*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, adi32 είπε Μοιάζει με μια που έχει στο ιασω και είναι πολύ καλή Πειτε κανα μαγαζι στα Νοτια, με σνιτσελ καλο και τεραστιο να μην τρεχω Γαλατσι παλι Πού έφαγες καλό σνίτσελ στο Γαλάτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε Πού έφαγες καλό σνίτσελ στο Γαλάτσι; Στο galeone το έχω βάλει πιο πάνω https://flic.kr/p/LqRAar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα. Θα την τσεκάρω μιας και περνάω που και που.Φαντάζομαι λες αυτό λιγο πιο πανω απο τον ηλεκτρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 59 minutes ago, CallMeRp said: Θα την τσεκάρω μιας και περνάω που και που.Φαντάζομαι λες αυτό λιγο πιο πανω απο τον ηλεκτρικο. Ναι, νομιζω Family Bakery λεγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την καταντια που ζουμε στην Αθηνα, και σε αρκετες αλλες περιοχες της Ελλαδας αναφερθηκαμε εδω και τα πραγματα δεν ειναι καλα. Γυροι φτιαγμενοι σχεδον αποκλειστικα απο ξιγκια και πετσες, το κρεας να εχει κατεβει για απεργια, και ο μεσος ορος πωλησης ενος πιτογυρου στα 2.20 με 2.50€. 750 με 850 δραχμες! Για ενα πιτογυρο! Αν ειναι δυνατον. Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε. Χοιρινος λαιμος μαναρισμενος σε περιπου 20+ διαφορετικα μυρωδικα και καρυκευματα, και το τελικο αποτελεσμα στο φουρνο μοιαζει καπως ετσι. (οχι δεν ειναι καμμενος, η φωτογραφια βγηκε αρκετα σκοτεινη) Εξαιρετικα αρωματικο το αποτελεσμα μας, με ελαφρως ξεροψημενη κρουστα, αλλα με την ιδανικη υφη και εσωτερικο ψησιμο το κρεας μας. Γυρος διχως πιτα γινεται; Δεν γινεται. Καλαμποκοπιτες λοιπον. Καραμελομενα λευκα κρεμμυδια στο πιτογυρο; Γιατι θα διερωτηθει κανεις. Γιατι οχι; Ιδου το τελικο αποτελεσμα. Οπως ακριβως επρεπε. Τερμα λοιπον τα πιτογυρα απεξω μεχρι να βαλουν οι σουβλατζηδες μυαλο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Getta Robo 23 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεσσαλονίκη τα πιτόγυρα είναι ακόμη ακριβότερα, μπορούν εύκολα να υπερβούν τα 3€, κάτω από αυτό το όριο (2,70, 2.80€) θεωρούνται πλέον φτηνά... ...επίσης μού έρχεται να κουτουλήσω όλους όσους ξαφνικά ονομάζουν τους πιτόγυρους "σάντουιτς"... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από vgiozo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι ξαφνικά. Στην βόρεια Ελλάδα συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε σάντουιτς. Με τους φίλους μου θα πω 'πάμε για πιτογυρα' ή 'πάμε για γυραδι' αλλά στην οικογένεια θα πω 'να παραγγείλουμε κανά σάντουιτς' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, frozex είπε Δεν είναι ξαφνικά. Στην βόρεια Ελλάδα συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε σάντουιτς. Με τους φίλους μου θα πω 'πάμε για πιτογυρα' ή 'πάμε για γυραδι' αλλά στην οικογένεια θα πω 'να παραγγείλουμε κανά σάντουιτς' Εγώ ήρθα Θεσσαλονίκη το 1998, δεν τα λέγανε "σάντουϊτς" τότε...πότε καθιερώθηκε η ο όρος ευρύτερα δεν μπορώ να πω, αλλά διαδόθηκε πολύ η χρήση σίγουρα τη τελευταία 5ετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, *nenya* είπε Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα. δωσε ινφο στον ηλεκτρικο λες αυτο το φουρνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, Exodia The Forbidden One said: δωσε ινφο στον ηλεκτρικο λες αυτο το φουρνο Οχι τον φουρνο κατω απ'τον ηλεκτρικο! Λεω αυτον που ειναι διπλα στην εκκλησια. (Μονο κασεροπιτα, κουλουρι και καφέ εχω παρει ως τωρα..αλλα ειδα και κατι ωραια γλυκακια.) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Οχι τον φουρνο κατω απ'τον ηλεκτρικο! Λεω αυτον που ειναι διπλα στην εκκλησια. (Μονο κασεροπιτα, κουλουρι και καφέ εχω παρει ως τωρα..αλλα ειδα και κατι ωραια γλυκακια.) Θα πεσει δοκιμη αυριο το πρωι Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Getta Robo είπε Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε. Δεν μας λες στο θέμα για τη μαγειρική περίπου τη συνταγή καθώς και τις ποσότητες που έφτιαξες ; Φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δοκιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, AristidisZ said: Δεν μας λες στο θέμα για τη μαγειρική περίπου τη συνταγή καθώς και τις ποσότητες που έφτιαξες ; Φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δοκιμή Πολυ ευχαριστως, ειναι στο αντιστοιχο θεμα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από Getta Robo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Getta Robo είπε Για την καταντια που ζουμε στην Αθηνα, και σε αρκετες αλλες περιοχες της Ελλαδας αναφερθηκαμε εδω και τα πραγματα δεν ειναι καλα. Γυροι φτιαγμενοι σχεδον αποκλειστικα απο ξιγκια και πετσες, το κρεας να εχει κατεβει για απεργια, και ο μεσος ορος πωλησης ενος πιτογυρου στα 2.20 με 2.50€. 750 με 850 δραχμες! Για ενα πιτογυρο! Αν ειναι δυνατον. Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε. Χοιρινος λαιμος μαναρισμενος σε περιπου 20+ διαφορετικα μυρωδικα και καρυκευματα, και το τελικο αποτελεσμα στο φουρνο μοιαζει καπως ετσι. (οχι δεν ειναι καμμενος, η φωτογραφια βγηκε αρκετα σκοτεινη) Εξαιρετικα αρωματικο το αποτελεσμα μας, με ελαφρως ξεροψημενη κρουστα, αλλα με την ιδανικη υφη και εσωτερικο ψησιμο το κρεας μας. Γυρος διχως πιτα γινεται; Δεν γινεται. Καλαμποκοπιτες λοιπον. Καραμελομενα λευκα κρεμμυδια στο πιτογυρο; Γιατι θα διερωτηθει κανεις. Γιατι οχι; Ιδου το τελικο αποτελεσμα. Οπως ακριβως επρεπε. Τερμα λοιπον τα πιτογυρα απεξω μεχρι να βαλουν οι σουβλατζηδες μυαλο. Θα συμφωνήσω.Οι τιμές ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο.Και όλα αυτά για μια πίτα (αλεύρι) με λαχανικά και λίγα γραμμάρια χοιρινό (9 στις 10 κατεψυγμένο).Στην Αθήνα εδώ και καιρό υπάρχουν ψητοπωλεία που παρουσιάζουν μια gourmet έκδοση πιτόγυρου - ας το θέσω έτσι - με αντίστοιχη τιμή(2.50-2.80e)! Ωραία προσπάθεια!Εγώ θα έφτιαχνα και σπιτική σως γιαουρτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα