Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Base Grill ,εφαγα ενα κοντρα φιλετο 60 ημερων ωριμανσης παραμιλαγα ...Οι φωτο με τις κοπες ειναι απο video που τραβηξα .Και φυσικα για το τελος ενα bufala Gelato για το τελειωμα : εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το μαγαζι και ειναι κοντα μου αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πανακριβο
eidikos33 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Anorymous είπε εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το μαγαζι και ειναι κοντα μου αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πανακριβο Πανακριβο ειναι φιλε δεν ειναι για ολες τις τσεπες 1
greekbusters Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Anorymous είπε εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το μαγαζι και ειναι κοντα μου αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πανακριβο Γείτονες είμαστε τότε. Έχω πάει μια φορά γτ δουλεύει σέρβις ένας φίλος, αλλά δεν ξαναπατησα γτ είναι ακριβούτσικο για εμένα. Βέβαια τα κρέατα είναι ΑΑ ποιότητας. Ότι καλύτερο. Τριπολις και πάλι Τριπολις 😀 1
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Αυτο που με χαλάει στο base grill ειναι τα πολλα τραπέζια οπου άνα σημεία ειναι ο ένας πανω στον άλλον. Δε μπορω να δίνω 40€/άτομο και να χω περιβάλλον ταβέρνας. Κατα τ αλλα για τους λάτρεις του κρέατος ειναι must. ΥΓ: άνοιξε το εστιατόριο της φάρμας Μπράλου στην Τήνο και θα έχει κανονικά και τα κρέατα ωρίμανσης. Πάνε τα λεφτακια μας 😛 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Αυτο που με χαλάει στο base grill ειναι τα πολλα τραπέζια οπου άνα σημεία ειναι ο ένας πανω στον άλλον. Δε μπορω να δίνω 40€/άτομο και να χω περιβάλλον ταβέρνας. Κατα τ αλλα για τους λάτρεις του κρέατος ειναι must. ΥΓ: άνοιξε το εστιατόριο της φάρμας Μπράλου στην Τήνο και θα έχει κανονικά και τα κρέατα ωρίμανσης. Πάνε τα λεφτακια μας 😛 Συμφωνω για τα τραπεζια ..Ειναι παραπανω απο 40 το ατομο αλλα σιγουρα μπορεις να φας και με τοσα . Θα ερθω ,κερνας .
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Συμφωνω για τα τραπεζια ..Ειναι παραπανω απο 40 το ατομο αλλα σιγουρα μπορεις να φας και με τοσα . Θα ερθω ,κερνας . Εγώ που δεν μπορω να φάω πολυ συνήθως ουτε καν σαλάτα παίρνω. Μονο κρέας. Άντε και τις πατάτες. Καλα πριν κάποιο καιρό παμε μεγάλη παρέα κι ένας παραπονιόταν που έφεραν το κρέας σκέτο χωρίς συνοδευτικό.... νόμιζε οτι πήγε στα Καλύβια να φάει. Τηνο κερνάω ναι
mclein Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 αυτο που μ'αρεσε οταν πηγαινα στο BG ηταν που οι καπνιζοντες εβγαιναν εξω. μακαρι να το τηρει ακομη ! για τα τραπεζια μου την εσπαγε κι εμενα αλλα επειδη πηγαινα καθημερινες κατα 22:30++ δεν το πετυχαινα... αυτο που δεν μ'αρεσε και δεν ξαναπηγα, ειναι που ζητησα "φιλέτο σπάλας Rib-eye" & T-bone των 750g - δηλαδη 2 πιατα - και ο παραγγελιοδέκτης μου ειπε με υφος αποκλειεται να φας και τα 2, βαζω στοιχημα οτι θες πως θα τα πεταξουμε & αφου εχασε το στοιχημα (λεφτα) δεν κερασε ουτε μισο φλυτζανι κρασι..
Thulogur Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Εστιατόριο mosselen στη Βουδαπέστη. Οτι πηραμε αξιζε, και τα χρηματα και την υπομονη. Οχι οτι πανε πισω στο θεμα street food οι ανθρωποι...ισα ισα 7
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Γαμωτο τωρα με τα κρέατα θυμήθηκα αυτο το επικό σνίτσελ στη Βιέννη... Figlmüller [ 14 1
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 😮 ούτε στο πιάτο δεν χωράει! Αυτά είναι! Ξεσηκώθηκα τώρα γι'αυτό το Base Grill. Και για τα κρεατικά αλλά και για να δω τί φάτσα θα πάρει ο σερβιτόρος όταν ζητάω τα πάντα well well well done XD 1 1 3
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, *nenya* είπε 😮 ούτε στο πιάτο δεν χωράει! Αυτά είναι! Ξεσηκώθηκα τώρα γι'αυτό το Base Grill. Και για τα κρεατικά αλλά και για να δω τί φάτσα θα πάρει ο σερβιτόρος όταν ζητάω τα πάντα well well well done XD Αμαρτία καλό κρέας να το κάψεις με well well done.. Στη χειρότερη παρτο medium, εγω προσωπικά αν ημουν σεφ δεν θα το εφτιαχνα καν, θα ερχόμουν και θα σου έλεγα να πας για σουβλάκια. 6 3 1
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 minute ago, ADHD said: Αμαρτία καλό κρέας να το κάψεις με well well done.. Στη χειρότερη παρτο medium, εγω προσωπικά αν ημουν σεφ δεν θα το εφτιαχνα καν, θα ερχόμουν και θα σου έλεγα να πας για σουβλάκια. Μα ρε συ Nova, για να φάω medium πρέπει να κλείνω τα μάτια [μην δω το ροζ κ μού'ρθει αναγούλα]!! Θες νά'χω κανα ατύχημα με κρέας+πιρούνι στο μάτι; Ενώ το well done με καλύπτει και οπτικά και γευστικά! Ευτυχώς δεν είσαι ο σεφ όπου πάω χχοχοχοχο και αν ήσουν, θα σού'λεγα πλερώνω κ το θέλω well done! 2
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μα ρε συ Nova, για να φάω medium πρέπει να κλείνω τα μάτια [μην δω το ροζ κ μού'ρθει αναγούλα]!! Θες νά'χω κανα ατύχημα με κρέας+πιρούνι στο μάτι; Ενώ το well done με καλύπτει και οπτικά και γευστικά! Ευτυχώς δεν είσαι ο σεφ όπου πάω χχοχοχοχο και αν ήσουν, θα σού'λεγα πλερώνω κ το θέλω well done! 2 2
FCastor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μια φορά και έναν καιρό και εγώ ultra well done τα έτρωγα τα κρεατικά/μπριζολοειδή. Μέχρι που δοκίμασα medium well κατόπιν πρότασης του έτερού μου ημίσεος και είπα εδώ είμαστε. Και μετά δοκίμασα medium... 😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα