tommybertsen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα το πιστέψεις, αλλά η κοπέλα μου πήρε 8 (!!!) ζαχαροπλαστεία, και όλα αρνήθηκαν να την φτιάξουν!!!! Η κοπέλα από εδώ , όμως, που είναι φίλη ενός συναδέλφου, την έφτιαξε στο σπίτι της! Ρώτησα την τιμή και μου είπε 65€. Νομίζω ότι το οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο, αν την αναλάμβανε, θα χρέωνε περισσότερα! Είναι δεδομένη η δυσκολία στην κατασκευή αυτή! Έργο τέχνης, λυπήθηκα που την έκοψα 😛 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από tommybertsen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Δεν θα το πιστέψεις, αλλά η κοπέλα μου πήρε 8 (!!!) ζαχαροπλαστεία, και όλα αρνήθηκαν να την φτιάξουν!!!! Η κοπέλα από εδώ , όμως, που είναι φίλη ενός συναδέλφου, την έφτιαξε στο σπίτι της! Ρώτησα την τιμή και μου είπε 65€. Νομίζω ότι το οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο, αν την αναλάμβανε, θα χρέωνε περισσότερα! Είναι δεδομένη η δυσκολία στην κατασκευή αυτή! Έργο τέχνης, λυπήθηκα που την έκοψα 😛 Nαι σίγουρα περισσότερα. Πέρσι που μου κάνανε δώρο κάτι παρόμοιο (μητρική ) πήγε 250~€ αν θυμάμαι καλά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, FireKiller είπε Nαι σίγουρα περισσότερα. Πέρσι που μου κάνανε δώρο κάτι παρόμοιο (μητρική ) πήγε 250~€ αν θυμάμαι καλά Την πραγματική μητρική σου αγόρασαν, έτσι δεν είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, tommybertsen είπε Την πραγματική μητρική σου αγόρασαν, έτσι δεν είναι; χαχαχα σχεδόν ήταν πολύ καλό αντίγραφο. Αν βρω φωτογραφία θα την ανεβάσω 15 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Την πραγματική μητρική σου αγόρασαν, έτσι δεν είναι; την βρήκα 😅 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και να φανταστείς ότι τα υλικά δεν κοστίζουν πάνω από 30-40€ ας πούμε... Είναι πολλά που πληρώνεις σε ζαχαροπλαστείο για να έχουν μέγιστο κέρδος, αλλά 250 είναι πάαααααααααααρα πολλά Με 150 θα είχαν κάμποσο κέρδος (βάλε όλους τους φόρους μέσα). Ωστόσο, η κίνηση είναι που μετράει Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από tommybertsen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Και να φανταστείς ότι τα υλικά δεν κοστίζουν πάνω από 30-40€ ας πούμε... Είναι πολλά που πληρώνεις σε ζαχαροπλαστείο για να έχουν μέγιστο κέρδος, αλλά 250 είναι πάαααααααααααρα πολλά Με 150 θα είχαν κάμποσο κέρδος (βάλε όλους τους φόρους μέσα). Ωστόσο, η κίνηση είναι που μετράει ναι, συμφωνώ 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στη Πάργα. Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα, ψαρονέφρι αλά κρεμ, με μανιτάρια και φιλέτο κοτόπουλο με μια σως που είχε Μεταξά και αλά κρεμ με μανιτάρια (αρκετά ωραία) Τα ορεκτικά που προηγήθηκαν δεν βγήκαν φωτό. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Τα ορεκτικά που προηγήθηκαν δεν βγήκαν φωτό. Όλα πολύ ωραία,φαίνονται νόστιμα. Αλλά μην νομίζεις και τα ορεκτικά τα έβγαλες φωτό. Εγώ τα ειδα....😂😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όλα πολύ ωραία,φαίνονται νόστιμα. Αλλά μην νομίζεις και τα ορεκτικά τα έβγαλες φωτό. Εγώ τα ειδα....😂😂😂😂😂😂 Αυτά απέμειναν.. δεν τις φάγαμε τις πιπεριές.. είχε κολοκυθακια, μελιτζάνες φλογέρες κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Κατι μου λεει ότι αααααλλα ορεκτικα εννοουσε ο Στελιος XD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Πήγα έξω με τον αδερφό καί χτύπησα δύο πιτογυρα έβγαλα φωτό μόνο το ένα το άλλο πήγε ακλαφτο 😛 Και σήμερα πήρα ένα ποντικάκι πού είχα χρόνια να φάω . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Αυτά απέμειναν.. δεν τις φάγαμε τις πιπεριές.. είχε κολοκυθακια, μελιτζάνες φλογέρες κλπ Μα ποιος μίλησε για πιπεριές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Πήγα έξω με τον αδερφό καί χτύπησα δύο πιτογυρα έβγαλα φωτό μόνο το ένα το άλλο πήγε ακλαφτο 😛 Και σήμερα πήρα ένα ποντικάκι πού είχα χρόνια να φάω . Αχ το ποντικάκι από τα αγαπημένα μου γλυκά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, *nenya* είπε Κατι μου λεει ότι αααααλλα ορεκτικα εννοουσε ο Στελιος XD Γατονι 😼😽 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Άντε να βάλω και εγώ δύο από τις τελευταίες δημιουργίες μου 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα