sstratos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, villasg είπε Εγω σαντουιτσαδικο αυθεντικο στην δεκελειας επαιρνα αλλα χαλασε πολυ σαν του γαλατσιου ( βεικου ) εγινε .... Το μαμησαν στην κρητη το πιτογυρο ( Ηρακλειο φωτο φιλου ) . Και μονο που το βλεπω ετσι το γυρναει η καρδια μου Εαν του πεις αντι για πατάτες να βάλει ντομάτα τι θα βάλει ? 3-4 ολόκληρες ???? 1
villasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Παραδοσιακά το τυλιχτό ή το ανοιχτό δεν είχε πατάτες. Εγω ετσι μεγαλωσα . Κρεας ντομάτα κρεμμυδι τζατζίκι ( εκτος απο τις αφραγκιες που παιρναμε απολα χωρις κρεας ) ή τις πεινες που χτυπαγαμε δυπιτα 2
sstratos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Λαδοτυρι Μυτιληνης , πιπεριές , σύγκλινο Μάνης.... ταψί 1/2 !!!!!! Και μετά για καρδιολόγο χαχα Ταψί 2/2!!! 14 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 κάτι light από το σκ γιατί τα cheat θελω να περιοριστουν Κέρασμα στο τέλος 8 ώρες πριν, villasg είπε Εγω σαντουιτσαδικο αυθεντικο στην δεκελειας επαιρνα αλλα χαλασε πολυ σαν του γαλατσιου ( βεικου ) εγινε .... Το μαμησαν στην κρητη το πιτογυρο ( Ηρακλειο φωτο φιλου ) . Και μονο που το βλεπω ετσι το γυρναει η καρδια μου Το αυθεντικο ηταν ανεκαθεν κακο ...κατ εμε αλλα και απο φιλους-γνωστους κτλ Ενα τετοιο μεγαθηριο πιτογυρο εχει στο Γαλατσι με αρκετο γυρο.
vgiozo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Καπιτάλες! όλο έξω τρώτε! Ένα λαϊκό, σεμνό και ταπεινό σούσι είπα να παραγγείλω κι εγώ μια φορά, το "ξέρασα"/έφτυσα αφού έφαγα εκείνη τη πράσινη αηδία στην άκρη (πώς λέγεται αυτό το σίχαμα, ξέρει κανείς; ) 3
Thulogur Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) wasabi, και είναι για να δίνει μια σπιρτάδα, σε πολυ μικρές ποσότητες ομως. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur
arxontas2323 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vgiozo είπε Καπιτάλες! όλο έξω τρώτε! Ένα λαϊκό, σεμνό και ταπεινό σούσι είπα να παραγγείλω κι εγώ μια φορά, το "ξέρασα"/έφτυσα αφού έφαγα εκείνη τη πράσινη αηδία στην άκρη (πώς λέγεται αυτό το σίχαμα, ξέρει κανείς; ) Koi;
Edel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, villasg είπε Εγω σαντουιτσαδικο αυθεντικο στην δεκελειας επαιρνα αλλα χαλασε πολυ σαν του γαλατσιου ( βεικου ) εγινε .... Το μαμησαν στην κρητη το πιτογυρο ( Ηρακλειο φωτο φιλου ) . Και μονο που το βλεπω ετσι το γυρναει η καρδια μου Πόσο το χρεώνουν αυτό το πράγμα ?
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Εχει ανοιξει θεμα με σουβλακια πολυ καλο ειστε ολοι ευπροσδεκτοι ειναι και δωρεαν ! Οχι το λεω για να μην βλεπουμε φωτο καθε 4 σελιδες αναμεσα σε ανουσιο μπλα-μπλα οπως σε κατι αλλα θεματα π.χ με τις φωτο των μελων ... Ερωτηματικο 7
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, vgiozo είπε Καπιτάλες! όλο έξω τρώτε! Ένα λαϊκό, σεμνό και ταπεινό σούσι είπα να παραγγείλω κι εγώ μια φορά, το "ξέρασα"/έφτυσα αφού έφαγα εκείνη τη πράσινη αηδία στην άκρη (πώς λέγεται αυτό το σίχαμα, ξέρει κανείς; ) λιθοβολήστε τον παρακαλώ. 2
AristidisZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ερωτηματικο Ο κροκόδειλος ζει ακόμα ; Btw είχε κόσμο ; Από φαγητό έμεινες ευχαριστημένος ; Πήγαινα συνέχεια προ κάποιων ετών, μέχρι που το βαρέθηκα και το έκοψα...
revolver1990 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ωρα για ενα μικρο επιδορπιο Καλό βόλι. 🤣
*nenya* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, revolver1990 said: Καλό βόλι. 🤣 Όλα καλά θα πάνε XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα