τιμήσουμε την παράδοση Beef ribs με λίγο ψαχνό παραπάνω, μπήκε Sous Vide για 20 ώρες Ενδιάμεσα τσακίσαμε κάτι τηγανόψωμα στο black steel τηγάνι πάνω στα κάρβουνα Και να τα beef ribs να παίρνουν χρώμα μαζί με κάτι παϊδάκια αρνί τα οποία επισκιάστηκαν από τη νοστιμιά του μοσχαριού Και εις άλλα με υγεία 23 4
Edel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Highlander είπε Πριν μερικές ημέρες ο χασάπης μου κάτι ωραίες μπριζόλες. Πήρα 4, έψησα τις 2, συνοδεία με κάτι χόρτα από λαϊκή. (Χόρτα τρώω μόνο εγώ) Γύρισα με τα παιδιά από γυμναστήριο και πεινούσαν. Το πιο εύκολο μια και είχα έτοιμη σάλτσα (που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι πλέον) και αυγά από τις κότες. Αυτό το ψαράκι ήταν 3 κιλά. Το κεφάλι έγινε ψαρόσουπα, το υπόλοιπο αναμένει τη σειρά του. Τα γεμιστά όλο το καλοκαίρι ήταν οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα στο μενού. Ότι λείπει ήταν για συνοδεία στο ούζο. Γενέθλια ανιψιάς και είχαμε απ' ούλα. Μπύρα ORA (Σε κάθε καρέκλα υπήρχε χαρτί επίσημοι 😀) Καραγκιόζη (Τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ) Και φυσικά σουβλάκια Bonus ήταν πλευρά προβατίνας τα οποία τερμάτισαν τις γεύσεις. Όλοι ήθελαν κι άλλο. Την προηγούμενη εβδομάδα σφάξαμε κάτι ατίθασα κοκοράκια και είπαμε να τιμήσουμε την παράδοση Beef ribs με λίγο ψαχνό παραπάνω, μπήκε Sous Vide για 20 ώρες Ενδιάμεσα τσακίσαμε κάτι τηγανόψωμα στο black steel τηγάνι πάνω στα κάρβουνα Και να τα beef ribs να παίρνουν χρώμα μαζί με κάτι παϊδάκια αρνί τα οποία επισκιάστηκαν από τη νοστιμιά του μοσχαριού Και εις άλλα με υγεία ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 2
panosXboxone Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Highlander είπε Πριν μερικές ημέρες ο χασάπης μου κάτι ωραίες μπριζόλες. Πήρα 4, έψησα τις 2, συνοδεία με κάτι χόρτα από λαϊκή. (Χόρτα τρώω μόνο εγώ) Γύρισα με τα παιδιά από γυμναστήριο και πεινούσαν. Το πιο εύκολο μια και είχα έτοιμη σάλτσα (που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι πλέον) και αυγά από τις κότες. Αυτό το ψαράκι ήταν 3 κιλά. Το κεφάλι έγινε ψαρόσουπα, το υπόλοιπο αναμένει τη σειρά του. Τα γεμιστά όλο το καλοκαίρι ήταν οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα στο μενού. Ότι λείπει ήταν για συνοδεία στο ούζο. Γενέθλια ανιψιάς και είχαμε απ' ούλα. Μπύρα ORA (Σε κάθε καρέκλα υπήρχε χαρτί επίσημοι 😀) Καραγκιόζη (Τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ) Και φυσικά σουβλάκια Bonus ήταν πλευρά προβατίνας τα οποία τερμάτισαν τις γεύσεις. Όλοι ήθελαν κι άλλο. Την προηγούμενη εβδομάδα σφάξαμε κάτι ατίθασα κοκοράκια και είπαμε να τιμήσουμε την παράδοση Beef ribs με λίγο ψαχνό παραπάνω, μπήκε Sous Vide για 20 ώρες Ενδιάμεσα τσακίσαμε κάτι τηγανόψωμα στο black steel τηγάνι πάνω στα κάρβουνα Και να τα beef ribs να παίρνουν χρώμα μαζί με κάτι παϊδάκια αρνί τα οποία επισκιάστηκαν από τη νοστιμιά του μοσχαριού Και εις άλλα με υγεία Που θα βρω να καλύψω της λιγούρες με κατι τέτοιο , με αυτά που βλέπω τέτοια ώρα
nickmanak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επικό πόστ του Highlander! Μου αρέσει που ζείτε σε στυλ "Game of Thrones". Κυνηγάτε, σφάζετε και ψήνετε τα πάντα! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από nickmanak 2
*nenya* Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Και ξέρετε ποιό είναι το κακό ε; ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!! 3
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Highlander έχω μια απορία, πόσα κιλά είσαι? Καλοπροαίρετα ρωτάω από περιέργεια 😛
VonLoutsos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Για τον Κωστόπουλο έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια για τα κρέατά του και έχω δοκιμάσει μια φορά. @Highlander
revolver1990 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δεν ρωτάς ΠΟΤΕ μέλη του antifitness πόσα κιλά είναι . 😉 2 2
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Highlander είπε Πριν μερικές ημέρες ο χασάπης μου κάτι ωραίες μπριζόλες. Πήρα 4, έψησα τις 2, συνοδεία με κάτι χόρτα από λαϊκή. (Χόρτα τρώω μόνο εγώ) Γύρισα με τα παιδιά από γυμναστήριο και πεινούσαν. Το πιο εύκολο μια και είχα έτοιμη σάλτσα (που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι πλέον) και αυγά από τις κότες. Αυτό το ψαράκι ήταν 3 κιλά. Το κεφάλι έγινε ψαρόσουπα, το υπόλοιπο αναμένει τη σειρά του. Τα γεμιστά όλο το καλοκαίρι ήταν οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα στο μενού. Ότι λείπει ήταν για συνοδεία στο ούζο. Γενέθλια ανιψιάς και είχαμε απ' ούλα. Μπύρα ORA (Σε κάθε καρέκλα υπήρχε χαρτί επίσημοι 😀) Καραγκιόζη (Τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ) Και φυσικά σουβλάκια Bonus ήταν πλευρά προβατίνας τα οποία τερμάτισαν τις γεύσεις. Όλοι ήθελαν κι άλλο. Την προηγούμενη εβδομάδα σφάξαμε κάτι ατίθασα κοκοράκια και είπαμε να τιμήσουμε την παράδοση Beef ribs με λίγο ψαχνό παραπάνω, μπήκε Sous Vide για 20 ώρες Ενδιάμεσα τσακίσαμε κάτι τηγανόψωμα στο black steel τηγάνι πάνω στα κάρβουνα Και να τα beef ribs να παίρνουν χρώμα μαζί με κάτι παϊδάκια αρνί τα οποία επισκιάστηκαν από τη νοστιμιά του μοσχαριού Και εις άλλα με υγεία Τιποτα πιο εκλεκτό.....😋 Ωστε εδω ειστε πουλάκια μου μαζεμένα και ολη μερα μασαμπουκιάζετε! Ε ρε κατι φαγιά ωραία που βλέπω και κάπως μου΄ρχεται.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα