Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, adi32 είπε

Μοιάζει με μια που έχει στο ιασω και είναι πολύ καλή 

Πειτε κανα μαγαζι στα Νοτια, με σνιτσελ καλο και τεραστιο να μην τρεχω Γαλατσι παλι 

Πού έφαγες καλό σνίτσελ στο Γαλάτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, *nenya* είπε

Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα.

Θα την τσεκάρω μιας και περνάω που και που.Φαντάζομαι λες αυτό λιγο πιο πανω απο τον ηλεκτρικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 minutes ago, CallMeRp said:

Θα την τσεκάρω μιας και περνάω που και που.Φαντάζομαι λες αυτό λιγο πιο πανω απο τον ηλεκτρικο.

Ναι, νομιζω Family Bakery λεγεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την καταντια που ζουμε στην Αθηνα, και σε αρκετες αλλες περιοχες της Ελλαδας αναφερθηκαμε εδω και τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Γυροι φτιαγμενοι σχεδον αποκλειστικα απο ξιγκια και πετσες, το κρεας να εχει κατεβει για απεργια, και ο μεσος ορος πωλησης ενος πιτογυρου στα 2.20 με 2.50€. 750 με 850 δραχμες! Για ενα πιτογυρο! Αν ειναι δυνατον.
 

Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε.

Χοιρινος λαιμος μαναρισμενος σε περιπου 20+ διαφορετικα μυρωδικα και καρυκευματα, και το τελικο αποτελεσμα στο φουρνο μοιαζει καπως ετσι.
(οχι δεν ειναι καμμενος, η φωτογραφια βγηκε αρκετα σκοτεινη)
IMG_20180921_155253_HDR.jpg

 

Εξαιρετικα αρωματικο το αποτελεσμα μας, με ελαφρως ξεροψημενη κρουστα, αλλα με την ιδανικη υφη και εσωτερικο ψησιμο το κρεας μας.IMG_20180921_155609_HDR.jpg

 

Γυρος διχως πιτα γινεται;
Δεν γινεται. Καλαμποκοπιτες λοιπον.
IMG_20180921_155404_HDR.jpg

 

Καραμελομενα λευκα κρεμμυδια στο πιτογυρο; Γιατι θα διερωτηθει κανεις.
Γιατι οχι;
IMG_20180921_154219_HDR.jpg

 

Ιδου το τελικο αποτελεσμα. Οπως ακριβως επρεπε.
IMG_20180921_160650_HDR.jpg

 

Τερμα λοιπον τα πιτογυρα απεξω μεχρι να βαλουν οι σουβλατζηδες μυαλο.

 

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 23
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεσσαλονίκη τα πιτόγυρα είναι ακόμη ακριβότερα, μπορούν εύκολα να υπερβούν τα 3€, κάτω από αυτό το όριο (2,70, 2.80€) θεωρούνται πλέον φτηνά...

...επίσης μού έρχεται να κουτουλήσω όλους όσους ξαφνικά ονομάζουν τους πιτόγυρους "σάντουιτς"...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι ξαφνικά. Στην βόρεια Ελλάδα συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε σάντουιτς. Με τους φίλους μου θα πω 'πάμε για πιτογυρα' ή 'πάμε για γυραδι' αλλά στην οικογένεια θα πω 'να παραγγείλουμε κανά σάντουιτς' 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, frozex είπε

Δεν είναι ξαφνικά. Στην βόρεια Ελλάδα συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε σάντουιτς. Με τους φίλους μου θα πω 'πάμε για πιτογυρα' ή 'πάμε για γυραδι' αλλά στην οικογένεια θα πω 'να παραγγείλουμε κανά σάντουιτς' 

Εγώ ήρθα Θεσσαλονίκη το 1998, δεν τα λέγανε "σάντουϊτς" τότε...πότε καθιερώθηκε η ο όρος ευρύτερα δεν μπορώ να πω, αλλά διαδόθηκε πολύ η χρήση σίγουρα τη τελευταία 5ετία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, *nenya* είπε

Την καλυτερη κασεροπιτα, μεγαλη τριγωνικη, την παιρνω απ'τον φουρνο διπλα στην Αγ.Βαρβαρα (Ανω Πατησια). Πολυ ανωτερη απο την κλασσικη τυροπιτα.

δωσε ινφο στον ηλεκτρικο λες αυτο το φουρνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

δωσε ινφο στον ηλεκτρικο λες αυτο το φουρνο

Οχι τον φουρνο κατω απ'τον ηλεκτρικο! Λεω αυτον που ειναι διπλα στην εκκλησια. (Μονο κασεροπιτα, κουλουρι και καφέ εχω παρει ως τωρα..αλλα ειδα και κατι ωραια γλυκακια.)

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, *nenya* είπε

Οχι τον φουρνο κατω απ'τον ηλεκτρικο! Λεω αυτον που ειναι διπλα στην εκκλησια. (Μονο κασεροπιτα, κουλουρι και καφέ εχω παρει ως τωρα..αλλα ειδα και κατι ωραια γλυκακια.)

Θα πεσει δοκιμη αυριο το πρωι

Επεξ/σία από villasg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε.

 

Δεν μας λες στο θέμα για τη μαγειρική περίπου τη συνταγή καθώς και τις ποσότητες που έφτιαξες ; 

Φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δοκιμή :) :)

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, AristidisZ said:

Δεν μας λες στο θέμα για τη μαγειρική περίπου τη συνταγή καθώς και τις ποσότητες που έφτιαξες ; 

Φαίνεται πολύ καλή ιδέα για δοκιμή :) :)

Πολυ ευχαριστως, ειναι στο αντιστοιχο θεμα.

 

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Για την καταντια που ζουμε στην Αθηνα, και σε αρκετες αλλες περιοχες της Ελλαδας αναφερθηκαμε εδω και τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Γυροι φτιαγμενοι σχεδον αποκλειστικα απο ξιγκια και πετσες, το κρεας να εχει κατεβει για απεργια, και ο μεσος ορος πωλησης ενος πιτογυρου στα 2.20 με 2.50€. 750 με 850 δραχμες! Για ενα πιτογυρο! Αν ειναι δυνατον.
 

Παιρνουμε λοιπον την κατασταση στα χερια και δημιουργουμε.

Χοιρινος λαιμος μαναρισμενος σε περιπου 20+ διαφορετικα μυρωδικα και καρυκευματα, και το τελικο αποτελεσμα στο φουρνο μοιαζει καπως ετσι.
(οχι δεν ειναι καμμενος, η φωτογραφια βγηκε αρκετα σκοτεινη)
IMG_20180921_155253_HDR.jpg

Εξαιρετικα αρωματικο το αποτελεσμα μας, με ελαφρως ξεροψημενη κρουστα, αλλα με την ιδανικη υφη και εσωτερικο ψησιμο το κρεας μας.IMG_20180921_155609_HDR.jpg

Γυρος διχως πιτα γινεται;
Δεν γινεται. Καλαμποκοπιτες λοιπον.
IMG_20180921_155404_HDR.jpg

Καραμελομενα λευκα κρεμμυδια στο πιτογυρο; Γιατι θα διερωτηθει κανεις.
Γιατι οχι;
IMG_20180921_154219_HDR.jpg

Ιδου το τελικο αποτελεσμα. Οπως ακριβως επρεπε.
IMG_20180921_160650_HDR.jpg

Τερμα λοιπον τα πιτογυρα απεξω μεχρι να βαλουν οι σουβλατζηδες μυαλο.

Θα συμφωνήσω.Οι τιμές ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο.Και όλα αυτά για μια πίτα (αλεύρι) με λαχανικά και λίγα γραμμάρια χοιρινό (9 στις 10 κατεψυγμένο).Στην Αθήνα εδώ και καιρό υπάρχουν ψητοπωλεία που παρουσιάζουν μια gourmet έκδοση πιτόγυρου - ας το θέσω έτσι - με αντίστοιχη τιμή(2.50-2.80e)!

Ωραία προσπάθεια!Εγώ θα έφτιαχνα και σπιτική σως γιαουρτιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...