stelios18120 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, DZ-Girl είπε Σπιτικό παστιτσιο με λίγα χθεσινά κεφτεδακια. Έπρεπε να βγάλεις Φωτο "κάτοψη" ώστε να τα δούμε καλύτερα 😂 Καλή αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Έπρεπε να βγάλεις Φωτο "κάτοψη" ώστε να τα δούμε καλύτερα 😂 Καλή αρχή Ευχαριστώ! Θα μάθω που θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Βραδινές λιγουρες...Παστουλα ανάμεικτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Γυρνώντας πριν απο λιγο Αθήνα απο Ευβοια μια σταση στο Στεργιου επιβαλλόταν ...... ( τα τυροπιτακια εξαφανιστηκαν μεσα στο αμαξι ) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @DZ-Girl που είπαμε ότι μένεις ;; ταπεράκι να φέρω ; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμβαίνει τώρα ✌️ Σερμπετοσπιτο Ψυρρή 😁😎 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, stelios18120 said: Συμβαίνει τώρα ✌️ Σερμπετοσπιτο Ψυρρή 😁😎 Με τσάκισες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Πιτο γύρα χθεσινά καί ένα ρουμανικό γλυκό πού λέγετε κοζονακ καί τό τρώνε συνήθως τά Χριστούγεννα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτη και η αδερφή της πέσανε ηρωικά απο μένα κατά την διάρκεια της φόρμουλας.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μόλις το φάω... Αλλά δε βαριέσαι 😀 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, greekbusters είπε Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μόλις το φάω... Αλλά δε βαριέσαι 😀 Κι εγω ολο το μετανιωνω ξανα και ξανα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, greekbusters είπε Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μόλις το φάω... 19 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Κι εγω ολο το μετανιωνω ξανα και ξανα......... Για ότι έχω κάνει δε μετανιώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, greekbusters είπε Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μόλις το φάω... Αλλά δε βαριέσαι 😀 ΤΣΑΚΙΣΕΤΟ ΑΡΧΗΓΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θειο Τραγι revisit Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Για το γλυκό πες! Είναι μήπως 2-3 διαφορετικές μους; Φαίνεται εξαιρετικό! Και το δεξί cocktail είναι Zombie; Μμμμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα