kate23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ @*nenya* και @theoritikos Θα τρώω και θα σας σκέφτομαι 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι τό γύρισα στο σπιτικό junk food πού είναι ποιο οικονομικό. Τοστ με παριζα, ενταμ, γκούντα, αυγό και μαγιονέζα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 6
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε είπα να ανεβάσω και εγώ κάτιτις από τις νυχτερινές εξόδους μου τα συγκεκριμένα είναι από το "μπούκοβο" στην Γλυφάδα (το έχει το μαγαζί συγγενής μου) 12 3
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε ❤️ λαχματζούν λατρεία Και εγώ τρελαίνομαι. Το έφαγα σχεδόν μόνος μου και μετά ηπια σπίτι 3 σοδες να συνέλθω χαχαχαχα 😛 1
xgol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις τρωω το τελευταίο τρίγωνο απο Ελενιδη.. Φωτογραφίες την επόμενη φορα, οποιος ομως επισκεφτεί τη συμπρωτευουσα να μην κανει το λαθος και δεν περάσει μια βολτα απο εκεί... Υ.Γ. Λαρισα για εκμεκ στο special, μην σας αποθαρρύνει το μαγαζι που δείχνει παλιό, θα αποζημιωθειτε απο τη γευση. Την επομενη φορα που θα αγορασω, θα ανεβασω φωτο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από xgol 4 1
CheOnWeb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Fotis13 said: Dominos μετα απο 6+ μηνες Καλά διατηρούνται! 😂 1
Dark_son20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, Fotis13 said: Dominos μετα απο 6+ μηνες καλή dominos έχει η γειτονιά σας, στο Κερατσίνι είχαν ρίξει πολύ την ποιότητα σε επίπεδο να πάνε κάτω από την fan! λόγο αυτού όμως ευτυχώς βρήκα τούμπανο μικρή πιτσαρία Νίκαια που δεν είχα δοκιμάσει
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε βρήκα τούμπανο μικρή πιτσαρία Νίκαια που δεν είχα δοκιμάσει Για πες ίνφο...
Dark_son20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 La Greca λέγεται. παλιά πρέπει να είναι γιατί αν θυμάμαι καλά (πάνε και 17 χρόνια) στο λύκειο ο κολλητός μου (έμενε δίπλα) την αποθέωνε, εγώ δεν την είχα δοκιμάσει τώρα παίρνουμε τις "2 ΚΛΑΣΙΚΈΣ ΠΊΤΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΑΣ 14,90" που έχει προσφορά στο efood και έχει πολύ φρέσκα, καλά και μπόλικα υλικά πάνω στην πίτσα. κάποτε άξιζε και η antico πίσω από τον Καράμπαμπα στον άι Διονύση αλλά πήγα μια φορά πέρσι να θυμηθώ τα παλιά και δεν με τρέλανε στα υλικά ενώ το ζυμάρι ήταν ξυλόφουρνου ωραίο αν δεν βιάζεσαι (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί πάντα ) πολύ καλή στην περιοχή είναι και η La Greppia 1
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλή είναι η Antico, παίρνω που και που Τις άλλες δύο θα τις έχω κατά νου, ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε La Greca λέγεται. παλιά πρέπει να είναι γιατί αν θυμάμαι καλά (πάνε και 17 χρόνια) στο λύκειο ο κολλητός μου (έμενε δίπλα) την αποθέωνε, εγώ δεν την είχα δοκιμάσει τώρα παίρνουμε τις "2 ΚΛΑΣΙΚΈΣ ΠΊΤΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΑΣ 14,90" που έχει προσφορά στο efood και έχει πολύ φρέσκα, καλά και μπόλικα υλικά πάνω στην πίτσα. κάποτε άξιζε και η antico πίσω από τον Καράμπαμπα στον άι Διονύση αλλά πήγα μια φορά πέρσι να θυμηθώ τα παλιά και δεν με τρέλανε στα υλικά ενώ το ζυμάρι ήταν ξυλόφουρνου ωραίο αν δεν βιάζεσαι (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί πάντα ) πολύ καλή στην περιοχή είναι και η La Greppia φαρμακειο το La Greca....
Dark_son20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 στα 7,5 την πίτσα εγώ το βρίσκω πολύ καλή τιμή για την ποιότητα της, τώρα ναι άμα θες μια, τσούζει χωρίς την προσφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα