Fotis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Omilos Yδρα αυθυμερον τον 15Αυγουστο με catamaran . Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Fotis13 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 35 minutes ago, Fotis13 said: Omilos Yδρα αυθυμερον τον 15Αυγουστο με cataraman Τι τραβάς κι εσύ... Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, το καταμαράν κουνάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Omilos Yδρα αυθυμερον τον 15Αυγουστο με cataraman Μετα τα ορεκτικα που κατσατε για σουβλακι ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, adi32 είπε Μετα τα ορεκτικα που κατσατε για σουβλακι ? Aν ημουν φαν του Σεφερλη ισως να γελαγα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Στην 3η φωτογραφία είναι κάποια ψαρόσουπα; Θα δοκίμαζα! [δυστυχώς τα ψάρια κλπ δεν αρέσουν στους φίλους μου...και είναι πολύ σπάνιο να βρεθώ σε εστιατόριο με ψαρικά] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 15 minutes ago, adi32 said: Μετα τα ορεκτικα που κατσατε για σουβλακι ? Εγώ το ομολογώ πάντως. Μετά από γεύμα σε super σουσάδικο στο Λονδίνο, μπήκαμε σε μια πιτσαρία και μας είδε ο θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, *nenya* είπε Στην 3η φωτογραφία είναι κάποια ψαρόσουπα; Θα δοκίμαζα! [δυστυχώς τα ψάρια κλπ δεν αρέσουν στους φίλους μου...και είναι πολύ σπάνιο να βρεθώ σε εστιατόριο με ψαρικά] Carpaccio λαυρακι . Ενα φιλο σου που ξερω εγω μια χαρα του αρεσουν ,με αυτον να κανεις παρεα θα σε παει στον ισιο δρομο ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, Fotis13 said: Carpaccio λαυρακι . Ενα φιλο σου που ξερω εγω μια χαρα του αρεσουν ,με αυτον να κανεις παρεα θα σε παει στον ισιο δρομο ! Καλέ έχω φίλο ψαροφάγο;! Ποιόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλέ έχω φίλο ψαροφάγο;! Ποιόν; Εμένα Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Dosirak: Και μετα για Zombie στο Ipitou the Bar: Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από *nenya* 13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Κι ένα σνιτσελακι 45 νούμερο για βραδινό με γαρνιτούρα και ψημένο ψωμάκι στα ξύλα 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, adi32 είπε Κι ένα σνιτσελακι 45 νούμερο για βραδινό με γαρνιτούρα και ψημένο ψωμάκι στα ξύλα Που το έφαγες αυτό το μωρό φίλε μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε Που το έφαγες αυτό το μωρό φίλε μου;; http://galeone.gr/ Ότι φας είναι τεράστιο, φτηνό σχετικά και νόστιμο Αν έχετε προτάσεις για σνίτσελ αλλού ριχτε τες Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από adi32 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Bruschettes Chips Niama - Grilled T-Bone steak with South African spices Porco Porco - Grilled pork fillet with South African spices Chocolate Mousse υγ : μη βαζετε φωτογραφιες τ'αποφαγια σας..πλιζζζ !!! ειναι σα να σας δειχνω φωτογραφιες απο τον πατο της τουαλετας μετα απο επισκεψη μου και να σας λεω "δειτε ποσο ειχα φαει" !!! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από mclein 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το καλό πρωινό σου δίνει ενέργεια για να ξεκινήσεις την μέρα σού : p 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα