mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 αυτο στη 2η φωτο δεν επρεπε να σερβιριστει.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε αυτο στη 2η φωτο δεν επρεπε να σερβιριστει.... Απαραδεκτα πιατα ρε τι να λεμε τωρα ,ειναι και φημισμενο τρομαρα του ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 ανοιξαν οι κανουλες...εξοδος μνημονιων !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Απαραδεκτα πιατα ρε τι να λεμε τωρα ,ειναι και φημισμενο τρομαρα του ... Η αληθεια ειναι οτι δειχνουν λες και βγηκαν απο ταβερνα 3ης κατηγοριας. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απιστευτα χαλιεμαι οταν τα φαγητο ειναι χαλια σε ενα μερος και ειδικα οταν μου εχουν πει οτι ειναι και καλα καλο. Ειλικρινα με κανει να αρωτιεμαι αν αυτοι εχουν χαλια γουστα ή εγω ειμαι τελειως food snob. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, evabb είπε Η αληθεια ειναι οτι δειχνουν λες και βγηκαν απο ταβερνα 3ης κατηγοριας Νομίζω υπερβάλλεις λίγο, τουλάχιστον ως προς την εικόνα Εξαιρουμένης της φάβας (;) της 2ης φωτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, evabb είπε Η αληθεια ειναι οτι δειχνουν λες και βγηκαν απο ταβερνα 3ης κατηγοριας. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απιστευτα χαλιεμαι οταν τα φαγητο ειναι χαλια σε ενα μερος και ειδικα οταν μου εχουν πει οτι ειναι και καλα καλο. Ειλικρινα με κανει να αρωτιεμαι αν αυτοι εχουν χαλια γουστα ή εγω ειμαι τελειως food snob. ενδεχομενως να αλλαξε κατι στην αλυσιδα της κουζινας (εφυγε καποιος σεφ, μαγειρες κλπ).. ενδεχομενως να κατεβασαν ποιοτητα για να προλαβαινουν τον κοσμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) χτενια σε σαλτσα πορτοκαλι-καροτο με μαυρα καροτα(απιστευτο πιατο) τονακι με σαλτσα μουσταρδας(δυστυχως εδωσα το κινητο μου σε εναν φιλο μου να το βγαλει μιας και ηταν το πιατο του και δεν το κατεχει και πολυ) Spoiler Λαυράκι Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (ξερω δεν εβγαλα το παγωτό 😂😂😂) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από arxontas2323 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Απαραδεκτα πιατα ρε τι να λεμε τωρα ,ειναι και φημισμενο τρομαρα του ... Το έχω ακούσει ως πολυ καλο ξενοδοχείο, για το εστιατόριο του δε μου έχει πει κανεις ουτε καν συμμαθητής μου που ειναι απο εκει. Βέβαια αυτά πρέπει να πηγαίνουν πακέτο κι εγώ θα θεωρούσα πως θα έχει καλή κουζίνα Σε αλλα νέα σήμερα μάλλον θα παίξει αστακός για να γιορτάσω κι εγώ την έξοδο 😛 Αχ και τέλος οι διακοπές μεθαύριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Λαυράκι Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (ξερω δεν εβγαλα το παγωτό 😂😂😂) Μήπως θα μπορούσες να γράψεις τι βλέπουμε στις δύο πρώτες φωτογραφίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 τα πρωτα ειναι χτένια το δευτερο λογικο κανά ψάρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, palasd είπε Μήπως θα μπορούσες να γράψεις τι βλέπουμε στις δύο πρώτες φωτογραφίες εχεις δικιο!!το διορθωσα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Το απόλυτο Πελοποννησιακό έδεσμα συνοδευόμενο απο αρκετές παγωμένες. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Παξοι-Παργα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παξοι-Παργα Motley δύναμη Γιατί δεν ανοίγει και στην Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παξοι-Παργα το παγωτο ειναι σε λαθος θερμοκρασια διατηρητεο ή περσινο ! η βαφλα ομως 100% επιτυχία !!!!!! ελα Φωτη πίσω...ελα με τη Μαργαρίτα που γυρίζει απο διακοπές για να συνεχίσει τις διακοπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα