arxontas2323 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω καιρό να βάλω φωτογραφιες αλλα το μέγεθος με περιορίζει και βαριεμαι την επεξεργασία.... Σκ Χαλκιδική 2ο ποδι για έναν αγώνα κολύμβησης που ειχα(10 χιλιομετρακια) πολυ καλα ολα αλλα κλασσικα.... το ριζοτο δυνατο οπως και τα μυδια ωραια αγαπημενο μου γλυκο το γαλακτομπουρεκο...ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει...στο παγωτο απο διπλα εχει γευση τσιχλοφουσκα-μανγκο και κατι ακομα που δεν θυμαμαι!!! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από arxontas2323 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 ανεβάζω όγκο... 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε αγαπημενο μου γλυκο το γαλακτομπουρεκο...ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει...στο παγωτο απο διπλα εχει γευση τσιχλοφουσκα-μανγκο και κατι ακομα που δεν θυμαμαι!!! Νικητη; Ζαχαροπλαστείο Ανατολή; Πορτοκαλι πρέπει να είναι.. έναν παρόμοιο συνδυασμό είχα κάνει και εγώ 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, terry308 είπε Νικητη; Ζαχαροπλαστείο Ανατολή; Πορτοκαλι πρέπει να είναι.. έναν παρόμοιο συνδυασμό είχα κάνει και εγώ 😛 Ακριβώς 😍😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, mclein είπε ανεβάζω όγκο... Από ποιο κατάστημα είναι? Ρωτάει ένας φίλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mclein είπε Μάγκα, ριπορτ τώρα. Κρέατα, ζυμαρικά, σάλτσες, τηγανίλα θέλουμε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Edel 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Από ποιο κατάστημα είναι? Ρωτάει ένας φίλος... domino's 9,90€ - δυο μεσαιες. 10 λεπτά πριν, Edel είπε Μάγκα, ριπορτ τώρα. Κρέατα, ζυμαρικά, σάλτσες, τηγανίλα θέλουμε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ ξεχασα να το βαλω στο ποστ απο Λιμενι... υγ - το βραδυ που θα παω για κροκοδειλο, ελπιζω να επανορθωσω Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 10 minutes ago, Edel said: Μάγκα, ριπορτ τώρα. Κρέατα, ζυμαρικά, σάλτσες, τηγανίλα θέλουμε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ Οι μπαλιτσες στο αριστερο ποτο μοιαζουν με λιτσι η λονγκαν παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε υγ - το βραδυ που θα παω για κροκοδειλο, ελπιζω να επανορθωσω Ti ερωτας και αυτος ! kahuna θα πας ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ti ερωτας και αυτος ! kahuna θα πας ? ε, ναι μακάρι να ημουν σε κανενα εξωτικο μερος... !!!! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Συνάδελφος που με λυπήθηκε για τα χτεσινά μου δάκρυα με το μίζερο τοστακι μόλις μου έφερε αυτό εδώ..... Σοκολάτα και μπουενο γέμιση Στο τέλος με βλέπω να σκοράρω κιόλας μουχαχαχαχχαχααχ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ καλή τυρόπιτα με τέσσερα τυριά. Μόλις τώρα στο Μαρούσι. Εσείς που έχετε χτυπήσει καλή τυρόπιτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Πολύ καλή τυρόπιτα με τέσσερα τυριά. Μόλις τώρα στο Μαρούσι. Εσείς που έχετε χτυπήσει καλή τυρόπιτα; Μοιάζει με μια που έχει στο ιασω και είναι πολύ καλή Πειτε κανα μαγαζι στα Νοτια, με σνιτσελ καλο και τεραστιο να μην τρεχω Γαλατσι παλι Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εσείς που έχετε χτυπήσει καλή τυρόπιτα; Νικος στην Νεα σμυρνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα