villasg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το καλό πρωινό σου δίνει ενέργεια για να ξεκινήσεις την μέρα σού : p Εμενα το milko το πρωι μου τρωει ολη την ενεργεια ..... τρεχατε ποδαρακια μουυ ... αν με πιανεις !!! 2
*nenya* Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 hour ago, mclein said: Bruschettes Chips Niama - Grilled T-Bone steak with South African spices Porco Porco - Grilled pork fillet with South African spices Chocolate Mousse υγ : μη βαζετε φωτογραφιες τ'αποφαγια σας..πλιζζζ !!! ειναι σα να σας δειχνω φωτογραφιες απο τον πατο της τουαλετας μετα απο επισκεψη μου και να σας λεω "δειτε ποσο ειχα φαει" !!! Αντε καλε που θυμοσουν και τα ονοματα XD Πικαντικα πραματα παντως, πεντανοστιμα αλλα πικαντικα. Τα chips τοσο τελεια! 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, villasg είπε Εμενα το milko το πρωι μου τρωει ολη την ενεργεια ..... τρεχατε ποδαρακια μουυ ... αν με πιανεις !!! Έμενα μια χαρά με βοηθάει για αυτό τό πίνω 😛
*nenya* Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ξεκίνημα με μίλκο+μπουγάτσα για σωστό anti-fitness πρωινό. Και αμέσως μετά μια φραπεδιά...και όλα τα προβλήματα λύνονται! 4
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ξεκίνημα με μίλκο+μπουγάτσα για σωστό anti-fitness πρωινό. Και αμέσως μετά μια φραπεδιά...και όλα τα προβλήματα λύνονται! Μιλκο + μπουγάτσα= τουλάχιστον πριονοκορδελα η κομφετι σε πάει 😂😂😂 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 hour ago, mclein said: υγ : μη βαζετε φωτογραφιες τ'αποφαγια σας..πλιζζζ !!! ειναι σα να σας δειχνω φωτογραφιες απο τον πατο της τουαλετας μετα απο επισκεψη μου και να σας λεω "δειτε ποσο ειχα φαει" !!! QFE! 1
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το καλό πρωινό σου δίνει ενέργεια για να ξεκινήσεις την μέρα σού : p Λέγε ρε πως χάνεις κιλά ? ΜΙΛΑ 😄 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Εχμ, δε χάνει; Και όμως χάνω είπαμε όταν κάποιος είναι πολύ χοντρός θέλει πάρα πολλές θερμίδες για να διατηρήσει το βάρος τού , οπότε εγώ αφού πλέον έχω αρχίσει να περπατάω και να κάνω κολύμβηση χάνω κιλά μέχρι να φτάσω σε έναν σημείο στο οποίο θα πρέπει να τρώω λιγότερο αλλιώς θα μένω σταθερός στο βάρος μου.
j0hnn1e Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 hour ago, revolver1990 said: Λέγε ρε πως χάνεις κιλά ? ΜΙΛΑ 😄 Εφόσον δεν υπάρχει θερμιδικο πλεόνασμα (θερμίδες που τρως < θερμίδες που χρειάζεσαι + θερμίδες που καις) λογικό είναι να χάνεις κιλά. Το recomposition βέβαια εάν παίρνεις μόνο ζάχαρη / λιπαρά θα σε καταστρέψει σε βάθος χρόνου επειδή η μυική μάζα θα πάει περίπατο. Ακούω τον Μπιλ να έρχεται όμως και σταματάω εδώ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Χάσιμο κιλών είναι απαγορευμένες λέξεις... Οχι ο πιλ, η νένυ θα έρθει! με το μαστίγιο στο χέρι οι βιτσιόζοι παραμείνατε στις θέσεις σας, γω αποχωρώ 2
Getta Robo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 @mclein απο που ειναι η μπριτζολα; θελω να δω τι καρυκευματα ειναι της Νοτιου Αφρικης. (συναδελφος καυτερακιας εδω)
raptorx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Κοτοπουλάκι μπριζόλες λουκάνικο και παϊδάκια από ένα φιλαράκι από την Αρκαδία 7
takatakaros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Από το ταξίδι μου στην Βαρσοβία. Burrito και homemade lemonade: Κρέπα με λευκή και κανονική σοκολάτα και petit beure: Spicy pork και διάφορα starters που επιλέγεις επιτόπου: Gulasz με πουρέ πατάτας και kompot για ποτό σε milk bar: Παγωτό κρέμα: Βιετναμέζικη σούπα με beef roll και draft beer: 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα