ADHD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/9/2018 στις 12:10 ΠΜ, *nenya* είπε Ελαφρια σνακ. 53 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ωρα για ενα μικρο επιδορπιο Σου χάκαρε το account ο Anorymous??
*nenya* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, ADHD said: Σου χάκαρε το account ο Anorymous?? Κι εσύ ρε νόβα;;; Μην σας κάνει εντύπωση! Γουστάρω τέτοιες μαλακιούλες τζανκ! 1
ADHD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε Κι εσύ ρε νόβα;;; Μην σας κάνει εντύπωση! Γουστάρω τέτοιες μαλακιούλες τζανκ! Οκ τζανκ, αλλά goodys?? Milko?? 🤔Πρέπει να υπάρχουν κάποια standards και στο τζανκ.. Να βάλω και εγώ μια από διακοπές μην είμαι εντελώς ot.. Δεν ήταν ιδιαίτερα ωραίο αλλά w/e πόσο καλό μπορεί να είναι ένα κοτόπουλο έτσι και αλλιώς.. 5
vgiozo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, evabb είπε λιθοβολήστε τον παρακαλώ. Έτσι είναι οι γκουρμεδιάρηδες, όσο πιο σίχαμα και ακριβό, τόσο καλύτερα...πώς θα επιδείξουμε το εκλεπτυσμένο, δουλεμένο γούστο; Κοινοί θνητοί είμαστε; λολ Δεν την έφαγα σε μικρές ποσότητες όμως, αυτή τη πράσινη αηδία, τη πήρα με μια πιρουνιά (σιγά μη χρησιμοποιήσω και τα ξυλάκια, είπαμε) και τη κατέβασα με λίγο σούσι... ...ήταν πολύ...πολύ...πώς το λέτε εσείς εκεί, γιατί δεν θυμάμαι πώς το λέμε εμείς εδώ...πολύ "overwhelming"...
villasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, vgiozo είπε Δεν την έφαγα σε μικρές ποσότητες όμως, αυτή τη πράσινη αηδία, τη πήρα με μια πιρουνιά 😀 Κ. επιμελητα εσεις ? ? ? 😀
sstratos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Σπίτι είχε γιουβαρλάκια... στο μαγαζί θα πάρω την εκδικησή μου... Τα περιμένω να έρθουν για φωτό ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Ωρα για ενα μικρο επιδορπιο Αυτά είναι τα ωραία...Μου αρέσει και πολύ το κλασικό, μιλκο και τυρόπιτα. Ciao Italia: κρουασαν ανάμεικτο και κρουασαν με κρέμα και φρεσκιες φράουλες. Κόλαση!!!
sstratos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Eoin είπε Αγαπάμε γιουβαρλάκια Δεν είπα οτι δεν τα έφαγα. Αλλα μου είχαν τάξει κεφτεδάκια με πουρέ..... Τα κοτομπέικον ήταν τα ποιό μικρά καλαμάκια που εχω δεί , κυριολεκτικά 1 μπουκια .... τα δυο μαζί πραγματικά η φωτογραφία τα αδικεί. Ηταν πολύυυυ μικρά !!!! Ασε που μυριζαν και θάλασσα.... (2/10) τα χοιρινα ήταν μεγαλούτσικα και καλοψημένα (7/10) Η πίτα καλούτσικη χωρίς λάδια , το μπιφτέκι όμως πολύ άνοστο. Άσε που το μανούρι ήταν μόνο μια μπουκίτσα στο κέντρο του κρέατος. Οι πατάτες συνηθισμένες.... (6/10) Το βράδυ θα πεινάμε πάλι και θα ξαναεχει γιουβαρλάκια 😥 7
sstratos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Τρώτε κουφάλες, τρώτε και για μένα ❤️ Τρώμε μην ανησυχείς !! χαχα 2
CheOnWeb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, CallMeRp said: Χαλαρά Σα δε ντρέπεστε... πάω να τσακίσω το γιουβέτσι. (Η πίτσα θυμίζει "Greek" από Portofino) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 τελευταια μαζευτηκαν πολλοι φωτογραφοι απο τη σχολη του ανωριμου... προσπαθηστε να τραβατε λιγο πιο μακρια....θα δουμε τιποτα μεσα στο φαγητο & θα ξαναφαμε την επομενη δεκαετια... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα