Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Da Βruno 

Oι παπαρδελες με καραβιδα  που ετοιμαζονται μεσα σε κεφαλι πεκορινο(εχω video  αλλα δεν μπορω να το σηκωσω λογω περιορισμου )  ειναι οτι καλυτερο εχω φαει σε Ιταλικο στην Ελλαδα.

Mclein  στο Λιμενι ηθελα να παω οταν ημουν Μονεμβασια αλλα δεν εβγαινε το προγραμμα μου ειναι μακρια ,εχω ακουσει πολυ καλα λογια .

41992162_327553197994502_5375590250313678848_n.jpg

41991290_2138696243059332_636977189396414464_n.jpg

41952370_317457732373779_4171754356544110592_n.jpg

41948573_670387046665431_2335708300529631232_n.jpg

41798928_2171854326160267_9139803470902067200_n.jpg

41869780_1926721217629024_2439927816565817344_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 19
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

39 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Mclein  στο Λιμενι ηθελα να παω οταν ημουν Μονεμβασια αλλα δεν εβγαινε το προγραμμα μου ειναι μακρια ,εχω ακουσει πολυ καλα λογια .

επανορθωσες με da bruno γιατι αυτο που ειδα απο B&A, το μαγαζι μπηκε black list !!!

το Λιμενι ωραιο αλλα περιορισμενες επιλογες γενικως. μαυρομιχάλαι & limeni inn τα μονα μερη που αξιζουν για στεγη & φαγητο στο τελωνειο. (αν καποιος τη βρισκει με αδιαφορια / κουραση γκαρσονιων τρωει και στον Τακη ψαρια) ! Πειρατη στο Οιτυλο δε δοκιμασα αλλα ακουσα τα καλυτερα. Αρεοπολη / Γυθειο θα πηγαινα για φαγητο και τις 3 ημερες αν ξαναβρισκομουν στο μερος.

τελος, τα μεγαλα αμαξια ειναι σε τραγικη φαση ΠΣΚ..καλοκαιρι δε θελω να το σκεφτω !!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mclein είπε

επανορθωσες με da bruno γιατι αυτο που ειδα απο B&A, το μαγαζι μπηκε black list !!!

το Λιμενι ωραιο αλλα περιορισμενες επιλογες γενικως. μαυρομιχάλαι & limeni inn τα μονα μερη που αξιζουν για στεγη & φαγητο στο τελωνειο. (αν καποιος τη βρισκει με αδιαφορια / κουραση γκαρσονιων τρωει και στον Τακη ψαρια) ! Πειρατη στο Οιτυλο δε δοκιμασα αλλα ακουσα τα καλυτερα. Αρεοπολη / Γυθειο θα πηγαινα για φαγητο και τις 3 ημερες αν ξαναβρισκομουν στο μερος.

τελος, τα μεγαλα αμαξια ειναι σε τραγικη φαση ΠΣΚ..καλοκαιρι δε θελω να το σκεφτω !!!

Ηταν μετριο το B&A  (αν και απο τις πιο παλιες μπυραριες ) συμφωνω με πηγαν  με το ζορι χαχα.Το Da bruno  αξιζει να πας  ομως ειναι εξαιρετικο ,κλεισε τραπεζι  για εξω τωρα που εχει καλο καιρο .

Καλα Μονεμβασια εμενα μεσα το καστρο και το παρκινγκ εξω ηταν τραγωδια  ,λαχειο καθαρα ευτυχως ειχε καλη αστυνομευση και περιπολιες συχνες  κατι που μου ειχαν πει και απο το ξενοδοχειο  οταν ειχα παρει να κλεισω .Αρεοπολη πηγαινε παλια για ψαροντουφεκο μεχρι εκει εφτανα !Το επομενο ταξιδι Μανη θα παω απο τα μερη που λες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Έλα βρε παιδιά.  Αρεόπολη είναι η καταγωγή μ συνεπώς και το χωριό μου. Στο λιμάνι ο Τάκης έχει χαλάσει σε σχέση με το παρελθόν που είχε αλλά ακόμα είναι καλό αν και λίγο ακριβό.  Ο πειρατής στην τσιπα έχει νοστιμότατο φαγητό.  Αυτό που θα προτείνω εγώ ειναι σουφλέ σοκολάτας στο limeni village- πέτρουλα και για ψητά στον Τάκη στην Δροσοπηγή 

• Like 1

• Moderators

Ενα παγωτακι με γευση uva fragola/mango και ζυμαρικα με σολωμο και στο βαθος ενα ριζοτο με ροκα. Η πλακα ειναι πως συνηθως οποτε παω εκει παιρνω ριζοτο με μελανι σουπιάς, αλλα αυτην τη φορα το ειχαν βγαλει απο τον καταλογο. Galeria και Navigli αντίστοιχα. 

Παρεμπιπτόντως ξερουμε κανενα εστιατόριο που να το σερβιρει? Ανεξαρτήτως τιμής κλπ. θελω να φαω αυτο, αλλα βαριέμαι να το φτιαχνω :lol:imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fimageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fimageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f

20180916_210205.jpg

SmartSelect_20180918-132943_Gallery.jpg

• Like 10

Ριζότο ωραιο με μελάνι σουπιάς στο Φάληρο στους Ψαράδες. Γενικά μαγαζί ποτ προτείνω, θαλασσινά με δημιουργική κουζίνα, καλο σέρβις και συμπαθητικός χώρος. 

• Thanks 1

• Moderators
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Ριζότο ωραιο με μελάνι σουπιάς στο Φάληρο στους Ψαράδες. Γενικά μαγαζί ποτ προτείνω, θαλασσινά με δημιουργική κουζίνα, καλο σέρβις και συμπαθητικός χώρος.

Θα δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια! Αν ειναι ωραιο θα γινω τακτικος εκει! Ευχαριστω :)

• Like 1

PastaBar - www.pastabarathens.com

Σαγανάκι με γλυκιά μοτσαρέλα σοτέ / φέτες ντομάτας / ανθός αλατιού / ελαιόλαδο / ρίγανη / κρέμα από ξύδι μπαλσάμικο.

a.jpg

Τηγανητά αυγά / σάλτσα ντομάτας / λευκή μοτσαρέλα / καπνιστό μπέικον / παρμεζάνα / ρίγανη.

bb.jpg

c.jpg

“Αmatriciana” - Καπνιστό μπέικον / σάλτσα ντομάτας / σκόρδο / μαϊντανός /φρέσκο pepperoncino / Pecorino Romano.

d.jpg

Ravioli con gorgonzola e cipolle caramellate - Γεμιστά με ρικότα και καραμελωμένο κρεμμύδι σάλτσα από γκοργκοντζòλα / ξύσμα λεμόνι / θυμάρι / νιφάδες παρμεζάνας.

e.jpg

Pollo brasatto - Φιλετάκια από στήθος κοτόπουλο / σάλτσα ντομάτας / φρέσκα μυρωδικά / παρμεζάνα / ελαιόλαδο.

f.jpg

• Like 15

Στις 19/9/2018 στις 10:06 ΠΜ, mclein είπε

PastaBar - www.pastabarathens.com

Σαγανάκι με γλυκιά μοτσαρέλα σοτέ / φέτες ντομάτας / ανθός αλατιού / ελαιόλαδο / ρίγανη / κρέμα από ξύδι μπαλσάμικο.

a.jpg

Τηγανητά αυγά / σάλτσα ντομάτας / λευκή μοτσαρέλα / καπνιστό μπέικον / παρμεζάνα / ρίγανη.

bb.jpg

c.jpg

“Αmatriciana” - Καπνιστό μπέικον / σάλτσα ντομάτας / σκόρδο / μαϊντανός /φρέσκο pepperoncino / Pecorino Romano.

d.jpg

Ravioli con gorgonzola e cipolle caramellate - Γεμιστά με ρικότα και καραμελωμένο κρεμμύδι σάλτσα από γκοργκοντζòλα / ξύσμα λεμόνι / θυμάρι / νιφάδες παρμεζάνας.

e.jpg

Pollo brasatto - Φιλετάκια από στήθος κοτόπουλο / σάλτσα ντομάτας / φρέσκα μυρωδικά / παρμεζάνα / ελαιόλαδο.

f.jpg

Είναι 10και30, είμαι στη δουλειά, βλέπω αυτό το ποστ. 

Δακρύζω, με κοιτάνε οι συνάδελφοι και ρωτάνε γιατί.

"Δε θα καταλάβετε" τους λέω και σηκώνομαι να ψήσω το μίζερο τοστάκι μου.... Κηδεία έγινα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...