Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 6/9/2018 στις 12:43 ΠΜ, *nenya* είπε

Και αποψε χοιρινή τηγανια και ντακος απο Culto:

IMG_20180905_223818.jpg.d74905555edf206059acfaedd33e832a.jpg

2 φορες εχω παραγγείλει απο culto αν και μενω 20-30μ απο αυτο, :P  δεν μου άρεσε καθολου πολυ λαδερό και βαρυ. Δεν ξέρω αν εχει φτιαξει καθολου η ποιότητα τελευταία γιατι παει καιρος, παντως οποτε το βλεπω απ'εξω άδειο είναι μονο με delivery παίζει να δουλεύει.

• Like 2
Δημοσ.

Στον Κομη μενεις; :P

Η τηγανια ηταν επιτυχια παντως. Λαδερο τι σου βγηκε; Κανα σουβλακι; (Δεν παιρνω απο κει. Απο Culto μονο μαγειρευτα.)

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Στον Κομη μενεις; :P

Η τηγανια ηταν επιτυχια παντως. Λαδερο τι σου βγηκε; Κανα σουβλακι; (Δεν παιρνω απο κει. Απο Culto μονο μαγειρευτα.)

Όχι απο την κατω πλευρα κοντα στον Καυκά, ναι ειχα παρει τη μια φορα σουβλάκι και την αλλη μια μακαρονάδα και κατι αλλο που δεν θυμάμαι τα οποία ήταν όλα λαδερά. :P  Mπορει να του δωσω μια ευκαιρία ακόμα για την τηγανιά.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ADHD είπε

Όχι απο την κατω πλευρα κοντα στον Καυκά, ναι ειχα παρει τη μια φορα σουβλάκι και την αλλη μια μακαρονάδα και κατι αλλο που δεν θυμάμαι τα οποία ήταν όλα λαδερά. :P  Mπορει να του δωσω μια ευκαιρία ακόμα για την τηγανιά.

το σνιτσελ ηταν τελειο παντως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ADHD είπε

2 φορες εχω παραγγείλει απο culto αν και μενω 20-30μ απο αυτο

15 ώρες πριν, ADHD είπε

απο την κατω πλευρα κοντα στον Καυκά

Mόνο όροφο δεν μας είπες, ωραίος!

d015.gif:P

Δημοσ.

Παίδες θα πάω ΑΘήνα αρχές του Οκτώβρη και θέλω τα φώτα σας για το πού να φάω. Θα βρίσκομαι κέντρο και θα προτιμούσα τα μέρη να είναι κοντά για να μην φάω τη μέρα σε πήγαινε-έλα. Burgers, pizza, γλυκά, οτιδήποτε δεκτό, τιμές σε λογικά πλαίσια καθώς δεν είμαι ζάμπλουτη (10-15ε το άτομο). Όποιο καλό παιδί θέλει, μου γράφει εδώ ή πμ. (Το μόνο μαγαζί που ξέρω και ελπίζω να πάω είναι το cap-cap :P )

Δημοσ.
On 08/09/2018 at 23:18, kate23 said:

Παίδες θα πάω ΑΘήνα αρχές του Οκτώβρη και θέλω τα φώτα σας για το πού να φάω. Θα βρίσκομαι κέντρο και θα προτιμούσα τα μέρη να είναι κοντά για να μην φάω τη μέρα σε πήγαινε-έλα. Burgers, pizza, γλυκά, οτιδήποτε δεκτό, τιμές σε λογικά πλαίσια καθώς δεν είμαι ζάμπλουτη (10-15ε το άτομο). Όποιο καλό παιδί θέλει, μου γράφει εδώ ή πμ. (Το μόνο μαγαζί που ξέρω και ελπίζω να πάω είναι το cap-cap :P )

Έχεις pm!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 11:18 ΜΜ, kate23 είπε

Για Pizza-burgers, πίσω από το Καλλιμάρμαρο,στην πλατεία Βαρνάβα υπάρχει το colibri. Πας εύκολα με συγκοινωνία. Για γλυκό, εφόσον είσαι στην περιοχή πας λίγο δεξιά στον φούρνο . Είναι πάντα φρέσκα δικής τους παραγωγής.

Στο Ψυρρή, για γλυκό-καφέ υπάρχει στο τέλος της Πιττάκη το Captain Kook, αντιγραφή του cap-cap. Αν και προσωπικά το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί τα  γλυκά του σε λιγώνουν, αξίζει να το επισκεφτείς μια φορά για το ντεκόρ

• Like 2
Δημοσ.
7 minutes ago, theoritikos said:

Για Pizza-burgers, πίσω από το Καλλιμάρμαρο,στην πλατεία Βαρνάβα υπάρχει το colibri. Πας εύκολα με συγκοινωνία. Για γλυκό, εφόσον είσαι στην περιοχή πας λίγο δεξιά στον φούρνο . Είναι πάντα φρέσκα δικής τους παραγωγής.

Στο Ψυρρή, για γλυκό-καφέ υπάρχει στο τέλος της Πιττάκη το Captain Kook, αντιγραφή του cap-cap. Αν και προσωπικά το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί τα  γλυκά του σε λιγώνουν, αξίζει να το επισκεφτείς μια φορά για το ντεκόρ

Μήπως λες το Little Kook καλέ; :P 5 φορές έχω προσπαθήσει να κάτσω εκεί, μόνο 1 τα κατάφερα γ@μώ τις ουρές τους.

5 minutes ago, mclein said:

και σε μενα στειλε :D 

Σ'εσένα πριβέ τουρ!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μήπως λες το Little Kook καλέ; :P 5 φορές έχω προσπαθήσει να κάτσω εκεί, μόνο 1 τα κατάφερα γ@μώ τις ουρές τους.

Ναι.. little kook το λένε.. Πάντα το μπερδεύω με τον captain .🤣

Δημοσ.
23 minutes ago, theoritikos said:

Για Pizza-burgers, πίσω από το Καλλιμάρμαρο,στην πλατεία Βαρνάβα υπάρχει το colibri.

+1
Ο Βαγγελάρας είναι τρελοκομείο αλλά έχει κάνει καλό μαγαζί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...